close icon
page-title
Asterix & Obelix: I Drakens rike
Asterix & Obelix: I Drakens rike

Detaljer

 • Originaltitel: Astérix & Obélix : L'Empire du Milieu
 • Originalspråk: Franska
 • Produktionsland: Frankrike
 • Regissör: Les Éditions Albert René

Titta på Asterix & Obelix: I Drakens rike 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

star4.9
884Betyg
date2023
date1h 52m

Kommenter

 • avatar

  DokisDennis

  |14 timer siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  FamiljeFrida

  |11 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RomantikRonja

  |13 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |13 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |13 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |14 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Asterix & Obelix: I Drakens rike Sverige

Är du en av många filmentusiaster i Sverige som har väntat på den episka komedin Asterix & Obelix: I Drakens rike? Då har du all anledning att fira, för denna högklassiga fransk-belgiska liveaction-animerade film från 2023 har äntligen lanserats i Sverige! Efter en kort period av exklusivitet på biograferna har Asterix & Obelix: I Drakens rike nu blivit tillgänglig för streaming online, vilket innebär att du kan njuta av detta äventyr från bekvämligheten av ditt eget hem.

För att se Asterix & Obelix: I Drakens rike i Sverige har du ett antal alternativ. Ett av de bästa valen är swefilmer.se, en välkänd streamingtjänst som erbjuder denna film tillsammans med en mängd andra populära titlar. På swefilmer.se kan du streama Asterix & Obelix: I Drakens rike gratis med bara några få klick. Tjänsten är användarvänlig och ger en smidig upplevelse för att njuta av denna storslagen filmproduktion.

Oavsett om du är en inbiten fan av de ikoniska seriefigurerna Asterix och Obelix eller bara uppskattar välgjorda komedier, kommer Asterix & Obelix: I Drakens rike att förtrolla dig med sitt underhållande äventyr. Streama den nu på swefilmer.se och ge dig själv möjligheten att fly in i en värld fylld av action, humor och hisnande visuella effekter.

Asterix & Obelix: I Drakens rike

Titta på Asterix & Obelix: I Drakens rike

Om du letar efter ett lättsamt och underhållande sätt att tillbringa kvällen, är Asterix & Obelix: I Drakens rike ett utmärkt filmval. Denna franska liveaction-animerade komedi från 2023 erbjuder en härlig blandning av action, äventyr och humor som garanterat kommer att få dig att skratta gång på gång. Med sin storstilade produktion och engagerande handling är det en film som verkligen förtjänar att ses på den stora skärmen.

Men om du av någon anledning har missat möjligheten att uppleva Asterix & Obelix: I Drakens rike på bio, behöver du inte oroa dig. Numera finns det flera alternativ för att titta på filmen från bekvämligheten av ditt eget hem. Ett utmärkt val är streamingtjänsten swefilmer.se, där du kan se Asterix & Obelix: I Drakens rike gratis och utan komplicerade prenumerationer eller åtaganden.

Oavsett om du är en långvarig beundrare av de legendariska seriefigurerna eller bara söker efter en rolig film att njuta av, kommer Asterix & Obelix: I Drakens rike att leverera. Med sin unika blandning av animering och liveaction, tillsammans med en stjärnspäckad rollbesättning, är det en upplevelse som är värd att inte missa. Så varför inte kura ihop dig med något gott att äta och streama denna underhållande film på swefilmer.se?

Asterix & Obelix: I Drakens rike Streama online

I dagens digitala tidsålder är det enklare än någonsin att streama filmer online, och Asterix & Obelix: I Drakens rike är inget undantag. Denna storslagen filmproduktion från 2023, som kombinerar liveaction och animering på ett mästerligt sätt, är nu tillgänglig för streaming på flera populära plattformar. Om du letar efter ett bekvämt och prisvärt sätt att njuta av detta episka äventyr, rekommenderar vi starkt att streama Asterix & Obelix: I Drakens rike online.

En av de bästa tjänsterna för att streama denna film är swefilmer.se. På denna välrenommerade streamingtjänst kan du uppleva Asterix & Obelix: I Drakens rike gratis, utan krångliga prenumerationer eller dolda avgifter. Swefilmer.se erbjuder en enkel och smidig upplevelse, perfekt för att njuta av denna underhållande film i sällskap av vänner och familj.

Oavsett om du är en inbiten fan av de legendariska seriefigurerna eller bara uppskattar välgjorda komedier, kommer Asterix & Obelix: I Drakens rike att förtrolla dig med sin unika blandning av humor, action och visuell prakt. Streama den online på swefilmer.se och låt dig själv sugas in i denna fantastiska värld fylld av äventyr och skratt.

Var kan jag se Asterix & Obelix: I Drakens rike

För alla filmälskare i Sverige som undrar var de kan se den efterlängtade liveaction-animerade komedin Asterix & Obelix: I Drakens rike, har vi goda nyheter. Efter en framgångsrik biobiotur har denna storstilade franska produktion från 2023 nu blivit tillgänglig för streaming online på flera populära plattformar. En av de bästa tjänsterna för att streama Asterix & Obelix: I Drakens rike gratis är swefilmer.se.

På swefilmer.se kan du njuta av denna underhållande film i all sin prakt, utan krångliga prenumerationer eller dolda kostnader. Tjänsten erbjuder en smidig och användarvänlig upplevelse, perfekt för att koppla av och låta dig sugas in i Asterix och Obelix' äventyr i Drakens rike. Oavsett om du är en inbiten fan av de ikoniska seriefigurerna eller bara uppskattar välgjorda komedier, kommer denna film att leverera massor av skratt och underhållning.

Så om du letar efter var man kan se Asterix & Obelix: I Drakens rike i Sverige, är svaret swefilmer.se. Streama denna episka film online, bered dig på en hisnande resa fylld med action, humor och visuell prakt. Det är en upplevelse du inte vill missa!

Asterix & Obelix: I Drakens rike

Asterix & Obelix: I Drakens rike Film Handling

Asterix & Obelix: I Drakens rike är en storslagen äventyrskomedi som tar oss med på en hisnande resa till det forntida Kina. Filmen följer de välkända och älskade seriefigurerna Asterix och Obelix, två modiga galliska krigare, när de ger sig ut för att rädda den fångna kejsarinnan av Drakens rike och befria hennes land från en förrädisk prins.

Handlingen tar sin början när kejsarinnans enda dotter, prinsessan Tju Si, flyr till Gallien efter en statskupp. I sin desperation ber hon de två modiga vännerna Asterix och Obelix om hjälp. Utrustade med sin magiska styrkedryck bestämmer sig duon för att följa med prinsessan på en episk resa till det avlägsna Drakens rike.

Sammanfattning: Upplev Asterix & Obelix: I Drakens rike på swefilmer.se

Vänner, har ni hört talas om den episka komedin Asterix & Obelix: I Drakens rike från 2023? Om inte, missa inte den här storslagen filmupplevelsen! På streamingtjänsten swefilmer.se kan ni streama Asterix & Obelix: I Drakens rike gratis och bekvämt hemifrån. Följ med de modiga galliska krigarna Asterix och Obelix på deras hisnande äventyr till det forntida Kina för att rädda kejsarinnan och befria hennes rike. Denna liveaction-animerade film bjuder på en härlig blandning av action, humor och visuell prakt som garanterat kommer att underhålla er. Var kan man se Asterix & Obelix: I Drakens rike i Sverige? Svaret är swefilmer.se! Streama filmen online, njut av rollistan och låt er förtryllas av detta storstilade äventyr.

7 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 5 Antal stemmer: 884

Dela