close icon
page-title
Accident Man: Hitman's Holiday
Accident Man: Hitman's Holiday

Detaljer

 • Originaltitel: Accident Man: Hitman's Holiday
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Storbritannien
 • Regissör: Six Demon Films

Titta på Accident Man: Hitman's Holiday 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.5
142Betyg
date2022
date1h 36m

Kommenter

 • avatar

  VerklighetenVera

  |2 timer siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  FamiljeFrida

  |2 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RealityRasmus

  |3 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |6 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  DokisDennis

  |10 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RomantikRonja

  |13 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |14 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Dreamfilm Accident Man: Hitman's Holiday streama svenska swe-filmer gratis

Är du sugen på att se den nya actionfilmen Accident Man: Hitman's Holiday? Nu har den äntligen premiär och du kan streama den helt gratis på Dreamfilm med svensk text. Filmen är en uppföljare till succén Accident Man från 2018 och utlovar lika mycket spänning och explosioner.

Scott Adkins är tillbaka i rollen som professionelle lönnmördaren Mike Fallon. Denna gång beger han sig på semester till Brighton Beach där han stöter på en grupp ryska gangsters. Snart dras Mike in i en våldsam konflikt och tvingas än en gång ta till knytnävarna för att skipa rättvisa.

Vill du se Accident Man: Hitman's Holiday gratis online? Dreamfilm erbjuder svenska swe-filmer och den nya actionrullen går att streama och se gratis redan nu. Perfekt för en spännande filmkväll!

Accident Man: Hitman's Holiday

Hitta var du kan se Accident Man: Hitman's Holiday gratis online stream på svenska 2022

Accident Man: Hitman's Holiday hade premiär den 14 oktober 2022 och är nu tillgänglig för streaming online. Vill du se den nya actionfilmen med Scott Adkins helt gratis? Här tipsar vi om var du kan streama Accident Man: Hitman's Holiday på svenska.

Den enklaste platsen att streama filmen gratis på är Dreamfilm. Här kan du se Accident Man: Hitman's Holiday med svensk text redan nu. Filmen går att se helt utan kostnad och fungerar på både dator och mobil.

Är du ett fan av action och vill se mer av Scott Adkins machokaraktär Mike Fallon? Missa då inte att streama den här uppföljaren gratis online redan idag. Njut av explosiva actionscener och svart humor när en semester vänder över ände för en yrkesmördare.

Accident Man: Hitman's Holiday swe-filmer gratis på Dreamfilm 14.10.2022

Den 14 oktober 2022 är äntligen premiärdagen för actionuppföljaren Accident Man: Hitman's Holiday med Scott Adkins i huvudrollen. Filmen går att streama gratis redan nu på Dreamfilm för alla fans av explosiv action.

I den här delen beger sig den skoningslöse lönnmördaren Mike Fallon till Brighton Beach för att njuta av en välbehövlig semester. Men det dröjer inte länge förrän han dras in i ännu ett uppdrag fylld av adrenalinstinna slagsmål och våldsamma explosioner.

Vill du vara först med att se Accident Man: Hitman's Holiday? Dreamfilm erbjuder filmen med svensk text för gratis streaming från och med premiärdagen 14.10.2022. Missa inte att få en tidig titt på årets mest actionfyllda swe-film!

Titta på nya actionfilmen Accident Man: Hitman's Holiday gratis online

Älskar du actionfyllda filmer? Då ska du inte missa att titta på Accident Man: Hitman's Holiday som har premiär idag den 14 oktober 2022. Filmen går att streama helt gratis online med svensk text.

I den adrenalinstinna uppföljaren till succén Accident Man från 2018 är Scott Adkins tillbaka i rollen som den hårdhudade yrkesmördaren Mike Fallon. Vår antihjälte beger sig på semester till Brighton Beach, men det dröjer inte länge innan han dras in i en våldsam konflikt med den ryska maffian.

Fans av action kommer garanterat att gilla den här filmen proppad med explosioner, slagsmål och svart humor. Streama Accident Man: Hitman's Holiday gratis online redan idag för att få en ordentlig dos spänning!

Accident Man: Hitman's Holiday

Se Accident Man: Hitman's Holiday med svensk text på Dreamfilm swesub

Den 14 oktober har äntligen actionfilmen Accident Man: Hitman's Holiday premiär och går att streama online med svensk text. På streamingtjänsten Dreamfilm kan du se filmen gratis med swesub.

I denna adrenalinfyllda uppföljare beger sig yrkesmördaren Mike Fallon, spelad av Scott Adkins, till Brighton Beach för att koppla av. Men det dröjer inte länge förrän semesteridyllen vänds upp och ner när Mike dras in i en brutal konflikt med den ryska maffian.

Vill du se Mike Fallon slåss mot gangsters och skipa rättvisa med våld? Missa då inte att streama Accident Man: Hitman's Holiday med svensk text på Dreamfilm redan idag. Perfekt filmunderhållning för actionfans!

5 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 142

Dela