Titta på A Good Day to Die Hard 2013 gratis - Streama Online SweFilmer

rating5.3
6 146
Betyg
calendar2013
time1h 38m
John McClane är tillbaka och även den här gången hamnar den hårdnackade New York-polisen på fel plats vid fel tillfälle, efter att ha rest till Moskva för att hjälpa sin son Jack . John och Jack har inte ett helt okomplicerat far- och son-förhållande, och det faktum att Jack är minst lika envis som sin pappa förenklar inte saken. Men med Moskvas undre värld efter sig och med tiden emot sig för att stoppa ett krigsutbrott, måste de trots detta samarbeta och två McClanes visar sig vara en svårslagen kombination…

Skådespelare

Actor Mary Elizabeth Winstead

Mary Elizabeth Winstead

Actor Cole Hauser

Cole Hauser

Actor Bruce Willis

Bruce Willis

Actor Jai Courtney

Jai Courtney

Actor Amaury Nolasco

Amaury Nolasco

Actor Megalyn Echikunwoke

Megalyn Echikunwoke

Actor Melissa Tang

Melissa Tang

Actor Yuliya Snigir

Yuliya Snigir

Officiell trailer

Siehe auch

Se filmen A Good Day to Die Hard Swe-filmer

Är du sugen på att se den senaste filmen i Die Hard-serien med Bruce Willis i huvudrollen? A Good Day to Die Hard hade biopremiär den 6 februari 2013 och är nu tillgänglig för streaming online.

I den femte delen av Die Hard-serien reser John McClane till Ryssland för att hjälpa sin son Jack, som har råkat i trubbel. Tillsammans blir de indragna i en livsfarlig konspiration kring ett stycke stulet radiaktivt material.

Filmen är fylld med explosiva actionscener när far och son McClane slåss sida vid sida för att överleva. Bruce Willis är lika tuff och slagkraftig som vanligt i rollen som den hårdnackade polisen John McClane.

Streama Die Hard 5 gratis och lagligt

Vill du streama A Good Day to Die Hard gratis online? Filmen finns tillgänglig med swesub på Swefilmer och liknande streamingtjänster.

Det går alltså utmärkt att se den spännande actionfilmen gratis och lagligt via nätet. Du behöver bara skapa ett kostnadsfritt konto så kan du börja titta på A Good Day to Die Hard direkt.

Med över 2 timmar explosiv action när Bruce Willis kämpar mot skurkar i Moskva är A Good Day to Die Hard en riktigt underhållande filmupplevelse.

A Good Day to Die Hard

Titta på A Good Day to Die Hard swesub stream

Den femte delen i Die Hard-serien utspelar sig till stor del på olika platser i Rysslands huvudstad Moskva. Filmen har såklart svensk text så att du kan följa handlingen även om dialogen förs på engelska och ryska.

På streamingtjänster som Dreamfilm och Swesub kan du alltså se A Good Day to Die Hard med swesub helt gratis. Det enda du behöver göra är att skapa ett kostnadsfritt konto.

Sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta av actionfylld underhållning när Bruce Willis ger sig in i ännu ett livsfarligt uppdrag som den tuffe polisen John McClane.

Die Hard 5 - bästa delen sedan originalet?

A Good Day to Die Hard fick blandade recensioner när den hade biopremiär 2013. En del kritiker tyckte att filmen var för överdriven och orealistisk.

Men många fans hyllade actionscenerna och tyckte att det här var den bästa Die Hard-filmen sedan originalet från 1988.

Med sin blandning av sprängningar, biljakter och slagsmål är A Good Day to Die Hard en underhållande actionfest för fans av genren.

Se A Good Day to Die Hard från 2013 gratis

Har du missat att se den femte delen i Die Hard-serien? Nu har du chansen att streama actionfilmen A Good Day to Die Hard svenska helt gratis online.

Bruce Willis är lika tuff, slagkraftig och hårdnackad som vanligt i rollen som den hårt prövade polisen John McClane, som den här gången tvingas samarbeta med sin rebeliske son för att rädda världen från katastrof.

Spänningen och tempot är högt med massor av explosioner och slagsmål. Perfekt underhållning för alla actionfans!

 • Explosiva actionscener i Moskva
 • Bruce Willis mer hänsynslös än någonsin
 • Swesub för att följa handlingen

Streama A Good Day to Die Hard med Bruce Willis gratis

Är du sugen på att se Bruce Willis slåss mot skurkar och spränga sönder saker? Då ska du inte missa actionfesten A Good Day to Die Hard från 2013 som nu går att streama film gratis online.

I den femte filmen om den tuffe polisen John McClane beger sig Bruce Willis till Moskva för att hjälpa sin son. Snart är de båda mitt uppe i en livsfarlig konspiration.

Med massor av explosioner, biljakter och slagsmål är A Good Day to Die Hard ett actionfyllt nöje. Perfekt för fans av Die Hard-serien och actiongenren!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 6146
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

hulufan

Ett starkt betyg 5.3 antyder att A Good Day to Die Hard är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se A Good Day to Die Hard. Betyget 5.3 talar för sig själv
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter A Good Day to Die Hard. Betyget 5.3 bekräftar bara detta
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 38m. Rekommenderas varmt.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 38m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 5.3 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 5.3 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

superMice

A Good Day to Die Hard Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 5.3 bekräftar detta.
avatar

matixd

A Good Day to Die Hard Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 5.3 bekräftar bara detta.
avatar

Grater98

A Good Day to Die Hard Betyget 5.3 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.