alt

Titta på Baby-bossen 2 - Familjeföretaget 2021 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.4
2 407
Betyg
calendar2021
time1h 47m
Bröderna Templeton, Tim och hans babyboss-lillebror Ted, har blivit vuxna och glidit isär. Tim är gift och hemma-pappa, Ted är hedgefond-VD. Men en ny babyboss med ett banbrytande tillvägagångssätt och inställningen att "allt är möjligt" kommer att föra dem samman igen - och inspirera till ett nytt familjeföretag.

Skådespelare

Actor Ariana Greenblatt

Ariana Greenblatt

Actor Jeff Goldblum

Jeff Goldblum

Actor James Marsden

James Marsden

Actor Alec Baldwin

Alec Baldwin

Actor Eva Longoria

Eva Longoria

Actor Lisa Kudrow

Lisa Kudrow

Actor Amy Sedaris

Amy Sedaris

Actor Walt Dohrn

Walt Dohrn

Officiell trailer

Siehe auch

Se Tim Templeton som vuxen

I den efterlängtade uppföljaren Baby-bossen 2 - Familjeföretaget får vi återse Tim Templeton, fast den här gången som vuxen. Mycket har hänt sedan förra filmen och Tim har nu själv en familj. Han lever ett normalt liv tillsammans med sin fru och sina två barn. Men när lillebror Ted dyker upp igen väcks gamla minnen till liv och snart dras Tim in i nya äventyr tillsammans med Boss Baby och företaget.

Filmen utspelar sig flera år efter originalet Baby-bossen och vi får se hur rollfigurerna utvecklats. Trots att de är vuxna nu verkar både Tim och Boss Baby ha kvar lite av sin barnsliga charm, vilket skapar en rolig kontrast. Den härliga dynamiken mellan dem är fortfarande där.

Precis som i första filmen utlovas det nya upptåg och bus från Boss Baby när han och Tim återförenas. Det ska bli spännande att få se deras nya äventyr tillsammans!

Baby-bossen 2 - Familjeföretaget har svensk tale och text och släpps på bio den 1 juli 2021. Men redan nu går den att streama gratis online för den som inte vill vänta.

Baby-bossen 2 - Familjeföretaget

Baby-bossen Ted blir storebror

I uppföljaren får vi se baby-bossen Ted, Tims lillebror, i en ny roll - som storebror! Han presenteras för tittarna redan som bebis och sedan får vi följa honom när han växer upp till småbarn. Precis som Boss Baby verkar Ted vara yrkesinriktad redan från start, fast den här gången är det musikbranschen som gäller.

Det ska bli spännande att se hur rollen som storebror passar den annars så självupptagna och ambitionerade baby-bossen. Klarar han av ansvaret eller blir det för mycket? Med tanke på hans tidigare upptåg lär det onekligen bli en del bus och rackartyg!

Teddy introduceras som boss baby nummer två och med tanke på succén med första filmen har publiken stora förväntningar på honom.

I trailern syns hur han superhjälte-leker med sina småsyskon, så det verkar som att han tar sin nya position på stort allvar. Men samtidigt ser vi hur han dras in i ännu ett hemligt uppdrag tillsammans med Boss Baby och de andra på baby-företaget. Så möjligtvis prioriterar han jobbet lite högre ändå...

Återförenas med Boss Baby

En av de roligaste aspekterna med uppföljaren är att vi återigen får se duo-dynamiken mellan Tim och Boss Baby. Fast den här gången är de alltså vuxna män med varsitt yrkesliv och familjeliv att sköta. Ändå sugs de in i ett nytt uppdrag tillsammans när ett nytt hot dyker upp mot baby-företaget.

Spänningen mellan dem verkar fortfarande finnas kvar sedan deras första äventyr ihop. Samtidigt märks en varm vänskap dem emellan och skådespelarna bakom rösterna, James Marsden och Alec Baldwin, har en härlig kemi.

 • Det blir spännande att få se Tim och Boss Baby tillsammans igen, särskilt som vuxna med lite olika livsprioriteringar.
 • Deras skojiga relation från första filmen utlovas leva kvar.

Att de nu är vuxna öppnar också upp för nya roliga möjligheter humormässigt. Båda rollfigurerna är ju ganska barnsliga till sin natur - hur fungerar det när de måste agera moget och ansvarstagande?

Det ska bli kul att se!

Nya äventyr med familjeföretaget

I den första Baby-bossen-filmen fick vi följa Tim Templeton när han oväntat fick en ny lillebror - baby-bossen som visade sig jobba på ett hemligt företag för bebisar. Nu hotas företaget återigen i uppföljaren och återigen måste Tim och Boss Baby samarbeta för att rädda situationen.

DreamWorks Animation utlovar nya roliga upptåg och äventyr när de två kastas rakt in i baby-företagets senaste uppdrag. Baby-chefen Tina dyker upp med brådskande order och snart måste de lista ut vem eller vad som ligger bakom attacken på företaget den här gången.

Fansen av första filmen lär inte bli besvikna. Uppföljaren verkar bjuda på precis den typ av underhållande humor och spännande action som gjorde originalet till en sådan succé.

Med nya skurkar och oväntade vändningar i handlingen utlovas Baby-bossen 2 bli minst lika rolig och fartfylld som ettan.

Dessutom är ju grundkonceptet redan beprövat och älskat av tittarna. Att återanvända samma baby-företags-universum med välbekanta karaktärer är ett smart drag som förhoppningsvis faller publiken i smaken.

Baby-bossen 2 - Familjeföretaget

Streama uppföljaren gratis online

Baby-bossen 2 - Familjeföretaget släpps på bio den 1 juli 2021, men redan nu går den att se gratis online för den som inte vill vänta. Filmen finns tillgänglig med svensk text på Swefilmer och Dreamfilm i HD-kvalitet.

För att streama Baby-bossen 2 helt lagligt behöver man skaffa ett abonnemang hos någon av strömningstjänsterna, som Viaplay eller HBO Nordic. Men det billigaste och smidigaste sättet för fans som inte kan bärga sig är att se den gratis på nätet redan nu.

Bara att trycka play och njuta av ännu ett kul äventyr med tempelton-bröderna och deras udda jobb på baby-företaget!

Missa inte chansen att få träffa Tim och Boss Baby igen och skratta med åt deras senaste upptåg i uppföljaren som utspelar sig flera år efter originalfilmen.Streama Baby-bossen 2 - Familjeföretaget redan idag!

10 liknande filmer:

 1. Robot Dreams
 2. Familjen Casagrande: Filmen
 3. Kung Fu Panda
 4. Shrek
 5. Encanto
 6. Trolls 3
 7. Coraline och spegelns hemlighet
 8. Despicable Me 4
 9. Megamind
 10. Leo
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 2407
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7.4 bevisar Baby-bossen 2 - Familjeföretaget att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Baby-bossen 2 - Familjeföretaget med ett 7.4 betyg är en säker sak.
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 47m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 47m
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 47m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 7.4 tyder på att Baby-bossen 2 - Familjeföretaget är ett måste för fans av genren.
avatar

KarTofel

Betyget 7.4 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 7.4 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

superMice

Baby-bossen 2 - Familjeföretaget Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.4 bekräftar detta.
avatar

FilmTitel

Baby-bossen 2 - Familjeföretaget Titel med ett betyg på 7.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!