close icon
page-title
Baby Driver
Baby Driver

Detaljer

 • Originaltitel: Baby Driver
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Storbritannien, USA
 • Regissör: Big Talk Studios

Titta på Baby Driver 2017 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.4
15161Betyg
date2017
date1h 53m

Kommenter

 • avatar

  glödandeStjärna

  |15 timer siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  FamiljeFrida

  |1 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  blåbärSky

  |3 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  matixd

  |3 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |8 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  VerklighetenVera

  |10 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  RomantikRonja

  |12 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  DokisDennis

  |13 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RealityRasmus

  |14 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Vem spelar huvudrollen i Baby Driver?

Om du letar efter en riktigt underhållande action-thriller så är Baby Driver definitivt något för dig. Denna spännande film från 2017 regisserades av den fenomenale Edgar Wright och har en stjärnspäckad rollista. I huvudrollen som den unge, begåvade flyktbilsföraren Baby ser vi Ansel Elgort, känd från filmer som The Fault in Our Stars och Divergent-serien. Baby är en mästare när det gäller att köra bil, men hans riktiga talang ligger i att synka biljakterna till musiken på ett osvikligt sätt.

Vid Babys sida finns en uppsjö av etablerade skådespelare som verkligen förgyllder filmen med sina insatser. Kevin Spacey spelar den skrupelfrie bossrollen Buddy, medan Jamie Foxx gör en intensiv rolltolkning som den hotfulla kriminella Bats. Andra stora namn som Lily James, Jon Hamm och Eiza González utgör en del av gänget som Baby tvingas samarbeta med, mot sin vilja. Med den här stjärnspäckade rollbesättningen lyckas Baby Driver leverera både den actionkick och det mångfacetterade skådespeleri som en riktigt storslagen filmupplevelse kräver.

För Elgort som Baby Driver var det en roll som gav honom en riktig kick och utmaning. I intervjuer har han berättat om hur han under inspelningen fick ta körlektioner i att framföra bilar på ett spektakulärt sätt och lära sig coreografera biljakterna i takt med musiken. För Wright var det avgörande att Baby framstod som en trovärdigt skicklig bilförare, och Elgorts dedikation bidrog stort till Baby Drivers action-credentials och allmänna coolhet. Sammantaget sveper en häftig ensemble-energi genom hela filmen.

Baby Driver

Hur kan man se Baby Driver online på laglig sätt?

Efter att ha blivit en riktig biosuccé 2017 har Baby Driver efterhand blivit lättillgänglig för filmälskare att strömma online via olika lagliga kanaler. En populär site för att streama Baby Driver online är swe-filmer.se, där du enkelt kan hyra eller köpa filmen. Självklart finns produktionen även tillgänglig via andra etablerade streamingtjänster som exempelvis Netflix, Viaplay eller SF Anytime. Om du redan har ett abonnemang hos någon av dessa aktörer bör du således kunna hitta Baby Driver i deras filmutbud.

En fördel med att streama Baby Driver online på laglig väg är att du garanterat får en högkvalitativ upplevelse, både när det gäller bild- och ljudkvalitet. Dessutom kan du streama på olika enheter som smart-tv, dator eller mobil utan problem. Om du väljer att hyra eller köpa på swe-filmer.se kan du även ta del av de senaste uppdateringarna och eventuella extramaterial som följer med filmen. Sammanfattningsvis finns det alltså några smidiga alternativ för att se Baby Driver legalt på nätet.

För att ta del av den ultimata bioupplevelsen kan du även vara uppmärksam på eventuella repriser eller visningar av Baby Driver på biografer och kulturhus runtom i Sverige. Med sin action-fyllda och fartfyllda estetik lämpar sig produktionen riktigt bra för den stora vita duken. Vare sig du streamar hemma eller upplever äventyren på bio väntar en högkvalitativ och adrenalinstinn filmupplevelse.

Vilka andra filmer har Babys skådespelare varit med i?

Förutom huvudrollsinnehavaren Ansel Elgort består rollistan i Baby Driver av en mängd välkända och ansedda skådespelare med många framgångsrika produktioner på sitt CV. Kevin Spacey, som gör en klockren rolltolkning av skurken Buddy i filmen, är en av vår tids mest legendariska karaktärsskådespelare. Han är kanske mest känd för sin oscarbelönade insats i American Beauty, men har även gjort uppmärksammade roller i filmer som Se7en, The Usual Suspects och House of Cards.

Jamie Foxx, som spelar den hotfulle kriminella Bats, är en annan stor scenprofil att räkna med. Förutom att ha gett oss högklassiga insatser i filmer som Django Unchained, Ray och Collateral har han även visat prov på sitt stora musikaliska talang genom sin musikkarriär. I Baby Driver får Foxx verkligen chansen att utmana rollen som den sanna skurken på ett övertygande sätt.

För Lily James, som spelar den dynamiska Debora, var rollen i Baby Driver en av hennes första stora genombrott på den stora filmduken. Tidigare var hon mest känd för sin roll som Lady Rose i tv-succén Downton Abbey. Efter Baby Driver har hon dock fått chansen att medverka i en lång rad storproduktioner som Mamma Mia! Here We Go Again, Baby Driver, Yesterday och Cendrillon.

Vad är handlingen i Baby Driver?

Baby Driver följer den unge, talangfulle flyktbilsföraren Baby som mot sin vilja blir indragen i en värld av brutala rån och våldsamma kriminella. Trots att han egentligen bara vill leva ett stillsamt liv och starta en relation med flickvännen Debora ser han ingen utväg från att fortsätta jobba för den skrupelfrie ligaledaren Doc. Baby tvingas ställa upp på en sista, riskfylld kupp som ska vara hans biljett ut ur den kriminella tillvaron.

Det som gör Baby Driver till en så spännande film är den unika kombinationen av action, humor och musik. Biljakterna koreograferas nämligen på ett mästerligt sätt i takt med den rytmiska musiken i Babys hörlurar. Detta ger en riktigt dynamisk och cool känsla åt de många spektakulära biljakter som utspelar sig genom filmens Atlanta-miljöer. Dessutom bjuds publiken på en gnista av romantik och en underhållande gruppdynamik mellan de olika rollfigurerna i gänget.

Även om Baby Driver utlovar en hel del action och överdådiga biljakter är den också en film med djup och hjärta. I centrum finns en ung man som desperat försöker ta sig ur ett destruktivt levnadsmönster och bilda en fungerande relation med sin flickvän. Det hela mynnar ut i en explosiv klimax där Baby måste bestämma sig för att antingen stå upp för sina värderingar eller raseras av kriminella krafter utanför hans kontroll.

Baby Driver

Var kan man se Baby Driver stream gratis?

Tyvärr finns inte Baby Driver för närvarande tillgänglig för gratis streamingtittande via några lagliga kanaler. Filmen hade faktiskt en riktigt framgångsrik biopremiär och kassasuccé när den släpptes 2017 och har fortsatt att generera intäkter genom olika betaltjänster och utgåvor sedan dess. För att njuta av den actionspäckade körningen på laglig väg online blir du således tvungen att hyra eller köpa produktionen.

Som tidigare nämnts kan du enkelt streama Baby Driver på swe-filmer.se genom att antingen hyra eller köpa filmen till överkomliga priser. Även om tjänsten inte erbjuder gratisstreaming kan du garanteras en trygg och högkvalitativ upplevelse, perfekt för att ta del av alla rafflande biljakter, musikaliska inslag och rappa repliker.

Andra populära streamingtjänster där du kan hitta Baby Driver att hyra eller köpa inkluderar Netflix, Viaplay och SF Anytime. Vissa av dessa plattformar kan även erbjuda specialutgåvor med extramaterial som fördjupar din förståelse för produktionen. Oavsett vald kanal rekommenderas att alltid använda dig av lagliga streamingtjänster för att stötta det hårda arbete som läggs ner bakom kulisserna.

Baby Driver - vad säger recensionerna?

Baby Driver mottogs med öppna famnar av många filmkritiker och recensenter när den hade premiär sommaren 2017. På Rotten Tomatoes har den ett ratingprov på 93%, vilket indikerar en extremt positiv kritikermottagande. I deras sammanfattande omdöme beskrivs den som "en innovativ, elektriserad actionrulle som manifesterar sitt coola dragningskraft i varje rapp bil- och musikkombination".

Peter Travers från Rolling Stone Magazine utnämnde filmen till en av årets bästa och hyllade dess energiska action-koreografi i förhållande till musiken. Han kallade den "en högteknologisk joyride som rusar från ena minuten till den andra med en soundtracken av klassisk rock som dunkar och andas". Många andra recensenter lyfte särskilt fram Edgar Wrights briljanta regi och förmåga att förena samtliga filmiska element till en spännande helhet.

Förutom sin actionestetik och innovativa banor mottog Baby Driver också uppskattning för skådespelarinsatserna. Ansel Elgorts centrala rolltolkning som den karismatiske Baby fick särskilt mycket beröm, även om många även hyllade den laddade gruppdynamiken mellan de olika skurkarna i filmen. Sammantagen skapade Baby Driver alltså en häftig bio-upplevelse som både överraskade och underhöll.

Sammanfattning

Baby Driver är en häftig actionthriller som blandar spännande biljakter med en pulserande musikalisk estetik. I huvudrollen ser vi Ansel Elgort som den unge, begåvade flyktbilsföraren Baby som tvingas in i en värld av brutala rån. Filmen har en stjärnspäckad rollista och får högt beröm av kritiker för sin innovativa regi, coola action och rytmiska soundtrack.

För att uppleva äventyret och alla explosiva scener rekommenderas att streama Baby Driver via lagliga kanaler som swe-filmer.se eller andra betaltjänster. Genom att titta på laglig väg stöttar du det hårda arbete som ligger bakom denna storslagen filmupplevelse. Dessutom säkrar du en trygg och högkvalitativ upplevelse i toppklass.

7 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 15161

Dela