close icon
page-title
1917
1917

Detaljer

 • Originaltitel: 1917
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Indien, Spanien, Storbritannien, USA
 • Regissör: DreamWorks Pictures

Titta på 1917 • Sverige Gratis • Stream Online

star8
11910Betyg
date2019
date1h 59m

Kommenter

 • avatar

  RomantikRonja

  |7 timer siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |3 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  matixd

  |3 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  glödandeStjärna

  |7 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |7 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  VerklighetenVera

  |8 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  FamiljeFrida

  |9 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  DokisDennis

  |11 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  blåbärSky

  |13 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

1917 Film Gratis Online

Är du sugen på att se den Oscarsvinnande filmen 1917? Nu har du chansen att streama den gratis online på Dreamfilm! 1917 utspelar sig under första världskriget och följer två unga brittiska soldater på ett farligt uppdrag att leverera ett meddelande som kan rädda 1600 mans liv.

Regissören Sam Mendes (känd från American Beauty och Skyfall) har verkligen lyckats fånga det kaotiska krigets fasa på film. Kameran följer soldaterna i nästan en enda tagning genom skyttegravar och slagfält. Det ger en unik känsla av att vara med på resan och dela soldaternas faror.

Skådespelarna George MacKay och Dean-Charles Chapman gör fantastiska insatser i huvudrollerna. Deras skildring av vänskapen mellan de båda soldaterna är rörande och ger filmen ett starkt emotionellt djup.

1917 vann inte mindre än 3 Oscars 2020, för Bästa foto, Bästa ljudeffekter och Bästa visuella effekter. Det säger en del om vilken imponerande filmupplevelse det här är. Så missa inte chansen att se 1917 gratis på Dreamfilm!

1917

Drama Krigsfilm Sam Mendes

1917 är en intensiv och gripande krigsfilm i genreklassisk stil, regisserad av den erfarne brittiska regissören Sam Mendes. Mendes har tidigare gjort hyllade filmer som American Beauty, Revolutionary Road och senaste Bond-filmen Skyfall.

I 1917 tar han sig an första världskrigets skyttegravar för att skildra krigets fasor och meningslöshet. Filmen utspelar sig under ett dygn i april 1917 när de båda unga brittiska soldaterna Schofield och Blake får i uppdrag att genom fiendeterritorium leverera ett meddelande som kan stoppa ett anfall och rädda 1600 mans liv.

Mendes fångar det kaotiska kriget med en unik filmteknik där kameran följer soldaterna i en enda lång tagning. Det ger en stark känsla av att vara med på den livsfarliga resan genom granatnedslag, rasande eldstrider och gasangrepp. Skådespelarna bär filmen med övertygande insatser.

1917 är ett drama som skildrar krigets fasa med imponerande filmkonst. Perfekt för dig som gillar starka krigsfilmer i stil med Dunkirk och Saving Private Ryan.

Se Hela Filmen Dreamfilm

1917 hade biopremiär julen 2019 och har hyllats av kritiker för sitt unika filmspråk och starka skildring av soldaternas upplevelse under första världskriget. Nu kan du se hela filmen gratis online på streamingtjänsten Dreamfilm!

Dreamfilm erbjuder ett stort utbud av nya filmer och serier, ofta redan innan de släpps på DVD eller tas upp av traditionella streamingtjänster. 1917 med svenskt tal finns nu att se helt gratis och lagligt via Dreamfilms hemsida eller app.

Registrering krävs men är gratis. Sedan kan du streama 1917 i full längd och HD-kvalitet. Det enda som krävs är en internetuppkoppling - vill du se offline laddar du ner filmen. Missa inte att se den hyllade krigsfilmen 1917 gratis på Dreamfilm!

Spännande Handling Från Första Världskriget

1917 utspelar sig i skyttegravarna under första världskriget och följer de unga brittiska soldaterna Blake och Schofield som får i uppdrag att genom fiendeterritorium leverera ett meddelande för att stoppa ett planerat anfall. Om de misslyckas riskerar 1600 man att dödas i ett bakhåll.

Filmen skildrar deras farofyllda färd genom rasande strider, giftgasangrepp och granatnedslag. Kameran följer soldaterna i nästan en enda lång tagning vilket ger en unik känsla av att vara med på den livsfarliga resan. Man delar deras faror och anspänning.

Handlingen är fängslande och spänningsladdad då varje minut är livsviktigt för att hinna stoppa anfallet i tid. Det blir en intensiv upplevelse som verkligen sätter dig mitt i första världskrigets fasor. Perfekt film för dig som gillar actionfyllda krigsfilmer baserade på verkliga händelser.

1917

Soldater På Uppdrag Att Rädda 1600 Män

I centrum för 1917 står de båda unga brittiska soldaterna Lance Corporal Blake och Lance Corporal Schofield. Dessa porträtteras övertygande av skådespelarna Dean-Charles Chapman och George MacKay.

När filmen börjar får de två vännerna i uppdrag av en överste att genom fiendeterritorium leverera ett meddelande till ett annat regemente och varna för att deras planerade anfall nästa dag kommer att bli ett bakhåll. 1600 man riskerar att dödas om inte informationen når fram.

Trots farorna ger sig Blake och Schofield iväg på den livsfarliga resan genom skyttegravar och slagfält för att hinna stoppa anfallet i tid. Färden blir en prövning där de tvingas överleva granatnedslag, strider och gasattacker för att rädda sina kamraters liv.

Chapman och MacKay bär filmen med sina övertygande insatser som de modiga soldaterna på det viktiga uppdraget att rädda 1600 mans liv från ett ödesdigert bakhåll.

Oscarsvinnande Bästa Film År 1917

1917 var en av de mest hyllade filmerna 2019 och vann inte mindre än 3 Oscars för Bästa foto, Bästa ljudeffekter och Bästa visuella effekter vid Oscarsgalan 2020.

Filmen prisades för sitt unika filmspråk där kameran i nästan en enda lång tagning följer soldaterna genom första världskrigets fasor. Det ger en stark känslan av att vara med på den farofyllda resan och dela deras upplevelser.

Även ljudeffekter och visuella effekter hyllades för att på ett hyperrealistiskt vis återskapa det kaotiska slagfältet och skyttegravarnas skräck. 1917 är helt klart en av de främsta krigsfilmerna på senare år och ett absolut måste för filmentusiaster.

Missa inte att se Oscarvinnaren för bästa film 1917 gratis online. Upplev mästerverket om första världskrigets fasa med egna ögon!

George MacKay och Dean-Charles Chapman

I huvudrollerna som de modiga soldaterna Schofield och Blake syns de brittiska skådespelarna George MacKay och Dean-Charles Chapman. Båda gör fantastiska insatser som bär handlingen framåt.

George MacKay hade tidigare synts i filmer som Captain Fantastic och Pride men får sitt stora genombrott i 1917 där han gestaltar den tystlåtne och eftertänksamme soldaten Schofield. MacKay förmedlar både Schofields rädsla och tapperhet på ett övertygande sätt.

Dean-Charles Chapman, känd som Tommen Baratheon från Game of Thrones, spelar den mer optimistiske och plikttrogne Blake. Hans vänskap med Schofield blir filmens emotionella kärna. Tillsammans är MacKay och Chapman sensationellt bra.

Dessa två lovande brittiska skådisar lyfter 1917 till en ny nivå med sina kraftfulla insatser. Det är tack vare dem man lätt kan sätta sig in i soldaternas situation under det fruktansvärda kriget.

1917 Swefilm Med Svenskt Tal Streama Nu

Den Oscarsbelönade och kritikerrosade filmen 1917 finns nu att streama helt gratis med svenskt tal på swefilm-sajten Dreamfilm!

På Dreamfilm kan du se de senaste filmerna och serierna gratis online, oftast redan innan de släpps på DVD eller dyra streamingtjänster. 1917 i full längd med svensk text finns nu att se helt lagligt.

För att streama på Dreamfilm behöver du skapa ett kostnadsfritt konto. Sedan kan du se 1917 i HD-kvalitet på dator, surfplatta eller mobil. Filmen går även att ladda ner för att se offline.

Missa inte att streama krigsdramat 1917 gratis med svenskt tal! Upplev mästerregissören Sam Mendes Oscarsvinnande mardrömsvision från skyttegravarna i första världskriget.

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 11910

Dela