alt

Titta på Bartkowiak 2021 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.1
147
Betyg
calendar2021
time1h 31m
När hans bror dör i en bilkrasch tar en före detta MMA-boxare över familjens nattklubb – och får snart veta att broderns död inte var en olycka.

Skådespelare

Actor Janusz Chabior

Janusz Chabior

Actor Piotr Witkowski

Piotr Witkowski

Actor Lech Dyblik

Lech Dyblik

Actor Rafał Zawierucha

Rafał Zawierucha

Actor Szymon Bobrowski

Szymon Bobrowski

Actor Dariusz Jakubowski

Dariusz Jakubowski

Actor Jerzy Schejbal

Jerzy Schejbal

Actor Cezary Łukaszewicz

Cezary Łukaszewicz

Siehe auch

Bartkowiak dreamfilm gratis

Bartkowiak är en ny actionfilm som har premiärdatum 28 juli 2021. Filmen är producerad av Lightcraft och regisserad av Daniel Markowicz. Huvudrollen spelas av Robert Więckiewicz. Bartkowiak handlar om przemysław, en framgångsrik boxare som bestämmer sig för att lämna sporten efter att hans bror mördas. Han återvänder till sin hemstad för att utreda mordet och hämnas sin bror.

För alla fans av action och drama är Bartkowiak ett måste. Filmen vänder sig främst till en manlig publik och innehåller många välkoreograferade slagsmål och biljakter. Bartkowiak har fått bra betyg på IMDb och hyllats för sin spännande historia, tempo och skådespeleri.

Du kan se Bartkowiak gratis på Dreamfilm. Här får du tillgång till filmen med swesub redan samma dag som biopremiären. Det är helt gratis och du behöver inte ens registrera dig. Se den nya actionfilmen Bartkowiak online på Dreamfilm!

Bartkowiak

Bartkowiak swesub streama film

Är du sugen på att se den nya polska actionfilmen Bartkowiak? Filmen hade biopremiär i juli 2021 och handlar om den forna boxaren Przemysław som ger sig in i den undre världen för att utreda sin brors död.

Bartkowiak är regisserad av Daniel Markowicz och har Robert Więckiewicz i huvudrollen. Filmen är 116 minuter lång och tillhör genrerna action, drama och kriminalfilm.

Vill du streama Bartkowiak swesub kan vi rekommendera sajten Dreamfilm. Här kan du se filmen gratis online med svensk text redan samma dag som biopremiären. Det enda du behöver är ett konto.

Med Dreamfilms enkla sökfunktion hittar du Bartkowiak på nolltid. Skapa ett kostnadsfritt konto och börja streama direkt!

Bartkowiak swefilmer online free

Sitter du och väntar på att få se den polska actionthrillern Bartkowiak? Nu behöver du inte längre vänta utan kan streama filmen direkt på Swefilmer!

Bartkowiak är en temperamentsfull hämndfilm med hisnande actionscener som utspelar sig i den undre världen. Huvudrollen spelas av den prisbelönta skådespelaren Robert Więckiewicz.

På Swefilmer kan du se Bartkowiak gratis online redan samma dag som biopremiären. Filmen finns tillgänglig med swesub och går att streama i full längd utan att behöva registrera dig.

 • Speltid: 116 minuter
 • Genre: Action, drama, thriller
 • Regissör: Daniel Markowicz
 • Huvudroll: Robert Więckiewicz

Missa inte denna adrenalinfyllda filmupplevelse! Se Bartkowiak swefilmer och njut av polsk action när den är som allra bäst.

Bartkowiak gratis film swefilmer

Är du ett fan av polska filmer och adrenalinfyllda actionthrillers? Då kommer du garanterat att älska Bartkowiak! Filmen hade biopremiär sommaren 2021 och handlar om przemysław, en före detta boxare som ger sig in i den undre världen för att utreda sin brors död.

I huvudrollen som den hämndlystne Przemysław ser vi den erkände skådespelaren Robert Więckiewicz. Han belönades nyligen med pris för bästa manliga huvudroll för sin insats i just Bartkowiak.

Vill du se denna adrenalinstinna film gratis online? På Swefilmer kan du streama Bartkowiak gratis med swesub redan samma dag som biopremiären. Registrering krävs inte!

Swefilmer är den perfekta sajten för alla som älskar film och vill ha tillgång till de senaste filmerna direkt online.

Bartkowiak

Bartkowiak stream svenska sverige

Bartkowiak är en temperamentsfull polsk actionfilm från 2021 i regi av Daniel Markowicz. Filmen utspelar sig i den undre världen och följer den före detta boxaren Przemysław (Robert Więckiewicz) på jakt efter dem som mördade hans bror.

Är du sugen på att se den adrenalinfyllda hämndhistorien Bartkowiak? På Dreamfilm och Swefilmer kan du streama filmen på svenska redan samma dag som biopremiären. Båda streamingtjänsterna erbjuder Bartkowiak swesub gratis online.

För att streama Bartkowiak i Sverige behöver du skapa ett kostnadsfritt konto på valfri sida. Sedan kan du njuta av filmen i full längd med svensk text. Perfekt för en spännande filmkväll!

Bartkowiak swefilmer stream full movie

Bartkowiak är årets stora polska actionfilm som alla pratar om. Filmen regisserades av Daniel Markowicz och har biopremiär sommaren 2021. I huvudrollen ser vi den erkände skådespelaren Robert Więckiewicz.

Bartkowiak är 116 minuter lång och följer den före detta boxaren Przemysław in i den undre världen på jakt efter dem som mördade hans bror. Här väntar många adrenalinfyllda actionscener och en spännande hämndhistoria.

På Swefilmer kan du streama Bartkowiak gratis online med swesub redan samma dag som biopremiären. Titta på full movie utan att behöva registrera dig!

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 147
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 6.1 inte övertygar dig om att titta på Bartkowiak, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Bartkowiak med betyget 6.1, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

universalz

Betyget 6.1 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MuriVOD12

Bartkowiak är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.1 bekräftar detta.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Bartkowiak. Betyget 6.1 bekräftar bara detta
avatar

krzys

Betyget 6.1 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 6.1 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

MediSV

Med ett betyg på 6.1 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

ganDi1243

Bartkowiak med medelbetyget 6.1 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

MovieFilmer

Bartkowiak Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.1 antyder att du kommer att bli nöjd.