close icon
page-title
Avförtrollad
Avförtrollad

Detaljer

 • Originaltitel: Disenchanted
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Walt Disney Pictures

Titta på Avförtrollad 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.8
1016Betyg
date2022
date1h 59m

Kommenter

 • avatar

  glödandeStjärna

  |8 timer siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |4 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  VerklighetenVera

  |8 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  blåbärSky

  |9 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  RomantikRonja

  |10 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  RealityRasmus

  |12 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  FamiljeFrida

  |13 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  DokisDennis

  |14 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  matixd

  |14 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Avförtrollad streama online gratis

Avförtrollad är den efterlängtade uppföljaren till succéfilmen Förtrollad från 2007. Filmen hade premiär den 18 november 2022 och är nu tillgänglig att streama gratis online med svensk text för alla fans av den första filmen.

I uppföljaren får vi återse Amy Adams i rollen som prinsessan Giselle, som numera är gift med Robert (Patrick Dempsey). De bor tillsammans med sin dotter Morgan i New York, men saknar det magiska i Andalasia där Giselle kommer ifrån.

När Giselle önskar att livet var lite mer som i en saga igen, sätter det igång en lavin av händelser som återigen vänder upp och ner på tillvaron. Plötsligt måste Giselle och hennes familj ge sig ut på ett farofyllt äventyr för att rädda både New York och Andalasia från en skurkaktig drottning.

Avförtrollad

Titta på Avförtrollad Swe-filmer 2022

Med tanke på att många väntat i över 15 år på en uppföljare till Förtrollad, är det många som nu vill titta på Avförtrollad online. Filmen finns tillgänglig att streama utan kostnad på flera populära filmsajter.

På sajter som Swefilmer, Dreamfilm och Swesub går det alldeles utmärkt att hitta Avförtrollad Swe-filmer 2022 och börja streama direkt. Det enda som krävs är att man skapar ett kostnadsfritt konto.

När man väl loggat in får man tillgång till Avförtrollad med svensk text i hög kvalitet. Det är bara att luta sig tillbaka och njuta av ännu ett kapitel med Giselle och hennes vänner från den animerade världen Andalasia.

Avförtrollad hela filmen gratis på svenska

Förutom att kunna streama Avförtrollad direkt online går det även att ladda ner filmen och spara för att titta offline senare. Detta gör det smidigt att se hela filmen när det passar en själv, även utan internetuppkoppling.

När filmen väl laddats ned kan man njuta av Avförtrollad hela filmen gratis på svenska hur många gånger som helst. Det finns även möjlighet att casta filmen till sin TV via Google Chromecast eller liknande enheter för att se den på större skärm.

Med svensk text och fin bildkvalitet är Avförtrollad en riktigt trevlig filmupplevelse för hela familjen!

Avförtrollad swesub streama film gratis

Precis som med originalfilmen Förtrollad passar uppföljaren Avförtrollad utmärkt för en mysig filmedning med familj eller vänner. Att kunna streama film gratis online gör det enkelt att samla sällskapet till filmkväll.

På sajter som Swesub och liknande kan man hitta Avförtrollad swesub av hög kvalitet. Det behövs inget abonnemang eller nedladdning för att komma igång med tittandet, filmen bufferas smidigt medan du ser på.

Med skojiga karaktärer, catchiga musiknummer och mycket humor är Avförtrollad perfekt underhållning för både stora och små. Streama och njut av äventyret tillsammans!

Avförtrollad

Se på Avförtrollad svenska online free

Om du gillade originalfilmen Förtrollad kommer du garanterat tycka om uppföljaren också. Karaktärerna vi lärt känna är tillbaka med nya sånger och äventyr att uppleva tillsammans.

 • Amy Adams återvänder i huvudrollen som prinsessan Giselle
 • Patrick Dempsey spelar återigen Giselles make Robert
 • James Marsden och Idina Menzel är också med i sina gamla roller

För att inte missa chansen att se på Avförtrollad svenska online free skapar du snabbt ett konto på någon av de många filmsajterna. Där kan du börja streama direkt och följa med på äventyret i säkerhet bakom skärmen!

Avförtrollad swefilmer dreamfilm gratis

Den som gillade filmklassikern Förtrollad lär garanterat uppskatta den nya uppföljaren Avförtrollad också. Nu finns möjligheten att streama gratis på nätet tack vare sajter som Swefilmer och Dreamfilm.

Här går det alldeles utmärkt att hitta Avförtrollad swefilmer dreamfilm gratis i fin bildkvalitet. Det krävs inget nedladdning eller registrering för att komma igång med tittandet.

Om man inte har tillgång till den senaste filmupplevelsen Avförtrollad har man gått miste om något stort. Karaktärerna vi lärt oss älska går nu vidare med nytt innehåll - missa inte chansen att vara med på noterna!

5 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 1016

Dela