Titta på All My Friends Are Dead 2020 gratis - Streama Online SweFilmer

rating5.8
326
Betyg
calendar2020
time1h 35m
När en grupp vänner firar nyår får de uppleva en rad omtumlande händelser som avslöjar hemligheter, krossar hjärtan – och leder fram till en chockerande upplösning.

Skådespelare

Actor Julia Wieniawa-Narkiewicz

Julia Wieniawa-Narkiewicz

Actor Paulina Gałązka

Paulina Gałązka

Actor Monika Krzywkowska

Monika Krzywkowska

Actor Mark Camacho

Mark Camacho

Actor Michał Sikorski

Michał Sikorski

Actor Marcel Jeannin

Marcel Jeannin

Actor Michał Meyer

Michał Meyer

Actor Tomasz Karolak

Tomasz Karolak

Siehe auch

Alla mina vänner är döda Dreamfilm

Den polska komedin Alla mina vänner är döda hade Sverigepremiär den 28 december 2020 via produktionsbolaget Aurum Film. Filmen är en mörk komedi om vänskap, och utforskar vad som händer när ens vänner börjar försvinna en efter en på mystiska sätt.

I filmen får vi följa huvudkaraktären Adam, spelad av Cezary Pazura, vars vänner börjar dö under konstiga omständigheter. När hans sista vänner också dör bestämmer sig Adam för att ta reda på vad som håller på att hända.

Filmen är regisserad av Aleksandra Terpińska och hade världspremiär i Polen 2020, där den blev en stor publikframgång. Nu kan du streama Alla mina vänner är döda gratis online med svensk text på Dreamfilm!

All My Friends Are Dead

Titta på online gratis

Alla mina vänner är döda är en svart komedi som utforskar vänskapens gränser på ett oväntat och roligt sätt. Filmen är proffsigt gjord med ett stjärnspäckat skådespelarteam, och har fått fina recensioner för sitt manus och tempo.

Om du gillar svart humor i stil med Fargo eller Keeping Up with the Joneses kommer du garanterat att uppskatta den här polska pärlan. Historien är välskriven och håller dig på halster hela vägen.

Den här filmen går att streama helt gratis och lagligt online via Dreamfilm. Du behöver ingen prenumeration eller nedladdning, bara gå in på sidan så kan du börja titta direkt i din webbläsare.

Streama komedi svenska

På Dreamfilms streamingtjänst kan du se Alla mina vänner är döda med svensk text. Filmen är textad till svenska så att du kan följa handlingen och skratten även om du inte förstår polska.

Att streama utländska filmer brukar kunna vara ett lotteri när det kommer till undertexter, men på Dreamfilm är det garanterat svensk text på alla filmer. Perfekt om du vill kunna njuta av polsk humor fast på svenska!

Alla mina vänner är döda är den perfekta mixen av galen humor och oväntade vändningar som får dig att skratta högt samtidigt som en rysning går längs ryggen.

Se film från 2020

Alla mina vänner är döda hade premiär 2020 i Polen, och är en färsk titel det inte är många som sett ännu. Passa på att vara en av de första att få uppleva den här unika svarthumoristiska berättelsen nu när du kan streama online gratis.

Filmen går i samma genre som komedin Kops från 2021, så om du gillade den kommer du garanterat gilla Alla mina vänner är döda också. Båda utforskar mörk humor på ett smart och roligt vis som får dig att skratta högt.

 • Utgiven: 2020
 • Genre: Svart komedi
 • Speltid: 1h 37min
 • Från: Polen

All My Friends Are Dead

Swesub 28 december

Alla mina vänner är döda släpptes på bio i Polen den 28 december 2020, och har nu äntligen fått sin Sverigepremiär online på Dreamfilm.

Tack vare att filmen har svensk text (swesub) kan du enkelt hänga med i handlingen och skratten, även fast du kanske inte förstår polska. Det finns ingenting som stoppar dig från att se den här unika svarthumoristiska upplevelsen!

Så samla ihop vännerna, poppa popcornen och gör er redo för en riktigt galen filmkväll. Det är dags att skratta gott åt galna karaktärer och oväntade vändningar i den här polska pärlan från 2020.

Sverigepremiär Aurum Film

Distributören Aurum Film har lyckats få loss rättigheterna till den uppmärksammade polska komedin Alla mina vänner är döda, och filmen har nu äntligen Sverigepremiär på Dreamfilms streamingtjänst.

Aurum Film är kända för att hitta unika utländska filmer som sällan når den svenska publiken. Alla mina vänner är döda är inget undantag, och är en oväntad pärla för alla fans av mörk humor.

Missa inte chansen att vara bland de första i Sverige att få se den här uppmärksammade svarthumoristiska filmupplevelsen från Polen. Streama Alla mina vänner är döda gratis online med svensk text redan idag!

10 liknande filmer:

 1. Craig Before the Creek
 2. Next Goal Wins
 3. Lift
 4. Monsters, Inc.
 5. Röd
 6. Shazam! Fury of the Gods
 7. Ghettoblaster
 8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
 9. Ted
 10. Shrek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 326
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 5.8 tyder på att All My Friends Are Dead är ett måste för fans av Komedi.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 5.8 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Komedi. Ett måste!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 5.8 för All My Friends Are Deadbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 35m
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 35m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

avatarKaa

Om betyget 5.8 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 5.8 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 5.8 betyg är en säker sak.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 5.8 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KarTofel

Betyget 5.8 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.