close icon
page-title
Annabelle Comes Home
Annabelle Comes Home

Detaljer

 • Originaltitel: Annabelle Comes Home
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Atomic Monster

Titta på Annabelle Comes Home • Sverige Gratis • Stream Online

star6.4
3342Betyg
date2019
date1h 46m

Kommenter

 • avatar

  DokisDennis

  |5 timer siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  VerklighetenVera

  |1 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  blåbärSky

  |3 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  matixd

  |6 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  glödandeStjärna

  |8 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RomantikRonja

  |11 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  RealityRasmus

  |11 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  FamiljeFrida

  |12 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |13 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Annabelle Comes Home Sverige - Streama den senaste skräckfilmen

Är du redo att uppleva den mest skrämmande filmen i Annabelle-serien? Annabelle Comes Home Sverige är en skräckfilm som kommer att få dig att sära på tårna. Denna gången är den onda dockan Annabelle mer skrämmande än någonsin. Om du älskar skräckfilmer, kommer denna filmen att ge dig rysningar längs ryggraden.

På swe-filmer.se kan du streama Annabelle Comes Home från bekvämligheten av ditt eget hem. Med denna populära streamingtjänst kan du njuta av den senaste skräckfilmen utan att behöva lämna din soffa. Oavsett om du föredrar att se filmen på din dator, surfplatta eller smart-tv, erbjuder swe-filmer.se en smidig och enkel upplevelse.

Så vad väntar du på? Streama Annabelle Comes Home Sverige på swe-filmer.se och upplev spänningen tillsammans med dina vänner eller familj. Denna filmen kommer garanterat att ge dig en dos skräck som du sent kommer att glömma.

Annabelle Comes Home

Annabelle Comes Home Streama online - Följ demonen Annabelle

Den onda dockan Annabelle är tillbaka och denna gången är hon mer skrämmande än någonsin. I Annabelle Comes Home får du följa den fruktade demonen när hon återigen skapar kaos och förödelse. Streama online på swe-filmer.se och följ spänningen i denna skräckinjagande film.

Efter att ha orsakat terror i de tidigare Annabelle-filmerna, blir Annabelle inlåst i ett speciellt rum av de välrenommerade demonologerna Ed och Lorraine Warren. Men den här gången lyckas Annabelle på något sätt få liv i de onda andarna i rummet, och deras mål är den unga dottern Judy och hennes vänner.

Vill du uppleva skräcken på närmsta håll? Streama Annabelle Comes Home online på swe-filmer.se och se hur den skrämmande historien utspelar sig. Med häpnadsväckande skådespelarinsatser och mästerlig regi, kommer denna filmen att hålla dig på helspänn från början till slut.

Annabelle Comes Home Gratis streama - Titta gratis online

Är du redo att streama den senaste skräckfilmen i Annabelle-serien gratis online? På swe-filmer.se kan du titta på Annabelle Comes Home utan att behöva betala en krona. Denna streamingtjänst erbjuder gratis streaming av filmer och tv-serier i hög kvalitet.

I Annabelle Comes Home får du följa den onda dockan Annabelle när hon väcker liv i onda andar som hotar den unga Judy och hennes vänner. Med en skicklig blandning av skräck och spänning, kommer denna filmen att få dig att hålla andan gång på gång.

Streama Annabelle Comes Home gratis på swe-filmer.se och njut av skräckupplevelsen i sällskap av dina nära och kära. Med lättillgänglig gratis streaming, behöver du inte längre missa de senaste filmerna. Besök swe-filmer.se idag och låt skräcken börja!

Titta på Annabelle Comes Home - Upplev spänningen

Är du en riktig skräckfilmsfantast? Då får du inte missa Annabelle Comes Home! Denna filmen är den senaste delen i den populära Annabelle-serien och lovar att leverera en ordentlig dos skräck och spänning. Titta på Annabelle Comes Home och upplev skräcken på riktigt.

På streamingtjänsten swe-filmer.se kan du bekvämt streama Annabelle Comes Home när och var du vill. Oavsett om du föredrar att se filmen på din dator, surfplatta eller smart-tv, erbjuder swe-filmer.se en smidig upplevelse med hög bildkvalitet.

I Annabelle Comes Home får du följa den onda dockan Annabelle när hon väcker liv i onda andar som hotar den unga Judy och hennes vänner. Med skickligt filmande och mästerlig regi, kommer denna filmen att hålla dig på helspänn från första till sista minuten. Missa inte chansen att titta på Annabelle Comes Home och upplev spänningen själv!

Annabelle Comes Home

Rollistan Annabelle Comes Home - Lär känna skådespelarna

I Annabelle Comes Home får du möta en stjärnspäckad rollista som verkligen tar skräcken till en ny nivå. Från unga talanger till etablerade skådespelare, kommer du att bli imponerad av de starka insatserna i denna filmen.

Mckenna Grace spelar den unga Judy Warren, vars liv hotas av den onda dockan Annabelle. Grace har tidigare imponerat i filmer som Gifted och Captain Marvel, och hennes prestation i Annabelle Comes Home är inget undantag. Hon förmår verkligen att fånga den rädsla och utsatthet som hennes rollfigur genomgår.

Vid hennes sida finns veteranen Patrick Wilson och Vera Farmiga som återigen gestaltar de berömda demonologerna Ed och Lorraine Warren. Med sin erfarenhet och skådespelartalang, lyckas de båda förmedla den allvar och beslutsamhet som krävs för att stoppa Annabelle en gång för alla.

Film Annabelle Comes Home - Bakgrund och handling

Annabelle Comes Home är den tredje filmen i den populära Annabelle-serien och bygger vidare på den skrämmande legenden om den förbannade dockan Annabelle. Filmen är en del av The Conjuring-universumet och anknyter till de tidigare filmerna i serien.

I Annabelle Comes Home bestämmer sig de välrenommerade demonologerna Ed och Lorraine Warren för att stoppa undan den onda dockan Annabelle i ett speciellt rum i sitt hem. Men en skrämmande natt lyckas Annabelle väcka liv i de onda andarna i rummet, och deras mål är den unga dottern Judy och hennes vänner.

Med en skicklig blandning av skräck och spänning, kommer Annabelle Comes Home att hålla dig på helspänn från början till slut. Filmen har fått utmärkta recensioner för sin stämningsfulla regi och övernaturliga skräckscener. Missa inte chansen att se den senaste delen i denna populära skräckfilmserie!

Sammanfattning: Streama Annabelle Comes Home och upplev skräcken

Är du redo att uppleva den ultimata skräckfilmsupplevelsen? Då kan du inte missa Annabelle Comes Home Sverige på streamingtjänsten swe-filmer.se! Denna spännande filmen är den senaste delen i den populära Annabelle-serien och lovar att leverera rysningar längs ryggraden. Streama Annabelle Comes Home online och följ den onda dockan Annabelle när hon väcker liv i onda andar som hotar den unga Judy och hennes vänner. Vill du titta på Annabelle Comes Home gratis? På swe-filmer.se kan du streama denna skräckinjagande filmen utan att behöva betala en krona. Var kan man se Annabelle Comes Home? Svaret är swe-filmer.se! Njut av skräcken från bekvämligheten av ditt eget hem och upplev den stjärnspäckade rollistan i Annabelle Comes Home, inklusive Mckenna Grace, Patrick Wilson och Vera Farmiga. Missa inte denna spännande Film Annabelle Comes Home - streama den på swe-filmer.se idag!

10 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 3342

Dela