alt

Titta på Aquaman and the Lost Kingdom 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.8
2 150
Betyg
calendar2023
time2h 04m
Black Manta kräver hämnd för sin fars död, och efter att ha misslyckats med att besegra Aquaman förra gången gör han nu allt för att uppnå sitt mål. Han är starkare än någonsin, och med hjälp av den mytiska svarta treudden släpper han lös en uråldrig och ondskefull kraft. För att kunna besegra Black Manta vänder Aquaman sig till sin fängslade bror Orm, den förre kungen av Atlantis, och skapar en oväntad allians med honom. Tillsammans måste de lägga sina meningsskiljaktigheter åt sidan för att skydda sitt rike och rädda Aquamans familj - och världen - från total förstörelse.

Skådespelare

Actor Jason Momoa

Jason Momoa

Actor Patrick Wilson

Patrick Wilson

Actor Dolph Lundgren

Dolph Lundgren

Actor Nicole Kidman

Nicole Kidman

Actor Amber Heard

Amber Heard

Actor Yahya Abdul-Mateen II

Yahya Abdul-Mateen II

Actor Randall Park

Randall Park

Actor Temuera Morrison

Temuera Morrison

Officiell trailer

Aquaman and the Lost Kingdom Streama online

Om du letar efter ett spännande sätt att se den senaste Aquaman-filmen "Aquaman and the Lost Kingdom", så är swe-filmer.se en utmärkt plattform att streama den på. Med sin breda utbud av filmer och tv-serier, inklusive denna efterlängtade blockbuster, erbjuder swe-filmer.se en smidig och bekväm upplevelse för att streama den senaste Aquaman-äventyret hemifrån.

Genom att streama "Aquaman and the Lost Kingdom" online på swe-filmer.se kan du njuta av denna actionfyllda film i bästa möjliga kvalitet, utan att behöva lämna ditt hem. Oavsett om du föredrar att se den på din TV, dator eller mobila enhet, ger swe-filmer.se dig möjligheten att uppleva detta episka havsäventyr på dina egna villkor.

Med swe-filmer.se behöver du inte oroa dig för att missa den senaste blockbustern. Istället kan du enkelt streama "Aquaman and the Lost Kingdom" när och var du vill, utan några krångliga nedladdningar eller installationer. Allt du behöver göra är att logga in på swe-filmer.se och låta äventyret börja!

Så om du är redo att dyka ner i Aquamans värld och uppleva den senaste filmen i franchisen, se till att streama "Aquaman and the Lost Kingdom" online på swe-filmer.se. Det är ett smidigt och underhållande sätt att ta del av denna actionfyllda film från bekvämligheten av ditt eget hem.

Aquaman and the Lost Kingdom

Aquaman and the Lost Kingdom Sverige

För alla svenska filmälskare och Aquaman-fans är äntligen den efterlängtade uppföljaren "Aquaman and the Lost Kingdom" här. Denna storslagna filmproduktion från Warner Bros. Pictures har redan hunnit skapa stora vågor i biovärlden, och nu finns den tillgänglig för att streamas i Sverige via den populära plattformen swe-filmer.se.

Med sin imponerande budget på 205 000 000 dollar och en redan insamlad intäkt på över 433 miljoner dollar, är "Aquaman and the Lost Kingdom" ett sant mästerverk inom actiongenren. Regisserad av James Wan och med en stjärnspäckad rollbesättning som inkluderar Jason Momoa, Amber Heard och Patrick Wilson, lovar denna film en oförglömlig upplevelse för alla svenska biobesökare.

På swe-filmer.se kan du streama denna actionfyllda film i högsta kvalitet, utan att behöva lämna bekvämligheten i ditt hem. Oavsett om du föredrar att se den på din TV, dator eller mobil enhet, ger swe-filmer.se dig möjligheten att uppleva detta episka havsäventyr på dina egna villkor.

Med en genomsnittlig betyg på 6,8 av 10 på populära filmhemsidor, har "Aquaman and the Lost Kingdom" redan bevisat sig som en favorit bland kritiker och publiken. Så missa inte chansen att streama denna underhållande och visuellt slående film på swe-filmer.se, och upplev själv varför den har blivit en sådan stor succé i Sverige och resten av världen.

Aquaman and the Lost Kingdom Gratis streama

För alla svenska filmälskare som letar efter ett sätt att streama den senaste Aquaman-filmen "Aquaman and the Lost Kingdom" gratis, är swe-filmer.se den perfekta lösningen. Denna populära streamingtjänst erbjuder inte bara en gedigen samling av filmer och TV-serier, utan möjliggör också för tittarna att streama detta episka havsäventyr utan någon kostnad.

Genom att registrera dig på swe-filmer.se får du omedelbar tillgång till "Aquaman and the Lost Kingdom" och kan börja streama den direkt. Oavsett om du föredrar att se den på din TV, dator eller mobila enhet, ger swe-filmer.se dig möjligheten att njuta av denna actionfyllda film i bästa möjliga kvalitet, utan att behöva spendera en krona.

 • Ingen prenumerationsavgift
 • Ingen månadskostnad
 • Ingen dold kostnad

Med swe-filmer.se kan du streama "Aquaman and the Lost Kingdom" gratis när och var du vill, utan några krångliga nedladdningar eller installationer. Allt du behöver göra är att logga in på tjänsten och låta äventyret börja!

Så om du är redo att dyka ner i Aquamans värld och uppleva den senaste filmen i franchisen utan att behöva spendera en krona, se till att registrera dig på swe-filmer.se och streama "Aquaman and the Lost Kingdom" gratis idag.

Rollistan Aquaman and the Lost Kingdom

I den storslagna actionfilmen "Aquaman and the Lost Kingdom" har en imponerande skådespelarensemble samlats för att ge liv åt denna episka berättelse. Ledd av den karismatiske Jason Momoa som den modige havshjälten Aquaman, bjuder rollistan på en blandning av välkända namn och lovande talanger.

 • Jason Momoa som Aquaman
 • Amber Heard som Mera
 • Patrick Wilson som Orm/Ocean Master
 • Yahya Abdul-Mateen II som Black Manta
 • Dolph Lundgren som King Nereus

Momoa, som återvänder i sin ikoniska roll som den kraftfulla havsregenten, levererar en förtrollande och actionfylld prestation som ger liv åt Aquamans kamp för att rädda både sitt rike och världen från total förstörelse. Vid hans sida finns Amber Heard som den modiga och skickliga Mera, vars kämparanda och förmåga att hantera de mäktiga vattenkrafterna är avgörande i deras äventyr.

Utöver dessa stjärnor bjuder filmen på en rad andra imponerande skådespelarinsatser, inklusive Patrick Wilson som den fängslade brodern Orm, Yahya Abdul-Mateen II som den hämndlystna Black Manta och Dolph Lundgren som den stolta kungen Nereus. Tillsammans skapar denna talangfulla ensemble en oförglömlig filmupplevelse som fångar både action och drama på ett mästerligt sätt.

Aquaman and the Lost Kingdom

Film Aquaman and the Lost Kingdom

"Aquaman and the Lost Kingdom" är den efterlängtade uppföljaren till den enormt populära filmen "Aquaman" från 2018. Denna gång tar berättelsen oss ännu djupare in i Aquamans mytiska värld, där han ställs inför sin största utmaning hittills.

Sammanfattning: Upplev "Aquaman and the Lost Kingdom" på swe-filmer.se

Är du redo att dyka ner i ett episkt havsäventyr? På swe-filmer.se kan du streama den efterlängtade filmen "Aquaman and the Lost Kingdom" när och var du vill, utan några kostnader. Följ med Aquaman och den stjärnspäckade rollistan på en actionfylld resa för att rädda världen från total förstörelse. Oavsett om du vill titta på Aquaman and the Lost Kingdom film gratis, streama den online eller upptäcka när den kommer till Sverige, är swe-filmer.se den perfekta platsen. Registrera dig idag och låt äventyret börja!

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 2150
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Aquaman and the Lost Kingdom med ett 6.8 betyg är en säker sak.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.8 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

Patricktexas

Aquaman and the Lost Kingdom med medelbetyget 6.8 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 2h 04m
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 2h 04m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Action.
avatar

ganDi1243

Aquaman and the Lost Kingdom med medelbetyget 6.8 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

SerieSnackis

Aquaman and the Lost Kingdom fick mig att skratta så mycket, bästa komedin detta år
avatar

BingeBella

Aquaman and the Lost Kingdom lyckas verkligen med att hålla spänningen uppe från början till slut
avatar

AnimeAnnie

Aquaman and the Lost Kingdom är som en god bok, svår att lägga ifrån sig
avatar

SuperhjälteSune

Varför pratar inte alla om Aquaman and the Lost Kingdom?! Så bra!