close icon
page-title
Askungen
Askungen

Detaljer

 • Originaltitel: Cinderella
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Walt Disney Productions

Titta på Askungen 1950 gratis - Streama Online SweFilmer

star7
6476Betyg
date1950
date1h 14m

Kommenter

 • avatar

  DokisDennis

  |14 timer siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RealityRasmus

  |2 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  RomantikRonja

  |3 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |4 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  blåbärSky

  |5 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |6 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |11 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  VerklighetenVera

  |13 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film

Indholdsfortegnelse

Askungen streama svenska gratis

Askungen är en klassisk Disney-film från 1950 som nu går att streama gratis med svenska text på flera swe-filmer-sajter. Filmen är baserad på det kända Askunge-temat och handlar om den snälla Askungen som behandlas illa av sin styvmor och styvsystrar. När kungens son ger en bal börjar dock Askungens öde vända.

Askungen hade premiär den 22 februari 1950 och blev snabbt en stor succé. Filmen regisserades av Clyde Geronimi, Wilfred Jackson och Hamilton Luske och producerades av Walt Disney Productions. Med sin vackra animation, catchiga musik och tidlösa tema om att aldrig ge upp sina drömmar, så är det ingen överraskning att Askungen fortfarande är lika populär idag.

På sajter som Dreamfilm och Swesub kan du nu streama Askungen gratis online med svensk text. Filmen finns både i HD- och SD-kvalité så du kan välja den version som passar dig bäst. Det enda du behöver är ett konto på sajten, sen kan du börja titta på den klassiska Disney-filmen var du än befinner dig.

Passa på att uppleva Askungens magiska resa mot lycka och kärlek igen! Eller se den för första gången om du aldrig har sett den tidigare. En sak är säker - filmen från 1950 håller fortfarande lika bra idag och är perfekt underhållning för både barn och vuxna.

Askungen

Askungen 1950 filmen online gratis

Det var den 22 februari 1950 som den animerade filmen Askungen hade biopremiär efter flera års produktion hos Walt Disney Productions. Filmen blev en enorm succé redan från start och har sedan dess tagit sig an en legendarisk status som en av de mest älskade Disney-filmerna genom tiderna.

Handlingen följer den snälla men illa behandlade Askungen som lever med sin elaka styvmor och hennes två styvsystrar. När kungens son ger en stor bal hoppas Askungen innerligt på att få gå dit. Hennes önskan blir verklighet tack vare hennes snälla fe-gudmor, men bara till midnatt.

Disney's Askungen från 1950 finns nu att streama helt gratis online på flera svenska streaming-sajter. Du behöver inte ens registrera dig eller skapa ett konto för att kunna börja titta. Så om du är sugen på att se denna klassiska och tidlösa film igen, eller visa den för dina barn för första gången, så finns den bara ett klick bort!

Askungen Walt Disney film stream

Walt Disney Productions storsatsning Askungen från 1950 går just nu att streama gratis online med svensk text på flera svenska streaming-sajter. Filmen regisserades av Clyde Geronimi, Wilfred Jackson och Hamilton Luske och blev startskottet för Disneys kommande guldålder.

Askungen följer den klassiska sagan om flickan Askungen som tvingas arbeta som tjänsteflicka i sitt eget hem av sin elaka styvmor och styvsystrar. Men när kungasonen ger en stor bal hoppas Askungen på att med hjälp av sin snälla fegudmor få gå dit och träffa prinsen.

Disneys version av Askungen från 1950 är fortfarande lika underhållande och charmig idag som när den kom. Med vacker animation, ikoniska karaktärer och sånger som "En dröm är ett önskemål" så är det ingen överraskning att den är en så stor klassiker.

Streama den magiska Disney-filmen redan ikväll helt gratis!

Askungen svensk text streama gratis

Den älskade Disney-klassikern Askungen går just nu att streama helt gratis med svensk text på flera svenska streaming-sajter online. Filmen från 1950 regisserades av Clyde Geronimi, Wilfred Jackson och Hamilton Luske och blev en enorm succé redan från start.

Handlingen kretsar kring den snälla men sorgligt behandlade flickan Askungen som lever med sin elaka styvmor och styvsystrar. Hennes liv förändras dock när hon med hjälp av sin fegudmor får chansen att gå på kungasonens storslagna bal.

Disneys version av Askungen innehåller alla de klassiska ingredienserna som gjort sagan så älskad genom åren - magi, romance, elaka styvsystrar och såklart den berömda glasklacken. Med sin vackra animation och ikoniska musiknummer så är det ingen överraskning att filmen fortfarande håller idag, över 70 år senare.

 • Upplev den magiska Askungen-sagan gratis online redan ikväll!
 • Perfekt film för både barn och vuxna

Askungen

Askungen swe-filmer online gratis

Den älskade Disney-klassikern Askungen från 1950 går just nu att streama helt gratis på flera swe-filmer-sajter med svensk text. Den vackert animerade filmen regisserades av Clyde Geronimi, Wilfred Jackson och Hamilton Luske och blev en stor succé redan vid sin premiär.

Handlingen följer den snälla men illa behandlade flickan Askungen som lever under förtryck av sin elaka styvmor och styvsystrar. När kungasonen ger en stor bal ser Askungen det som en chans att förändra sitt öde, med lite hjälp från sin snälla fegudmor.

Disneys version av Askungen från 1950 innehåller många av de ingredienser som gjort sagan så älskad genom tiderna - ondska från styvsystrarna, magi och romance. Med sin vackra animation, catchiga sånger och charmiga karaktärer så är det ingen överraskning att filmen fortfarande underhåller både barn och vuxna idag.

Upplev den klassiska Disney-filmen Askungen gratis online redan ikväll!

Askungen film dreamfilm stream svenska

Den älskade Disney-klassikern Askungen från 1950 med Ingrid Bergman i huvudrollen går just nu att streama gratis med svensk text på dreamfilm. Här får du chansen att se denna tidlösa klassiker om den snälla Askungen som med hjälp av lite fe-magi får uppleva en magisk kväll på slottet.

Handlingen kretsar kring den söta och snälla, men illa behandlade, Askungen som lever under förtryck av sin elaka styvmor och styvsystrar. När kungasonen ger en stor bal ser Askungen det som en chans att förändra sitt öde och kanske till och med träffa sin prins.

Askungen innehåller alla ingredienser som gjort sagan så älskad - elaka styvsystrar, en snäll fegudmor, magi och såklart den vackra romance historien. Disney lyckas fånga allt detta på ett charmigt och underhållande sätt i sin version från 1950.

Upplev denna tidlösa klassiker gratis redan ikväll! Perfekt filmunderhållning för både barn och vuxna.

5 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 6476

Dela