close icon
page-title
Apornas planet: (R)evolution
Apornas planet: (R)evolution

Detaljer

 • Originaltitel: Rise of the Planet of the Apes
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Storbritannien, USA
 • Regissör: Dune Entertainment

Titta på Apornas planet: (R)evolution 2011 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.3
11255Betyg
date2011
date1h 45m

Kommenter

 • avatar

  MuriVOD12

  |8 timer siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  DokisDennis

  |2 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RealityRasmus

  |2 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  VerklighetenVera

  |2 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  RomantikRonja

  |4 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  blåbärSky

  |5 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  matixd

  |5 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |6 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  glödandeStjärna

  |9 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  FamiljeFrida

  |12 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Apornas planet: (R)evolution Sverige streama online

Är du redo att bevittna upprinnelsen till en revolution som kommer att förändra världen för evigt? Apornas planet: (R)evolution är en mäktig och tankeväckande film som tar oss med på en häpnadsväckande resa in i en alternativ framtid där gränsen mellan människor och apor suddas ut. Denna episka berättelse erbjuder en unik möjlighet att streama online på swe-filmer.se, där du kan ta del av den spännande handlingen från bekvämligheten av ditt eget hem.

På swe-filmer.se kan du streama Apornas planet: (R)evolution online med bara några få klick. Denna plattform erbjuder en smidig och användarvänlig upplevelse där du kan njuta av den här bländande filmen i högsta möjliga kvalitet. Oavsett om du föredrar att titta på en stor TV-skärm eller din laptop, swe-filmer.se anpassar sig till dina önskemål och ger dig en enastående visuell och ljudupplevelse.

Men Apornas planet: (R)evolution är inte bara en vanlig actionfilm. Den utforskar djupare teman som etik, moral och vår plats i den större ekologiska kedjan. Genom att streama online på swe-filmer.se kan du bli en del av denna tankevåg och låta filmens budskap sjunka in på ett mer personligt plan. Varje scen, varje karaktär och varje vändning kommer att hålla dig fängslad och få dig att ifrågasätta dina egna övertygelser.

 • Njut av oförglömliga ögonblick när du streama Apornas planet: (R)evolution online på swe-filmer.se
 • Upplev den revolutionerande berättelsen i din egen takt och på dina villkor
 • Låt dig sugas in i en värld där gränserna mellan människa och apa suddas ut

Apornas planet: (R)evolution

Var kan man se Apornas planet: (R)evolution

Om du letar efter en plats där du kan se den kritikerrosade filmen Apornas planet: (R)evolution, så har du kommit rätt. På swe-filmer.se kan du streama den här fenomenala filmen online med bara några få klick. Denna plattform erbjuder en smidig och användarvänlig upplevelse där du kan njuta av denna mästerliga berättelse i högsta möjliga kvalitet, oavsett var du befinner dig.

Apornas planet: (R)evolution är en film som inte bör missas. Dess tankeväckande tema, spännande handling och enastående skådespelarinsatser gör den till en riktig must-see för alla filmälskare. På swe-filmer.se kan du ta del av denna revolutionerande berättelse utan krångel eller bekymmer. Allt du behöver göra är att logga in, hitta filmen i deras omfattande bibliotek och njuta av showens start.

Oavsett om du föredrar att titta på en stor TV-skärm eller din laptop, swe-filmer.se anpassar sig till dina önskemål och ger dig en enastående visuell och ljudupplevelse. Du kan även pausa, spola tillbaka och fram för att se dina favoritscener om och om igen. Med swe-filmer.se har du full kontroll över din filmupplevelse.

Apornas planet: (R)evolution Gratis streama

Är du en äventyrare som längtar efter att uppleva en berättelse som utmanar gränserna för vad som är möjligt? Då har du kommit rätt! På swe-filmer.se kan du streama den fenomenala filmen Apornas planet: (R)evolution gratis, utan några dolda kostnader eller krångliga prenumerationer. Denna plattform ger dig möjlighet att dyka rakt in i den här revolutionerande berättelsen utan att behöva oroa dig för din plånbok.

Apornas planet: (R)evolution är inte bara en vanlig actionfilm. Den utforskar djupare teman som etik, moral och vår plats i den större ekologiska kedjan. Genom att streama gratis på swe-filmer.se kan du bli en del av denna tankevåg och låta filmens budskap sjunka in på ett mer personligt plan. Varje scen, varje karaktär och varje vändning kommer att hålla dig fängslad och få dig att ifrågasätta dina egna övertygelser.

Men det är inte allt! På swe-filmer.se kan du även ta del av en mängd andra filmer och serier gratis, allt samlat på en och samma plats. Oavsett om du är en inbiten filmälskare eller bara letar efter en avkopplande kväll, kommer du att hitta något som passar dina smaker. Så varför vänta? Streama Apornas planet: (R)evolution gratis på swe-filmer.se idag och upplev den här revolutionerande berättelsen på dina egna villkor.

 • Streama Apornas planet: (R)evolution gratis utan dolda kostnader
 • Upplev en tankeväckande berättelse som utmanar dina övertygelser
 • Ta del av en mängd andra filmer och serier gratis på swe-filmer.se

Titta på Apornas planet: (R)evolution Film gratis

Är du redo att uppleva en film som kommer att förändra ditt perspektiv på världen? Titta på Apornas planet: (R)evolution gratis på swe-filmer.se och låt dig sugas in i en värld där gränserna mellan människa och apa suddas ut. Denna episka berättelse erbjuder en unik möjlighet att ta del av en tankeväckande och revolutionerande historia utan att behöva spendera en krona.

På swe-filmer.se kan du titta på Apornas planet: (R)evolution film gratis, oavsett var du befinner dig eller vilken enhet du använder. Denna plattform erbjuder en smidig och användarvänlig upplevelse där du kan njuta av den här bländande filmen i högsta möjliga kvalitet. Oavsett om du föredrar att titta på en stor TV-skärm eller din laptop, swe-filmer.se anpassar sig till dina önskemål och ger dig en enastående visuell och ljudupplevelse.

Men Apornas planet: (R)evolution är inte bara en vanlig actionfilm. Den utforskar djupare teman som etik, moral och vår plats i den större ekologiska kedjan. Genom att titta gratis på swe-filmer.se kan du bli en del av denna tankevåg och låta filmens budskap sjunka in på ett mer personligt plan. Varje scen, varje karaktär och varje vändning kommer att hålla dig fängslad och få dig att ifrågasätta dina egna övertygelser.

Apornas planet: (R)evolution

Sammanfattning: Upplev Apornas planet: (R)evolution på swe-filmer.se

Är du redo att ge dig ut på ett episkt äventyr som kommer att förändra din syn på världen? Då är det dags att streama Apornas planet: (R)evolution online på swe-filmer.se. Denna revolutionerande film tar dig med på en otrolig resa där gränserna mellan människa och apa suddas ut. På swe-filmer.se kan du titta på Apornas planet: (R)evolution gratis och njuta av denna kritikerrosade berättelse i högsta kvalitet. Oavsett var du befinner dig eller vilken enhet du använder, swe-filmer.se ger dig möjligheten att streama denna fenomenala film när och var du vill. Så varför vänta? Utforska rollistan bakom Apornas planet: (R)evolution och upplev denna mästerliga film på dina egna villkor idag.

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 11255

Dela