close icon
page-title
Apornas planet: Uppgörelsen
Apornas planet: Uppgörelsen

Detaljer

 • Originaltitel: Dawn of the Planet of the Apes
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: TSG Entertainment

Titta på Apornas planet: Uppgörelsen 2014 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.3
10758Betyg
date2014
date2h 10m

Kommenter

 • avatar

  RealityRasmus

  |4 timer siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |6 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RomantikRonja

  |7 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  DokisDennis

  |9 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  matixd

  |9 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  FamiljeFrida

  |10 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  blåbärSky

  |10 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |14 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  VerklighetenVera

  |14 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Apornas planet: Uppgörelsen 2014 i Sverige

Om du är en filmfantast som letar efter spännande och actionfyllda filmer att titta på, är Apornas planet: Uppgörelsen från 2014 definitivt något för dig. Denna uppmärksammade science fiction-film är en del av den legendariska Apornas planet-serien och utspelar sig i en dystopisk framtid där apor och människor står emot varandra i en kamp om att ta kontroll över planeten.

Filmen är inspelad i Sverige och erbjuder ett visuellt häpnadsväckande och skickligt berättat narrativ som drar tittaren rakt in i händelsernas centrum. Apornas planet: Uppgörelsen utspelar sig några år efter föregående film i serien, där vi får följa aporna under ledning av den karismatiske schimpansen Caesar som bygger upp sin egen civilization efter att den så kallade "Simian-viruset" nästan utplånat hela mänskligheten.

Filmen har belönats med flera priser och utmärkelser för sin skildring av de komplexa relationerna mellan apor och människor, och dess budskap om tolerans, förståelse och fredlig samexistens har djupa filosofiska undertoner. Om du uppskattar spännande action, sublim visuell effekthantering och en tankeväckande berättelse, är Apornas planet: Uppgörelsen ett måste-se-film.

Oavsett om du är en trogen Apornas planet-fan eller en nykomling i serien, kommer denna film att fängsla dig från början till slut. Så slå dig ner, koppla av och låt dig förflyttas till en annan värld där ödet för både apor och människor står på spel.

Apornas planet: Uppgörelsen

Var kan jag se Apornas planet: Uppgörelsen 2014 online?

Om du vill se Apornas planet: Uppgörelsen 2014 online finns det flera alternativ. En av de bästa och mest pålitliga plattformarna är swe-filmer.se, där du kan streama filmen säkert och lagligt. Swe-filmer.se erbjuder ett stort utbud av både nya och klassiska filmer, inklusive Apornas planet-serien, och du kan njuta av hög bildkvalitet och sömlös uppspelning.

På swe-filmer.se kan du enkelt hitta Apornas planet: Uppgörelsen 2014 och starta din streamning direkt. Webbplatsen är användarvänlig och lättnavigerad, så du hittar snabbt och enkelt vad du letar efter. Oavsett om du tittar på datorn, surfplattan eller mobiltelefonen, erbjuder swe-filmer.se en fantastisk upplevelse.

Utöver Apornas planet: Uppgörelsen 2014 hittar du även många andra spännande filmer och TV-serier på swe-filmer.se. Webbplatsen uppdateras kontinuerligt med nytt material, så du har alltid något nytt att upptäcka. Så vänta inte längre - besök swe-filmer.se och njut av Apornas planet: Uppgörelsen 2014 och mycket mer!

Med swe-filmer.se kan du streama Apornas planet: Uppgörelsen 2014 bekvämt och säkert, var du än befinner dig. Så vad väntar du på? Börja titta nu!

När släpptes Apornas planet: Uppgörelsen 2014?

Apornas planet: Uppgörelsen hade premiär den 11 juli 2014. Filmen är den andra filmen i den nyare Apornas planet-trilogin, efter succén med Apornas planet: Ursprunget från 2011.

Uppgörelsen regisserades av Matt Reeves och hade ett stjärnspäckat skådespelarensemble med bland annat Andy Serkis, Jason Clarke, Gary Oldman och Keri Russell i de ledande rollerna. Filmen var högt efterlängtad av både fans och kritiker, och den höga produktionsbudgeten på 170 miljoner dollar garanterade en spektakulär och visuellt imponerande film.

Apornas planet: Uppgörelsen blev en stor framgång både kommersiellt och kritiskt. Den drog in över 710 miljoner dollar globalt och fick beröm för sin spännande berättelse, fantastiska visuella effekter och starka skådespelarinsatser. Filmen nominerades också till flera prestigefyllda priser, inklusive en Oscar-nominering för bästa maskering och frisyrer.

Om du missade Apornas planet: Uppgörelsen när den hade premiär för snart tio år sedan, finns det nu gott om möjligheter att se den. Streama filmen på swe-filmer.se och upplev äntligen det storslagna mötet mellan apor och människor på vita duken.

Apornas planet: Uppgörelsen 2014 gratis och säkert att streama

Vill du se Apornas planet: Uppgörelsen 2014 utan att behöva betala extra? Då är swe-filmer.se det perfekta valet. På denna plattform kan du streama filmen gratis och i hög kvalitet, helt säkert och lagligt.

Swe-filmer.se erbjuder ett brett utbud av både nya bioaktuella filmer och klassiker, inklusive hela Apornas planet-serien. Deras streamtjänst är enkel att använda och du behöver inte oroa dig för virus eller andra säkerhetsrisker - allt är 100% tryggt och pålitligt.

Genom att välja swe-filmer.se för din Apornas planet: Uppgörelsen-upplevelse kan du njuta av filmen i högsta kvalitet utan att behöva betala dyra abonnemangs- eller hyreskostnader. Allt du behöver göra är att besöka webbplatsen, söka efter filmen och starta streamningen direkt.

Så vad väntar du på? Besök swe-filmer.se idag och se Apornas planet: Uppgörelsen 2014 gratis och säkert. Njut av den spännande berättelsen, de imponerande visuella effekterna och den fantastiska skådespelarinsatsen - allt utan att behöva betala extra.

Apornas planet: Uppgörelsen

Titta på Apornas planet: Uppgörelsen 2014 - handling och handling

Apornas planet: Uppgörelsen tar vid några år efter händelserna i föregående film, Apornas planet: Ursprunget. Den ger oss en djupare inblick i relationerna mellan människor och apor, där de båda grupperna kämpar för sin överlevnad i en postapokalyptisk värld.

Handlingen kretsar kring den karismatiske schimpansen Caesar, som har byggt upp en civilisation av intelligenta apor. När en grupp överlevande människor söker kontakt med aporna i hopp om att återupprätta fred, hotar dock konflikter och misstro att bryta ut. Både människor och apor måste väga sina beslut noga för att undvika ett fullskaligt krig som kan leda till katastrofala konsekvenser.

Filmen utforskar moraliska dilemman och filosofiska frågor om makt, lojalitet och vår roll som art på planeten. Konflikten eskalerar gradvis mot en episk slutstrid där utgången hänger på Caesars förmåga att hålla samman aporna och övertyga både människor och apor om att fredlig samexistens är möjlig.

Apornas planet: Uppgörelsen är en visuellt mäktig och dramatisk film som kommer att föra dig djupt in i dess fängslande värld. Följ med på resan och se hur ödet för både människor och apor avgörs.

Rollistan för Apornas planet: Uppgörelsen 2014

 • Andy Serkis som Caesar
 • Jason Clarke som Malcolm
 • Gary Oldman som Dreyfus
 • Keri Russell som Ellie
 • Toby Kebbell som Koba
 • Kodi Smit-McPhee som Alexander
 • Kirk Acevedo som Carver
 • Nick Thurston som Blue Eyes

Ensemblen i Apornas planet: Uppgörelsen är otroligt talangfull och ger minnesvärda framträdanden. Andy Serkis, känd för sitt banbrytande arbete med rörelsefångst, är oförglömlig som den mäktiga apledaren Caesar. Andra stjärnor som Jason Clarke, Gary Oldman och Keri Russell bidrar också starkt till filmens intensitet och djup.

Genom sina karismatiska och nyanserade tolkningar lyckas skådespelarna förmedla de komplexa känslor och relationer som uppstår mellan människor och apor. Deras prestationer är en viktig del av det som gör Apornas planet: Uppgörelsen till en så engagerande och tankeväckande filmupplevelse.

Oavsett om du är en dedikerad Apornas planet-fan eller bara letar efter en spännande och visuellt imponerande film, kommer du att uppskatta den fantastiska ensemblen i Apornas planet: Uppgörelsen. Streama filmen på swe-filmer.se idag och upplev deras mästerliga framträdanden.

Så vad väntar du på? Besök swe-filmer.se och se Apornas planet: Uppgörelsen 2014 - en filmupplevelse du sent kommer att glömma!

Upplev Apornas planet: Uppgörelsen 2014 - en spännande filmresa

Om du är ute efter en riktigt fartfylld och visuellt imponerande film, är Apornas planet: Uppgörelsen från 2014 ett utmärkt val. Denna uppföljare i den populära Apornas planet-serien tar dig med på en spännande resa genom en dystopisk värld där apor och människor slåss om kontroll över planeten. Streama filmen säkert och gratis på swe-filmer.se och upplev den storslagna konflikten mellan dessa två arter. Oavsett om du är en trogen fan eller ny till serien, kommer Apornas planet: Uppgörelsen att fängsla dig från början till slut med sin intensiva handling, fantastiska visuella effekter och starka ensemble av skådespelare.

7 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 10758

Dela