close icon
page-title
År 2001 - ett rymdäventyr
År 2001 - ett rymdäventyr

Detaljer

 • Originaltitel: 2001: A Space Odyssey
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Storbritannien, USA
 • Regissör: Stanley Kubrick Productions

Titta på År 2001 - ett rymdäventyr 1968 gratis - Streama Online SweFilmer

star8.1
11062Betyg
date1968
date2h 29m

Kommenter

 • avatar

  DokisDennis

  |9 timer siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RealityRasmus

  |1 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  FamiljeFrida

  |2 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |3 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  VerklighetenVera

  |5 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  blåbärSky

  |8 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  RomantikRonja

  |13 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |13 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

År 2001 - ett rymdäventyr Sverige

År 2001 - ett rymdäventyr är en legendarisk science fiction-film som har satt djupa spår i filmvärlden. Denna mästerliga skapelse, regisserad av den ikoniska Stanley Kubrick, har fascinerat och utmanat publiken sedan dess premiär 1968. Om du bor i Sverige och ännu inte har sett denna episka rymdresa, är det hög tid att uppleva År 2001 - ett rymdäventyr.

Tack vare den revolutionerande filmen År 2001 - ett rymdäventyr, öppnades dörren till en ny era av science fiction-filmer. Kubricks vision tog oss med på en oförglömlig resa genom tid och rymd, där han utforskade människans ursprung och framtida öde. Denna film har bevisligen överlevt tidens tand och är lika relevant och hypnotiserande idag som den var för över 50 år sedan.

För den svenska publiken erbjuder År 2001 - ett rymdäventyr en unik möjlighet att uppleva en av de mest inflytelserika filmerna genom tiderna. Denna ikoniska mästerverk har inte bara format modern science fiction-film, utan har också inspirerat generationer av filmskapare, konstnärer och tänkare. Att se År 2001 - ett rymdäventyr är inte bara en filmupplevelse, det är en kulturell resa.

År 2001 - ett rymdäventyr

År 2001 - ett rymdäventyr Streama online

I den moderna digitala eran har streamingtjänster revolutionerat sättet vi konsumerar underhållning. För fans av År 2001 - ett rymdäventyr finns det goda nyheter – denna klassiska film är nu tillgänglig för att streama online. På swe-filmer.se kan du enkelt streama År 2001 - ett rymdäventyr när och var du vill, utan att behöva lämna ditt hem.

Att streama År 2001 - ett rymdäventyr online ger dig en unik upplevelse att njuta av denna legendariska film på dina egna villkor. Ingen längre behöver du oroa dig för att missa en visning på biografen eller vänta på att den ska dyka upp på TV. Med bara några enkla klick kan du dyka rakt in i Kubricks mästerliga vision när det passar dig bäst.

På swe-filmer.se kan du streama År 2001 - ett rymdäventyr i högkvalitativ upplösning, vilket ger dig en optimal visningsupplevelse. Oavsett om du väljer att se den på din TV, dator eller mobila enhet, kommer denna ikoniska film att ta dig med på en oförglömlig resa genom tid och rymd. Streama År 2001 - ett rymdäventyr online och låt dig uppslukas av dess visuella magi och tankeväckande budskap.

År 2001 - ett rymdäventyr Gratis streama

För filmälskare som vill uppleva År 2001 - ett rymdäventyr utan att behöva spendera en krona, erbjuder swe-filmer.se en unik möjlighet att streama denna klassiska film helt gratis. Ja, du läste rätt – du kan streama År 2001 - ett rymdäventyr gratis på denna populära streamingtjänst utan några dolda kostnader eller prenumerationsavgifter.

Att kunna streama År 2001 - ett rymdäventyr gratis är ett ovärderligt erbjudande för både nybörjare och veteraner inom science fiction-genren. Denna film har inte bara definierat ett helt decennium av filmskapande, utan har också utforskat djupa existentiella frågor om människans ursprung och framtid på ett sätt som få andra filmer har gjort.

Genom att streama År 2001 - ett rymdäventyr gratis på swe-filmer.se, får du en unik möjlighet att uppleva denna ikoniska film utan några ekonomiska hinder. Oavsett om du är en inbiten Kubrick-fan eller helt ny för denne mästares verk, kommer denna gratis streamingtjänst att ge dig en oförglömlig filmupplevelse som du kommer att bära med dig för resten av ditt liv.

Titta på År 2001 - ett rymdäventyr

År 2001 - ett rymdäventyr är en film som måste ses för att verkligen kunna uppskattas. Denna ikoniska science fiction-mästerverk, regisserad av den legendariske Stanley Kubrick, har utövat ett enormt inflytande på hela filmvärlden och kommer fortsätta att göra det för generationer framöver. Om du ännu inte har sett denna film, så är det verkligen dags att titta på År 2001 - ett rymdäventyr.

Genom att titta på År 2001 - ett rymdäventyr kommer du att få en unik inblick i Kubricks visionära tankar om människans ursprung, vår plats i universum och framtiden för vår art. Denna film utforskar djupa existentiella frågor på ett sätt som få andra filmer har gjort, och den kommer att lämna ett bestående intryck på dig som tittare.

Oavsett om du väljer att titta på År 2001 - ett rymdäventyr på bio, streama den online eller se den hemma på DVD, är denna film en nödvändig upplevelse för alla filmälskare. Med sin revolutionerande visuella stil, mångsidiga teman och tankeväckande budskap, kommer År 2001 - ett rymdäventyr att ta dig med på en oförglömlig resa som utmanar ditt sinne och din världsbild.

År 2001 - ett rymdäventyr

År 2001 - ett rymdäventyr Film gratis

För alla filmälskare som letar efter en gratis men ändå högkvalitativ filmupplevelse, är År 2001 - ett rymdäventyr på swe-filmer.se det perfekta valet. Denna legendariska science fiction-film från 1968 kan nu streamas helt gratis på denna populära streamingtjänst, vilket gör det möjligt för alla att njuta av Kubricks mästerliga vision utan att behöva betala en krona.

År 2001 - ett rymdäventyr är inte bara en vanlig film – den är en ikonisk mästerverk som har definierat och inspirerat hela science fiction-genren. Med sin revolutionerande visuella stil, tankeväckande teman och djupa existentiella frågeställningar, erbjuder denna film en unik upplevelse som ingen annan film kan matcha.

Genom att streama År 2001 - ett rymdäventyr gratis på swe-filmer.se, får du möjlighet att uppleva denna ikoniska film i all sin prakt utan att behöva bekymra dig över några kostnader. Oavsett om du är en veteran inom science fiction-genren eller en nybörjare som bara vill utforska denna klassiska film, kommer denna streamingtjänst att ge dig en oförglömlig och tillgänglig upplevelse.

Upplev År 2001 - ett rymdäventyr på swe-filmer.se

Filmälskare, är ni redo att dyka in i ett av de mest ikoniska och inflytelserika verken inom science fiction-genren? År 2001 - ett rymdäventyr, denna mästerverk regisserad av ingen mindre än Stanley Kubrick själv, har trollbundit och fascinerat publiken sedan dess premiär 1968. På swe-filmer.se kan du streama denna legendariska film online gratis och uppleva den visuella magin och de djupa existentiella frågorna som År 2001 - ett rymdäventyr utforskar. Oavsett om du är en veteran inom genren eller en nybörjare, kommer denna film att ta dig med på en oförglömlig resa genom tid och rymd. Var kan man se År 2001 - ett rymdäventyr? Svaret är enkelt – streama den gratis på swe-filmer.se och låt dig uppslukas av Kubricks mästerliga vision.

7 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 11062

Dela