close icon
page-title
Batman v Superman: Dawn of Justice
Batman v Superman: Dawn of Justice

Detaljer

 • Originaltitel: Batman v Superman: Dawn of Justice
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Warner Bros. Pictures

Titta på Batman v Superman: Dawn of Justice • Sverige Gratis • Stream Online

star6
17553Betyg
date2016
date2h 32m

Kommenter

 • avatar

  RomantikRonja

  |10 timer siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  RealityRasmus

  |8 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  FamiljeFrida

  |8 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |9 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  DokisDennis

  |13 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |14 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Vad är filmens handling?

Batman v Superman: Dawn of Justice är en episk superhjältefilm som utforskar de mytiska rollerna som Batman och Superman har i vår samtida mytologi. Filmen börjar med en rädsla för vad en gudalik superhjältes ohämmade krafter kan leda till, och Gothams egen brottsbekämpare tar sig an Metropolis högaktade hjälte. Världen ställs inför frågan om vilken hjälte de faktiskt behöver, medan Superman och Batman strider mot varandra uppstår ett nytt hot, ett hot större än något mänskligheten tidigare skådat.

Kampen mellan Batman och Superman

I centrum av berättelsen står den legendariska konflikten mellan de två superhjältarna. Batman ser Superman som en potentiell fara för mänskligheten och bestämmer sig för att stoppa den övermäktiga utomjordingen, medan Superman ser Batman som en vigilant som tar lagen i egna händer. Deras ideologiska kamp eskalerar till en episk drabbning.

Batman v Superman: Dawn of Justice

Var kan man se Batman v Superman: Dawn of Justice online?

Om du letar efter ett lagligt sätt att streama Batman v Superman: Dawn of Justice online, finns det flera populära streamingtjänster att välja mellan. Filmen är tillgänglig på swe-filmer.se, som är en pålitlig och användarvänlig plattform för filmvisning. Förutom swe-filmer.se kan du även hitta Batman v Superman: Dawn of Justice på andra tjänster som erbjuder strömmande av filmer och TV-serier.

Det går också bra att köpa eller hyra filmen digitalt från olika videotjänster som har den i sitt utbud. Oavsett vilken tjänst du väljer rekommenderas det att titta lagligt för bästa möjligaupplevelse utan risker eller begränsningar.

Vilka skådespelare medverkar i produktionen?

Batman v Superman: Dawn of Justice stoltserar med en stjärnspäckad rollbesättning bestående av några av de mest erkända namnen i Hollywood:

 • Henry Cavill återvänder i rollen som den sista överlevande kryptoniern Superman/Clark Kent.
 • Ben Affleck gestaltar den rike förmögne Bruce Wayne/Batman, driven av sitt korståg mot ondska.
 • Gal Gadot gör debut som den ikoniska Wonder Woman/Diana Prince.
 • Jesse Eisenberg spelar den excentriske miljardären Lex Luthor, filmens huvudskurk.
 • Amy Adams återkommer som Lois Lane, Clark Kents stora kärlek.

Varför är superhjältefilmen värd att se?

Det finns många anledningar till varför Batman v Superman: Dawn of Justice är en superhjältefilm som är värd att uppleva. Först och främst bjuder filmen på en unik kamp mellan två av världens mest ikoniska hjältar - Batman och Superman. Deras ideologiska skiljelinjer och kontrasterande värderingar skapar en fascinerande dynamik.

Utöver detta erbjuder Batman v Superman en visuellt storslagen produktion med actionscener och specialeffekter i världsklass. Regissören Zack Snyder har skapat ett mäktigt superhjälteuniversum med en mörk och realistisk ton. Filmen innehåller också en hyllning till de båda titelfigurernas mytologier.

Batman v Superman: Dawn of Justice

Hvor är Batman v Superman: Dawn of Justice filminspelad?

Inspelningen av Batman v Superman ägde rum på flera platser världen över för att fånga olika miljöer. Huvudinspelningen skedde i Michigan och Illinois, inklusive Detroit och de omgivande förorterna.

Andra inspelningsplatser inkluderade Nuevo Mexico, där ökenscener spelades in, samt Marocko där man filmade vissa av stridssekvenserna. Teamet reste även till Chicago för att fånga stadsmiljöer som skulle gestalta den fiktiva staden Metropolis och Gotham City.

Hvor kan man streama filmen lagligt?

Det finns flera lagliga streamingtjänster där du kan se Batman v Superman: Dawn of Justice online. En populär plattform är swe-filmer.se, som erbjuder enkel och bekväm åtkomst till en mängd filmer och serier.

Förutom swe-filmer.se kan du hitta Batman v Superman att streama på andra betaltjänster som HBO Max, Viaplay och SF Anytime. Vissa tjänster har även möjlighet att hyra eller köpa filmen digitalt för hemmabio-upplevelse.

Nackdelar med illegal streaming

Även om det kan finnas olagliga alternativ för att se filmen rekommenderas starkt att välja en laglig streamingtjänst. Illegal streaming innebär stor risk för virus, hackers och låg kvalitet. Dessutom stödjer du inte filmbranschen och de tusentals personer som arbetat med produktionen.

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 17553

Dela