close icon
page-title
Alice i Underlandet
Alice i Underlandet

Detaljer

 • Originaltitel: Alice in Wonderland
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Walt Disney Pictures

Titta på Alice i Underlandet • Sverige Gratis • Stream Online

star6.6
13538Betyg
date2010
date1h 48m

Kommenter

 • avatar

  DokisDennis

  |14 timer siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RomantikRonja

  |3 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  matixd

  |6 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  MuriVOD12

  |8 dage siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |11 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  blåbärSky

  |11 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |12 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  FamiljeFrida

  |13 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |13 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  RealityRasmus

  |14 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Alice i Underlandet 2010 i Sverige

Alice i Underlandet är ett ikoniskt äventyr som har fängslat människor i generationer. Den här klassiska berättelsen om en ung flicka som faller ner i ett fantastiskt och magiskt land har återberättats om och om igen, och nu har den fått en ny tappning med den storslagna 2010-filmen regisserad av Tim Burton. Om du älskar sagor och äventyr, är det här en film du definitivt inte vill missa.

Filmen utspelar sig i den fantastiska och färgglada miljön i Underlandet, en värld som är full av underbara varelser och oväntade överraskningar. Den 19-åriga Alice återvänder till den här märkliga platsen, som hon besökte redan som barn men som hon inte har några minnen av. Nu måste hon ge sig ut på ett farligt uppdrag för att rädda Underlandet från den ondskefulla Röda Drottningen.

Med sin visuella prakt och häpnadsväckande special effects har Alice i Underlandet blivit en av de mest populära och uppskattade filmerna i modern tid. Om du vill uppleva en häpnadsväckande resa in i fantasi och magi, är det här filmen för dig. Oavsett om du är ett barn eller en vuxen, kommer du att bli förförd av den unika och fängslande världen i Underlandet.

Så om du är sugen på att ta del av en klassisk berättelse som kommer i en modern tappning, är Alice i Underlandet 2010 ett utmärkt val. Filmen erbjuder en visuell fest för ögonen, en spännande handling och fantastiska karaktärer som kommer att fånga din uppmärksamhet från första stunden.

Alice i Underlandet

Var kan jag streama Alice i Underlandet 2010 online gratis?

Om du vill ta del av äventyret i Alice i Underlandet 2010 finns det flera olika sätt att se filmen på. En populär och enkel metod är att streama den online. På swe-filmer.se kan du bland annat hitta Alice i Underlandet 2010 tillgänglig för gratis streaming.

Swe-filmer.se är en utmärkt resurs för alla som vill se populära filmer online, utan att behöva betala dyra streamingavgifter. Här hittar du ett brett utbud av filmer i olika genrer, inklusive klassiker som Alice i Underlandet 2010.

Oavsett om du föredrar att titta på filmen på din dator, surfplatta eller mobiltelefon, är swe-filmer.se en plattform som erbjuder smidig och gratis streaming. Så varför inte utnyttja möjligheten att se Alice i Underlandet 2010 precis när du vill, utan att behöva belasta plånboken?

Besök swe-filmer.se idag och upplev den visuella prakt och äventyrliga resan i Alice i Underlandet 2010. Med bara några klick kan du sätta igång filmen och njuta av den magiska berättelsen i bekvämligheten av ditt eget hem.

Titta på Alice i Underlandet 2010 film gratis

Om du vill se Alice i Underlandet 2010 utan att behöva betala något, är swe-filmer.se ett utmärkt alternativ. På den här webbplatsen kan du strömma filmen gratis, utan några doldaMcostnader eller abonnemangsavgifter.

Att titta på Alice i Underlandet 2010 på swe-filmer.se är enkelt och smidigt. Du behöver bara besöka webbplatsen, hitta filmen i deras katalog och klicka på "Play". Sedan kan du luta dig tillbaka och njuta av den storslagna äventyrsresan i Underlandet.

Oavsett om du tittar på filmen på din dator, surfplatta eller mobiltelefon, kommer du att kunna uppleva den i utmärkt kvalitet. Swe-filmer.se erbjuder en smidig och användarvänlig plattform som gör det enkelt att strömma de senaste filmerna och klassikerna.

Så varför inte utnyttja möjligheten att se Alice i Underlandet 2010 gratis på swe-filmer.se? Njut av den visuella festen, de fantastiska karaktärerna och den spännande berättelsen, utan att behöva betala något extra.

När släpptes Alice i Underlandet 2010 filmen?

Alice i Underlandet 2010-filmen hade premiär den 5 mars 2010. Denna storslagna äventyrsfilm, regisserad av Tim Burton, var högt efterlängtad av många fans av den klassiska berättelsen.

Filmen är en nyversion av den ikoniska historien om Alice, som återvänder till det magiska Underlandet som hon besökte som barn. Denna gång är hon 19 år gammal och måste ge sig ut på ett farligt uppdrag för att rädda Underlandet från den ondskefulla Röda Drottningen.

Med en stjärnspäckad rollbesättning, inklusive skådespelare som Mia Wasikowska, Johnny Depp och Helena Bonham Carter, blev Alice i Underlandet 2010 en stor succé både bland kritiker och publik. Filmen prisades för sin visuella prakt, fantasifulla värld och spännande handling.

Sedan premiären har Alice i Underlandet 2010 blivit en modern klassiker. Den har lockat tittare i alla åldrar och har cementerat sin plats som en av de mest älskade och omtyckta äventyrsfilmerna i modern tid. Om du ännu inte har sett den, är det dags att upptäcka den magiska resan till Underlandet.

Alice i Underlandet

Handlingen i Alice i Underlandet 2010

I Alice i Underlandet 2010 möter vi den 19-åriga Alice, som återvänder till det fantastiska landet Underlandet, en plats hon besökte som barn men som hon inte har några minnen av. Den här gången tvingas hon ge sig ut på ett farligt uppdrag för att rädda Underlandet från den ondskefulla Röda Drottningen.

Resan tillbaka till Underlandet är fylld med oväntade äventyr och magiska möten. Alice möter en rad underbara varelser, som den pratande vita kaninen, den knasiga Märkliga Hattskaparen och den leende Cheshirekatten. Tillsammans med dessa nya vänner måste hon hitta mod och styrka för att uppfylla sitt öde och rädda Underlandet.

Under sina strapatser i Underlandet upptäcker Alice sidor av sig själv som hon inte visste existerade. Hon växer som person och lär sig att våga lita på sig själv och sina instinkter. Samtidigt utspelar sig en dramatisk kamp mellan gott och ont, där Alice måste ställa sig på de goda krafternas sida för att besegra Röda Drottningen.

Filmen erbjuder en visuell fest för ögonen, med fantastiska miljöer, charmiga karaktärer och storslagna actionscener. Samtidigt har den en djup och känslosam berättelse som handlar om mod, vänskap och att våga följa sina drömmar. Alice i Underlandet 2010 är ett måste för alla som älskar sagor och äventyr.

Rollistan för Alice i Underlandet 2010

 • Alice - Mia Wasikowska
 • Vita Kaninen - Michael Sheen
 • Märkliga Hattskaparen - Johnny Depp
 • Röda Drottningen - Helena Bonham Carter
 • Cheshirekatten - Stephen Fry
 • Blå Caterpillar - Alan Rickman
 • Mallymkun - Barbara Windsor
 • Tvärmutter - Michael Gough

Alice i Underlandet 2010 har en minst sagt imponerande rollista, fylld med skådespelarlegender och erfarna talanger. Mia Wasikowska ger en övertygande och charm full tolkning av Alice, medan Johnny Depp och Helena Bonham Carter stjäl showet som den excentriske Hattskaparen och den onda Röda Drottningen.

Utöver huvudrollerna finns det också en rad fantastiska biroller, som den pratande Vita Kaninen, den leende Cheshirekatten och den visdomsrike Blå Caterpillaren. Tillsammans skapar de en färgstark och minnesvärd ensemble som lyfter berättelsen till nya höjder.

Oavsett om du är en veteran inom Alice i Underlandet-världen eller helt ny inför denna berättelse, kommer du att bli förtjust i den utmärkta skådespelarinsatserna i den här filmen. Rollbesättningen bidrar i hög grad till att skapa den magiska och fantasifulla stämningen i Underlandet.

Så om du vill uppleva en riktig visuell och skådespelardriven höjdpunkt, är Alice i Underlandet 2010 ett måste. Filmen erbjuder underhållning i världsklass, tack vare sin exceptionella rollista.

Upptäck den magiska världen i Alice i Underlandet 2010

Alice i Underlandet 2010 är en äventyrsfilm som tar dig med på en häpnadsväckande resa till den magiska världen av Underlandet. Oavsett om du är en veteran inom historien eller helt ny inför den, kommer du att bli förtjust i den visuella prakt, de fantastiska karaktärerna och den spännande handlingen. Upplev den 19-åriga Alices resa när hon återvänder till den märkliga plats hon besökte som barn, men nu måste rädda från den ondskefulla Röda Drottningen. Streama filmen gratis på swe-filmer.se och upptäck varför Alice i Underlandet är en modern klassiker som borde upplevas av alla som älskar sagor och äventyr.

5 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 13538

Dela