close icon
page-title
Amatören
Amatören

Detaljer

 • Originaltitel: Amator
 • Originalspråk: Polska
 • Produktionsland: Polen
 • Regissör: WFF Lodz

Titta på Amatören 1979 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.5
151Betyg
date1979
date1h 52m

Kommenter

 • avatar

  FamiljeFrida

  |12 timer siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  DokisDennis

  |6 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RomantikRonja

  |7 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |8 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  glödandeStjärna

  |11 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |11 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Amatören swe-filmer stream online free

Är du på jakt efter en rolig svensk komedi att streama online? Då är Amatören från 1979 ett utmärkt val. Denna svenska filmklassiker med Lasse Åberg i huvudrollen finns nu att se helt gratis och med svenskt tal på Swefilmer.

Amatören är en charmig komedi om den blyge filmentusiasten Krzysztof som en dag bestämmer sig för att börja filma sin egen amatörfilm. Oväntade händelser och komiska förvecklingar uppstår när Krzysztof involverar grannar och bekanta i sitt filmprojekt.

Om du gillar svenska komedier i stil med Sällskapsresan och Repmånad kommer du garanterat att uppskatta denna film från 1979. Streama Amatören gratis online och se en riktigt underhållande svensk komedifilm!

Amatören

Svensk komedi film från 1979 streama gratis

Amatören hade biopremiär den 16 november 1979 och blev en stor publikframgång i Sverige. Filmen regisserades av polacken Roman Polanski och var hans fjärde långfilm som regissör.

I huvudrollen som den filmtokige Krzysztof ser vi den folkkäre skådespelaren Lasse Åberg. I övriga roller syns kända svenska skådisar som Maud Hansson, Gunnar Björnstrand och Brasse Brännström.

Amatören tilldelades Guldbaggen för bästa film 1980. Den hyllades för sitt underfundiga manus och sin varma humor. Än idag anses Amatören vara en av de främsta svenska komedifilmerna genom tiderna.

Vill du se denna svenska komedi klassiker från 1979? Streama Amatören gratis online med svenskt tal på Swefilmer! Det är enkelt och smidigt att se hela filmen gratis.

Titta Amatören svensk film hela online swesub 16.11.1979

På Swefilmer kan du streama Amatören gratis i sin helhet med svensk text. Filmen går att titta på online i god kvalitet och utan irriterande reklamavbrott.

Swefilmer är den bästa sidan för att streama svenska filmer gratis online. Här kan du se Amatören och hundratals andra svenska filmer helt utan kostnad.

Amatören hade premiär på svenska biografer den 16 november 1979 och blev en stor kassasuccé. Nu har du chansen att se denna svenska klassiker bekvämt online.

För att streama Amatören gratis behöver du inte ens registrera ett konto. Det enda du behöver göra är att trycka på play och njuta av underhållningen. Filmen har svenskt tal och går att se i sin helhet.

Streama Amatören dreamfilm gratis med svenskt tal

På sajten Dreamfilm kan du enkelt streama svenska filmer gratis online, bland annat komedi klassikern Amatören från 1979.

Filmen är 1 timme och 43 minuter lång och har svenskt tal. Du kan streama Amatören gratis i HD-kvalitet utan att behöva registrera dig eller betala något.

För att streama Amatören gratis med svenskt tal behöver du bara gå till Dreamfilms sida för filmen och klicka på play-knappen. Sedan kan du luta dig tillbaka och njuta av Lasse Åberg och de andra skådespelarnas underhållning.

Dreamfilm är en utmärkt sajt för alla som gillar att streama svenska filmer gratis online. Testa att streama komedi klassikern Amatören och se en riktigt bra film!

Amatören

Se hela filmen Amatören gratis på svenska swe-filmer

På sajten Swefilmer kan du se hela filmen Amatören från 1979 gratis med svenskt tal. Det är smidigt att streama komedi klassikern online helt utan kostnad.

 • Ingen registrering krävs
 • Filmen streamas i HD-kvalitet
 • Svenskt tal
 • Inga avbrott för reklam

Amatören är en charmig komedifilm med Lasse Åberg i huvudrollen som den filmtokige Krzysztof. Han bestämmer sig för att spela in en amatörfilm med hjälp av grannar och vänner.

Vill du skratta gott åt svensk komedi från 1979? Streama Amatören gratis på Swefilmer och njut av underhållningen! Det är hur enkelt som helst att se hela filmen online.

Streama svensk komedi klassiker Amatören 1979 gratis

Amatören från 1979 räknas som en av de främsta svenska komedifilmerna genom tiderna. Denna underhållande film med Lasse Åberg kan du nu streama gratis online.

Amatören tilldelades Guldbaggen för bästa film och hyllades för sitt roliga manus och sina fantastiska skådespelarinsatser. Än idag anses filmen vara ytterst sevärd.

På sajter som Swefilmer och Dreamfilm kan du enkelt streama Amatören gratis i bra kvalitet. Det är smidigt att titta på komedi klassikern online och du behöver inte registrera dig eller betala.

Så vill du se en riktigt bra svensk komedifilm? Streama Amatören från 1979 gratis online och få dig ett gott skratt! Det är en film som är värd att se om och om igen.

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 151

Dela