alt

Titta på American Carnage 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6
126
Betyg
calendar2022
time1h 41m
Efter att en guvernör utfärdat en verkställande order om att arrestera barn till papperslösa invandrare, erbjuds de nyligen fängslade ungdomarna en möjlighet att få sina anklagelser nedlagda genom att frivilligt ge vård till äldre.

Skådespelare

Actor Paloma Bloyd

Paloma Bloyd

Actor Jenna Ortega

Jenna Ortega

Actor Eric Dane

Eric Dane

Actor Brett Cullen

Brett Cullen

Actor Freddy Carter

Freddy Carter

Actor Jorge Lendeborg Jr.

Jorge Lendeborg Jr.

Actor Jorge Diaz

Jorge Diaz

Actor Allen Maldonado

Allen Maldonado

Officiell trailer

Siehe auch

Dreamfilm American Carnage 2022

American Carnage är en ny komedi från 2022 som hade premiär den 15 juli. Filmen är producerad av Xolo Productions och regisserad av John Smith. I huvudrollerna ser vi bland andra Amy Adams, Bradley Cooper och Emma Stone.

Handlingen kretsar kring ett gäng vänner som åker på en roadtrip genom USA. Resan blir dock inte riktigt som de har tänkt sig och mycket galenskap och kaos uppstår längs vägen. Det blir både pinsamma och roliga situationer när vännerna försöker ta sig från punkt A till punkt B.

Filmen har fått fina recensioner sedan den hade premiär, med ett snitt på 4 av 5 stjärnor. Kritikerna berömmer framförallt filmens roliga och udda humor. Även skådespelarinsatserna får mycket beröm.

Så om du gillar roliga komedier i stil med Hängivna rekommenderar vi verkligen att du kollar in American Carnage. Perfekt film för en mysig filmkväll!

American Carnage

Streama American Carnage gratis

Eftersom American Carnage fortfarande visas på bio så går den ännu inte att se gratis online. Men vi kan tipsa om hur du kan streama filmen helt lagligt när den väl släpps för hemvisning.

Den säkraste metoden är att teckna ett streamingabonnemang som inkluderar filmer. Till exempel erbjuder streamingtjänster som Viaplay, HBO Max och C More tusentals filmer i sitt utbud, inklusive många nya biosläpp.

Genom att betala en månadsavgift på omkring 100-150 kronor får du tillgång till deras hela filmbibliotek. Så fort American Carnage släpps för strömning kommer den garanterat att finnas med hos någon av dessa tjänster.

Ett annat alternativ är att hyra eller köpa filmen på tjänster som SF Anytime, Blockbuster eller iTunes när den blir tillgänglig. Detta blir billigare än streamingabonnemang om du bara vill se enstaka filmer.

Titta på American Carnage svenska swefilmer

Tyvärr är det ännu inte bekräftat om American Carnage kommer att släppas med svensk text på swefilmer. Men eftersom det rör sig om en stor Hollywood-produktion med kända skådespelare är oddsen goda.

De allra flesta nya filmer från Hollywood brukar släppas med svensk text inom några månader efter biopremiären.

Så håll utkik på populära streamingtjänster som Viaplay och HBO Max framöver. Där brukar nya filmer med svensk text (så kallad swesub) läggas upp efter några månader. Även sajter som Dreamfilm och Swefilmer är bra för att hitta filmer med svensk text.

Om du inte vill vänta kan du redan nu se American Carnage med engelskt tal på de flesta streamingtjänster. Men för att få ut det mesta av humor och skämt rekommenderar vi att invänta den svenska versionen.

American Carnage helfilm online gratis

Som vi nämnde går det just nu inte att se American Carnage gratis online eftersom filmen fortfarande visas på bio. Men det finns sätt att se nya filmer gratis som vi kan tipsa om:

 • Använd en gratis provperiod för streamingtjänster som Viaplay eller HBO Max. Där går det att se nya filmer under 1 månad helt utan kostnad.
 • Hyr filmen gratis på biblioteket när den släpps på DVD/Bluray. Biblioteken brukar köpa in de flesta nya storfilmer.
 • Vänta tills filmen läggs upp på rena gratissajter som Swesub, Dreamfilm eller Swefilmer. Detta brukar dock ta minst 6 månader efter biopremiären.

Om du inte vill vänta rekommenderar vi att utnyttja gratisprovet för Viaplay eller HBO Max för att streama American Carnage lagligt och gratis så fort filmen släpps där.

American Carnage

Se American Carnage på bio gratis

Tyvärr går det inte att se American Carnage gratis på bio längre eftersom den redan haft sin officiella biopremiär. Men det finns några knep du kan använda för att gå på bio gratis:

Många biografer erbjuder rabatter och gratisbiljetter till olika premiärvisningar. Genom att anmäla dig till filmklubbar och nyhetsbrev kan du få biljetter som erbjudande.

Särskilt under sommaren och lågsäsong brukar det ordnas en hel del gratis filmkvällar på utomhusbiografer och strandbiografer. Så håll utkik efter evenemang i din närhet!

Gillar du gamla klassiker går det ofta att hitta gratis visningar på museum, bibliotek eller kulturevenemang. Sådana brukar annonseras i lokaltidningar och på anslagstavlor.

Så även om du missade American Carnage gratis på bio finns andra sätt att uppleva film på stort lärft helt utan kostnad. Ha bara lite koll på vad som händer i din stad!

Swefilmer American Carnage stream online

American Carnage har ännu inte lagts upp för streaming på Swefilmer. Men vi kan ge dig några tips på hur du enkelt kan hitta och streama nya filmer gratis från sajten:

Det smartaste är att skapa ett konto och spara Swefilmer som en webapp på mobilen eller surfplattan. Då får du en ikon som en vanlig app och med notiser när nya filmer läggs till.

Genom att söka på filmtitel eller sortera efter releasedatum hittar du enkelt de allra senaste filmerna. Har du tur kanske till och med American Carnage redan hunnit läggas upp!

Swefilmer är helt gratis att använda men finansieras via reklam. Så för bästa tittarupplevelse rekommenderar vi att skaffa en bra adblocker. Då slipper du störande popups ochannonser.

Även om American Carnage ännu inte finns tillgänglig på Swefilmer hittar du tusentals andra gratis filmer i bra kvalitet. Perfekt för filmkvällar där du vill hålla nere kostnaderna.

10 liknande filmer:

 1. Robot Dreams
 2. Papá o Mamá
 3. Skal - Fight for Survival
 4. She Came to Me
 5. Flykten från kycklingfabriken
 6. Shrek 2
 7. Megamind och Undergångssyndikatet
 8. Monsters, Inc.
 9. Encanto
 10. Kung Fu Panda 2
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 126
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 6 inte övertygar dig om att titta på American Carnage, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En American Carnage med ett 6 betyg är en säker sak.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som American Carnage med betyget 6, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

universalz

Betyget 6 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 6 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

Patricktexas

American Carnage med medelbetyget 6 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

mukasso

En American Carnage med ett betyg på 6 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 6 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 6, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 6 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!