alt

Titta på Ant-Man and the Wasp: Quantumania 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.4
4 467
Betyg
calendar2023
time2h 05m
Superhjältevännerna Scott Lang och Hope van Dyne återvänder som Ant-Man och Wasp. De två, tillsammans med Hopes föräldrar Janet van Dyne och Hank Pym samt Scotts dotter Cassie Lang, hamnar i kvantvärlden, där de träffar märkliga varelser och ger sig ut på ett äventyr som tvingar dem att tänja på gränserna för vad de trodde var möjligt.

Skådespelare

Actor Paul Rudd

Paul Rudd

Actor Owen Wilson

Owen Wilson

Actor Evangeline Lilly

Evangeline Lilly

Actor Tom Hiddleston

Tom Hiddleston

Actor Kathryn Newton

Kathryn Newton

Actor Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer

Actor David Dastmalchian

David Dastmalchian

Actor Bill Murray

Bill Murray

Officiell trailer

Siehe auch

Ant-Man and the Wasp: Quantumania streama online

Den efterlängtade uppföljaren Ant-Man and the Wasp: Quantumania har äntligen haft premiär! Marvels minsta superhjälte är tillbaka för nya äventyr i mikrokosmos. Filmen släpptes den 15 februari och går nu att streama online helt gratis.

I Ant-Man 3 Quantumania får vi följa Scott Lang, spelad av Paul Rudd, och Hope Van Dyne på nya uppdrag i den mystiska kvantvärlden. Tillsammans med Hopes föräldrar Hank och Janet utforskar de det okända Quantumania. Men där väntar också faror i form av den skräckinjagande skurken Kang the Conqueror. Klarar sig våra hjältar helskinnade?

Missa inte att titta på Ant-Man and the Wasp: Quantumania nu när Marvelfilmen äntligen har haft biopremiär. Den går att streama gratis online med svensk text för alla Marvelfans. Luta dig tillbaka och njut av spektakulära actionscener i mikroskopisk skala!

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Titta på Ant-Man 3 Quantumania swe-filmer

Ant-Man and the Wasp: Quantumania är utan tvekan en av årets mest efterlängtade superhjältefilmer. Nu har den äntligen landat på bio och går att titta på swe-filmer helt gratis.

I den tredje Ant-Man filmen väntar kvantvärlden Quantumania på upptäcktsresande. Tillsammans ger sig Scott Lang och Hope van Dyne ut på ett nytt vågat uppdrag tillsammans med Hopes föräldrar. Men de är inte ensamma. Marvelskurken Kang the Conqueror hotar att erövra kvantvärlden och våra hjältar är de enda som kan stoppa honom.

Den visuellt spektakulära filmen utlovar action och spänning i en helt ny dimension när Ant-Man måste rädda kvantvärlden från den fruktade skurken Kang.

Har du sett de två tidigare Ant-Man filmerna får du garanterat inte missa den tredje delen. Titta på Quantumania och se Paul Rudd tillbaka i rollen som småväxta superhjälten med de stora krafterna. Upplev hans nya äventyr när det mystiska mikrokosmos väntar!

Se Marvels Ant-Man och The Wasp gratis

Älskar du Marvelfilmer? Då kommer du garanterat att gilla Ant-Man and the Wasp: Quantumania som nu går att streama online helt gratis med svensk text. Den senaste filmen om minsta Avengern utlovar actionfylld underhållning när Marvels mikroskopiske hjälte återvänder till vita duken.

I centrum står förstås återigen Paul Rudds charmerande skådespelare Scott Lang, aka Ant-Man. Tillsammans med kompanjonen The Wasp, spelad av Evangeline Lilly, och hennes föräldrar Hank och Janet Pym ger han sig ut på ett nytt vågspel. Denna gång väntar Quantumania, en helt ny värld fylld med faror.

För att rädda kvantvärlden från den fruktade Kang the Conqueror krävs alla Ant-Mans speciella krafter. Missa inte att se Marvels Ant-Man och The Wasp gratis nu när filmen har biopremiär och går att streama online!

Streama Ant-Man and the Wasp svenska 2023

Äntligen är det dags! Marvels Ant-Man and the Wasp: Quantumania har nu haft biopremiär och går att streama svenska helt gratis online. Den efterlängtade uppföljaren om superhjälten Ant-Man utlovar action och äventyr i en helt ny dimension.

 • Återse Paul Rudd i huvudrollen som Scott Lang och Evangeline Lilly som Hope Van Dyne.
 • Upplev spännande scener från det mystiska mikrokosmos Quantumania.
 • Se Kang the Conqueror hota kvantvärlden i jakten på makt.

Streama Ant-Man 3 nu med svensk text och följ med på ännu ett komiskt och spännande Marveläventyr. Tillsammans försöker våra minsta Avengers rädda en hel värld från undergång. Missa inte att se 2023 års mest efterlängtade superhjältefilm redan idag!

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Ant-Man and the Wasp Quantumania swe-filmer hd

Den tredje filmen om Marvels minsta superhjälte Ant-Man har nu äntligen landat på bio. Ant-Man and the Wasp: Quantumania går nu att streama online helt gratis i fullängd och med svensk text. Missa inte att se Paul Rudd tillbaka i sin mest kända roll!

Tillsammans med The Wasp, spelad av Evangeline Lilly, ger sig Scott Lang återigen ut på ett farofyllt uppdrag. Denna gång leder äventyret till det okända mikrokosmos Quantumania där en mäktig fiende hotar att krossa hela världen. För att stoppa attacken krävs alla Ant-Mans unika krafter.

Med hilarius humor, hisnande action och en fruktansvärd skurk utlovar den tredje Ant-Man filmen att bli årets roligaste och mest spektakulära Marvelfilm.

Titta på Ant-Man 3 Quantumania redan ikväll! Upplev Paul Rudd i ett av sina roligaste alter egon på filmduken. Streama superhjältefilmen swe-filmer och se alla Ant-Mans komiska förvecklingar och coola förvandlingar i bästa hd-kvalitet.

Paul Rudd i Ant-Man and the Wasp Quantumania gratis

Älskar du skådespelaren Paul Rudd? Då får du inte missa honom i rollen som Ant-Man i Marvels senaste biosuccé Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Filmen går nu att streama gratis med svensk text och utlovar garanterat actionfylld underhållning när Rudd återvänder som publikfavoriten Scott Lang.

Tillsammans med Hope van Dyne, spelad av Evangeline Lilly, ger sig Scott ut på ett nytt vådligt uppdrag. Denna gång leder färden till kvantriket Quantumania där Kang the Conqueror hotar att ta över. För att stoppa attacken krävs Ant-Mans alla speciella krafter.

Har du gillat Paul Rudd i de tidigare Ant-Man filmerna, eller kanske i komiska succéer som 40-Year-Old Virgin och Anchorman, får du inte missa honom i sin kanske bästa superhjälteroll någonsin. Streama Ant-Man 3 Quantumania gratis och se Paul Rudd i ett nytt galet actionäventyr av Marvel!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 4467
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 6.4 inte övertygar dig om att titta på Ant-Man and the Wasp: Quantumania, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 05m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 2h 05m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Action.
avatar

mukasso

En Ant-Man and the Wasp: Quantumania med ett betyg på 6.4 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 6.4 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

KarTofel

Betyget 6.4 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 6.4 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.4 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

ganDi1243

Ant-Man and the Wasp: Quantumania med medelbetyget 6.4 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

FilmTitel

Ant-Man and the Wasp: Quantumania Titel med ett betyg på 6.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Pirates of the Caribbean: Vid världens ände

Indiana Jones and the Dial of Destiny