close icon
page-title
Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Detaljer

 • Originaltitel: Ant-Man and the Wasp: Quantumania
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Marvel Studios

Titta på Ant-Man and the Wasp: Quantumania 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.4
4650Betyg
date2023
date2h 05m

Kommenter

 • avatar

  RealityRasmus

  |3 timer siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  FamiljeFrida

  |1 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RomantikRonja

  |2 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  matixd

  |3 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  DokisDennis

  |5 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  blåbärSky

  |6 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  MuriVOD12

  |6 dage siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  VerklighetenVera

  |9 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  glödandeStjärna

  |10 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |14 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Ant-Man and the Wasp: Quantumania streama online

Den efterlängtade uppföljaren Ant-Man and the Wasp: Quantumania har äntligen haft premiär! Marvels minsta superhjälte är tillbaka för nya äventyr i mikrokosmos. Filmen släpptes den 15 februari och går nu att streama online helt gratis.

I Ant-Man 3 Quantumania får vi följa Scott Lang, spelad av Paul Rudd, och Hope Van Dyne på nya uppdrag i den mystiska kvantvärlden. Tillsammans med Hopes föräldrar Hank och Janet utforskar de det okända Quantumania. Men där väntar också faror i form av den skräckinjagande skurken Kang the Conqueror. Klarar sig våra hjältar helskinnade?

Missa inte att titta på Ant-Man and the Wasp: Quantumania nu när Marvelfilmen äntligen har haft biopremiär. Den går att streama gratis online med svensk text för alla Marvelfans. Luta dig tillbaka och njut av spektakulära actionscener i mikroskopisk skala!

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Titta på Ant-Man 3 Quantumania swe-filmer

Ant-Man and the Wasp: Quantumania är utan tvekan en av årets mest efterlängtade superhjältefilmer. Nu har den äntligen landat på bio och går att titta på swe-filmer helt gratis.

I den tredje Ant-Man filmen väntar kvantvärlden Quantumania på upptäcktsresande. Tillsammans ger sig Scott Lang och Hope van Dyne ut på ett nytt vågat uppdrag tillsammans med Hopes föräldrar. Men de är inte ensamma. Marvelskurken Kang the Conqueror hotar att erövra kvantvärlden och våra hjältar är de enda som kan stoppa honom.

Den visuellt spektakulära filmen utlovar action och spänning i en helt ny dimension när Ant-Man måste rädda kvantvärlden från den fruktade skurken Kang.

Har du sett de två tidigare Ant-Man filmerna får du garanterat inte missa den tredje delen. Titta på Quantumania och se Paul Rudd tillbaka i rollen som småväxta superhjälten med de stora krafterna. Upplev hans nya äventyr när det mystiska mikrokosmos väntar!

Se Marvels Ant-Man och The Wasp gratis

Älskar du Marvelfilmer? Då kommer du garanterat att gilla Ant-Man and the Wasp: Quantumania som nu går att streama online helt gratis med svensk text. Den senaste filmen om minsta Avengern utlovar actionfylld underhållning när Marvels mikroskopiske hjälte återvänder till vita duken.

I centrum står förstås återigen Paul Rudds charmerande skådespelare Scott Lang, aka Ant-Man. Tillsammans med kompanjonen The Wasp, spelad av Evangeline Lilly, och hennes föräldrar Hank och Janet Pym ger han sig ut på ett nytt vågspel. Denna gång väntar Quantumania, en helt ny värld fylld med faror.

För att rädda kvantvärlden från den fruktade Kang the Conqueror krävs alla Ant-Mans speciella krafter. Missa inte att se Marvels Ant-Man och The Wasp gratis nu när filmen har biopremiär och går att streama online!

Streama Ant-Man and the Wasp svenska 2023

Äntligen är det dags! Marvels Ant-Man and the Wasp: Quantumania har nu haft biopremiär och går att streama svenska helt gratis online. Den efterlängtade uppföljaren om superhjälten Ant-Man utlovar action och äventyr i en helt ny dimension.

 • Återse Paul Rudd i huvudrollen som Scott Lang och Evangeline Lilly som Hope Van Dyne.
 • Upplev spännande scener från det mystiska mikrokosmos Quantumania.
 • Se Kang the Conqueror hota kvantvärlden i jakten på makt.

Streama Ant-Man 3 nu med svensk text och följ med på ännu ett komiskt och spännande Marveläventyr. Tillsammans försöker våra minsta Avengers rädda en hel värld från undergång. Missa inte att se 2023 års mest efterlängtade superhjältefilm redan idag!

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Ant-Man and the Wasp Quantumania swe-filmer hd

Den tredje filmen om Marvels minsta superhjälte Ant-Man har nu äntligen landat på bio. Ant-Man and the Wasp: Quantumania går nu att streama online helt gratis i fullängd och med svensk text. Missa inte att se Paul Rudd tillbaka i sin mest kända roll!

Tillsammans med The Wasp, spelad av Evangeline Lilly, ger sig Scott Lang återigen ut på ett farofyllt uppdrag. Denna gång leder äventyret till det okända mikrokosmos Quantumania där en mäktig fiende hotar att krossa hela världen. För att stoppa attacken krävs alla Ant-Mans unika krafter.

Med hilarius humor, hisnande action och en fruktansvärd skurk utlovar den tredje Ant-Man filmen att bli årets roligaste och mest spektakulära Marvelfilm.

Titta på Ant-Man 3 Quantumania redan ikväll! Upplev Paul Rudd i ett av sina roligaste alter egon på filmduken. Streama superhjältefilmen swe-filmer och se alla Ant-Mans komiska förvecklingar och coola förvandlingar i bästa hd-kvalitet.

Paul Rudd i Ant-Man and the Wasp Quantumania gratis

Älskar du skådespelaren Paul Rudd? Då får du inte missa honom i rollen som Ant-Man i Marvels senaste biosuccé Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Filmen går nu att streama gratis med svensk text och utlovar garanterat actionfylld underhållning när Rudd återvänder som publikfavoriten Scott Lang.

Tillsammans med Hope van Dyne, spelad av Evangeline Lilly, ger sig Scott ut på ett nytt vådligt uppdrag. Denna gång leder färden till kvantriket Quantumania där Kang the Conqueror hotar att ta över. För att stoppa attacken krävs Ant-Mans alla speciella krafter.

Har du gillat Paul Rudd i de tidigare Ant-Man filmerna, eller kanske i komiska succéer som 40-Year-Old Virgin och Anchorman, får du inte missa honom i sin kanske bästa superhjälteroll någonsin. Streama Ant-Man 3 Quantumania gratis och se Paul Rudd i ett nytt galet actionäventyr av Marvel!

7 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 4650

Dela