Titta på Baby-bossen: Julbonus 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.8
279
Betyg
calendar2022
time0h 47m
Julafton tar en överraskande vändning när Baby-bossen råkar byta plats med en tomtenisse och blir fast på Nordpolen.

Skådespelare

Actor Ariana Greenblatt

Ariana Greenblatt

Actor Kevin Michael Richardson

Kevin Michael Richardson

Actor Jodi Benson

Jodi Benson

Actor Kari Wahlgren

Kari Wahlgren

Actor George Lopez

George Lopez

Actor Pierce Gagnon

Pierce Gagnon

Actor Dana Davis

Dana Davis

Actor Nick Fisher

Nick Fisher

Officiell trailer

Siehe auch

Titta på The Boss Baby: Christmas Bonus svenska online

Den efterlängtade julspecialen av The Boss Baby är äntligen här! Missa inte chansen att se den svensk-textade animeringen helt gratis online. Den roliga uppföljaren till succén The Boss Baby tar oss på ett spännande juläventyr tillsammans med våra favoritfigurer.

I julfilmen får vi återse den pratglade chefsbabyn Ted Templeton som nu har vuxit upp och blivit vd för ett stort företag. När hans fru och dotter vill ha en traditionell jul bestämmer sig Ted för att använda lite av sina gamla knep för att ordna den perfekta julfirandet. Men allt går inte riktigt som planerat.

Regissören Tom McGrath har skapat en underhållande berättelse fylld med roliga scener och oväntade vändningar. Perfekt underhållning för hela familjen under jullovet! Titta på The Boss Baby: Christmas Bonus och njut av ett fartfyllt och hjärtligt juläventyr. Filmen släpptes den 6 december 2022 och går att se helt gratis online med svensk text.

Se julfilmen gratis på nätet

The Boss Baby: Christmas Bonus är den perfekta julfilmen att samlas kring. Den är rolig, spännande och fylld med julkänsla. Och bäst av allt - du kan se den helt gratis på nätet!

Det finns flera streamingtjänster som erbjuder filmen utan kostnad, med svensk text. Surfa in och njut av den animerade julspecialen i juletid. Varför inte bjuda in släkt och vänner och göra det till en tradition att se The Boss Baby tillsammans varje jul?

Att streama filmer online är dessutom hur enkelt som helst. Du behöver bara en internetuppkoppling och en skärm att titta på. Så poppa popcorn, sjunk ner i soffan och få julkänslor med The Boss Baby: Christmas Bonus.

Missa inte chansen att se den spännande julspecialen med Ted Templeton helt gratis!

Baby-bossen: Julbonus

Missa inte exklusiva scener i julspecialen

The Boss Baby-filmerna är kända för sina roliga och oväntade scener. Även i julspecialen bjuds det på exklusiva och unika klipp som fans av filmerna inte vill missa.

I trailern får vi en glimt av några höjdpunkter, som när Ted och hans fru dansar tango eller när Teds gamla chef ger honom en virvelvind av julklappstips på bara några sekunder. Det finns garanterat många fler roliga och överraskande scener att upptäcka i filmen.

För att inte missa något av julstämningen och skratten bör du se hela The Boss Baby: Christmas Bonus. Det är den perfekta julfilmen att se med hela familjen. Skratta, spänn av och njut av stunden tillsammans framför skärmen!

The Boss Baby återvänder i rolig julfilm

Den pratglade chefsbabyn Ted Templeton från The Boss Baby är tillbaka - och den här gången firar han jul! I den roliga uppföljaren The Boss Baby: Christmas Bonus får vi följa med på Teds nya äventyr under juletiden.

Efter succén med de första Boss Baby-filmerna var det många fans som längtade efter att få se mer av Ted och hans värld. Nu har drömmen gått i uppfyllelse i form av en hejdundrande julfilm fylld med humor och värme.

Precis som i de tidigare filmerna är julspecialen proppad med roliga infall, smarta detaljer och oväntade vändningar. Perfekt underhållning för både barn och vuxna! Titta på The Boss Baby: Christmas Bonus och få en riktigt rolig start på jullovet.

Titta på svensk-textad animering nu

Den animerade komedin The Boss Baby: Christmas Bonus finns nu att streama med svensk text, för att hela familjen ska kunna följa med i handlingen.

Filmen är fylld med fartfyllda actionscener och roliga dialoger, så det är viktigt att inte missa några viktiga detaljer. Med svensk textning kan både stora och små hänga med i Ted Templetons juläventyr.

Så samla ihop gänget, tänd ljusen och streama loss! Titta på The Boss Baby: Christmas Bonus redan ikväll. Skratta gott åt alla roliga scener och njut av den härliga julkänslan som filmen förmedlar. Det finns ingen bättre animation att se i juletid!

Upplev Tom McGraths nya juläventyr gratis

Regissören Tom McGrath står bakom succén med de första The Boss Baby-filmerna, och nu är han aktuell igen med julspecialen The Boss Baby: Christmas Bonus. Det är ett juläventyr du inte vill missa!

Precis som McGraths tidigare filmer utlovar julspecialen roliga och kreativa scener proppade med humor. Dessutom ett underbart jultema med alla klassiska julklappar och traditioner.

Bäst av allt är att du kan uppleva det nya juläventyret helt gratis online. Så ta chansen att se The Boss Baby: Christmas Bonus med familjen i jul och skratta gott åt McGraths roliga karaktärer och historia.

Den perfekta starten på julfirandet! Streama den svensk-textade animeringen redan ikväll och få julkänslor inför helgen.

10 liknande filmer:

  1. Monsters, Inc.
  2. Sing 2
  3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
  4. Flykten från kycklingfabriken
  5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
  6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
  7. Shrek
  8. Kitbull
  9. Storken Richard och den mystiska juvelen
  10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 279
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Baby-bossen: Julbonus med ett 6.8 betyg är en säker sak.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.8 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Baby-bossen: Julbonus. Betyget 6.8 bekräftar bara detta
avatar

mathew

Om du gillar den här Animering , se till att kolla in title. Betyget 6.8 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 0h 47m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 0h 47m
avatar

avatarKaa

Om betyget 6.8 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 6.8 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 6.8 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KarTofel

Betyget 6.8 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.