alt

Titta på 365 dni: Ten dzień 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating5.8
1 283
Betyg
calendar2022
time1h 51m
Laura och Massimo är tillbaka, starkare än någonsin. Men deras kärlekshistoria kompliceras av Massimos familj och en mystisk man som tävlar om Lauras hjärta.

Skådespelare

Actor Simone Susinna

Simone Susinna

Actor Michele Morrone

Michele Morrone

Actor Anna-Maria Sieklucka

Anna-Maria Sieklucka

Actor Magdalena Lamparska

Magdalena Lamparska

Actor Natasza Urbańska

Natasza Urbańska

Actor Robert Wabich

Robert Wabich

Actor Ewa Kasprzyk

Ewa Kasprzyk

Actor Ramón Langa

Ramón Langa

Officiell trailer

Siehe auch

365 dni: Ten dzień Dreamfilm gratis

Den efterlängtade uppföljaren till succéfilmen 365 dni är äntligen här! 365 dni: Ten dzień hade premiär den 27 april 2022 och nu kan du streama filmen gratis på Dreamfilm.

I denna del får vi följa med på nästa kapitel i relationen mellan Laura och Massimo. Efter att knappt ha överlevt ett attentat i slutet av första filmen är paret tvungna att hantera nya utmaningar och hot mot deras förhållande.

Skådespelarna Michele Morrone och Anna-Maria Sieklucka återvänder i sina roller som det passionerade paret. Med sina gratis streams på Dreamfilm kan du nu se deras upphettade kärlekshistoria fortsätta utvecklas.

Var kan jag se 365 dni: Ten dzień gratis online?

Den enda lagliga platsen att streama 365 dni: Ten dzień gratis just nu är på Dreamfilm. Här behöver du inte ens registrera ett konto, bara trycka på play och njuta av filmen direkt i din webbläsare.

365 dni: Ten dzień

365 dni: Ten dzień stream online

På Dreamfilm kan du streama 365 dni: Ten dzień online helt gratis, lagligt och utan nedladdning. Filmen har svensk text och finns tillgänglig i HD-kvalitet.

Jämfört med andra gratissajter för film har Dreamfilm ett stort utbud av de nyaste filmerna. 365 dni-uppföljaren lades upp samma dag som biopremiären vilket gör att du inte behöver vänta för att få se den.

Med Dreamfilms streams online kan du se 365 dni: Ten dzień bekvämt hemifrån.

Du behöver bara gå in på dreamfilm.se, leta upp 365 dni: Ten dzień och trycka på play. Sedan kan du luta dig tillbaka och njuta av Massimos och Lauras intensiva erotiska äventyr direkt på din dator, surfplatta eller mobil.

365 dni: Ten dzień swesub film

Succéfilmen 365 dni fick en efterlängtad uppföljare i april när 365 dni: Ten dzień hade premiär. Nu kan du se den svensktextade filmen gratis på Dreamfilm.

Precis som originalfilmen utlovar denna del också mycket erotik och passion mellan huvudrollsinnehavarna Michele Morrone och Anna-Maria Sieklucka. Deras karaktärer Massimo och Laura fortsätter att utforska gränserna för sin våldsamma relation.

För att kunna följa med i handlingen fullt ut är det viktigt med bra swe-sub. Dreamfilms textning håller hög kvalitet och följer dialogen tätt vilket gör upplevelsen av filmen ännu bättre.

När utspelar sig 365 dni: Ten dzień?

Handlingen i 365 dni: Ten dzień utspelar sig kronologiskt efter händelserna i den första filmen. Efter attentatet mot Massimo i slutet av första filmen måste paret nu återhämta sig och hantera nya hot.

365 dni: Ten dzień swe-filmer stream

Är du redo att följa med Laura och Massimo på nästa etapp av deras vilda älskogsresa? Då ska du streama den svenska filmen 365 dni: Ten dzień på Dreamfilm!

Här får du se Michele Morrone charmigt halvnakna i rollen som den dominanta och beskyddande mafioson Massimo. Samtidigt som Anna-Maria Sieklucka är tillbaka som den sensuella Laura som inte kan få nog av Massimos erotiska lekar.

 • HD-kvalitet med bra ljud
 • Ingen nedladdning eller registrering

Med Dreamfilms swe-filmer streams kan du följa den heta uppföljaren till succén 365 dni direkt på nätet. Det enda som krävs är att du har internetuppkoppling!

365 dni: Ten dzień

365 dni: Ten dzień gratis online

Vill du streama den efterlängtade filmen 365 dni: Ten dzień gratis online? Den 27 april 2022 hade den officiell premiär och nu finns den tillgänglig för gratis streaming på Dreamfilm!

I den här delen får vi se hur relationen mellan Laura och Massimo utvecklas efter attentatet i slutet på föregångaren 365 dni. Trots att paret knappt överlevde är deras passion för varandra lika stark.

Skådespelarna Michele Morrone och Anna-Maria Sieklucka gör återigen succé i sina roller i denna romantiska thriller. Du hittar 365 dni: Ten dzień i kategorin drama på Dreamfilm.

Njut av den spännande uppföljaren till 365 dni gratis online!

365 dni: Ten dzień swe-filmer gratis

Den erotiska filmen 365 dni från 2020 blev en överraskande publiksuccé världen över. Nu har efterföljaren 365 dni: Ten dzień premiär och du kan se den helt gratis med swe-filmer på Dreamfilm!

Precis som originalet utlovar den här delen mycket sensuella scener med Michele Morrone som den dominante mafioson Massimo. Vid hans sida ser vi Anna-Maria Sieklucka i rollen som Laura, som är fast besluten att rädda sitt förhållande.

Missa inte chansen att följa med på nästa steg i deras passionerade romans - streama 365 dni: Ten dzień gratis redan idag!

10 liknande filmer:

 1. Kitbull
 2. Snöns brödraskap
 3. The Holdovers
 4. Saltburn
 5. Fifty Shades of Grey
 6. Interstellar
 7. Gran Turismo
 8. Killers of the Flower Moon
 9. Titanic
 10. Napoleon
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 1283
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 5.8 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Drama. Ett måste!
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som 365 dni: Ten dzień med betyget 5.8, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

universalz

Betyget 5.8 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se 365 dni: Ten dzień. Betyget 5.8 talar för sig själv
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 51m. Rekommenderas varmt.
avatar

mukasso

En 365 dni: Ten dzień med ett betyg på 5.8 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 5.8 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 5.8 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 5.8 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

ganDi1243

365 dni: Ten dzień med medelbetyget 5.8 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!

Produktioner av liknande genrer

The Wolf of Wall Street