Titta på Battle for Saipan 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating5.8
67
Betyg
calendar2022
time1h 34m

Skådespelare

Actor Jeff Fahey

Jeff Fahey

Actor Casper Van Dien

Casper Van Dien

Actor Louis Mandylor

Louis Mandylor

Actor Devanny Pinn

Devanny Pinn

Actor Eoin O'Brien

Eoin O'Brien

Actor Jennifer Wenger

Jennifer Wenger

empty-image

Maya Van Dien

empty-image

Randall J. Bacon

Officiell trailer

Siehe auch

Striderna på Saipan streama online

Striderna på Saipan är en ny actionfilm som hade premiär den 25 november 2022. Filmen utspelar sig under andra världskriget och skildrar de blodiga striderna på ön Saipan mellan amerikanska och japanska styrkor. Streama Battle for Saipan gratis på Dreamfilm!

På Saipan stod ett avgörande slag som var en viktig vändpunkt i Stilla havets krig. Ön var strategiskt viktig för båda sidor - för USA för att kunna bomba Japan med superbombplan, och för Japan för att kunna försvara sitt hemland. Därför satsade båda sidor stora resurser på att erövra ön.

Filmen följer några fotsoldater och deras upplevelser under slaget. Vi får följa med i de intensiva och brutala striderna, men också vardagslivet för soldaterna mellan drabbningarna. Streama Battle for Saipan dreamfilm gratis och upplev slaget ur soldaternas perspektiv!

Battle for Saipan är regisserad av den erfarne krigsfilmsregissören James Marsh och har en stjärnspäckad ensemble med bland andra Tom Hardy, Benedict Cumberbatch och Nicholas Hoult i rollerna som fotsoldater. Filmen har fått fina recensioner för sin realistiska skildring av krigets fasor.

Battle for Saipan

Titta på Slaget om Saipan gratis

Efter flera års väntan är äntligen Battle for Saipan släppt på bio! Men för dig som inte vill gå på bio eller inte har möjlighet att göra det, går det alldeles utmärkt att se den här actionspäckade krigsfilmen online. På streamingtjänster som Dreamfilm och Swefilmer kan du titta på Battle for Saipan gratis redan nu!

Battle for Saipan utspelar sig mitt under pågående andra världskrig, på den lilla ön Saipan i Stilla havet. Ön var strategiskt oerhört viktig för både USA och Japan under kriget. I filmen får vi följa några vanliga fotsoldater på båda sidor, och uppleva de fruktansvärda striderna och umbärandena de utsätts för.

En film som på ett respektfullt och medkännande sätt skildrar krigets fasor, samtidigt som den lyckas bibehålla spänning och action.

Regissören James Marsh, mest känd för thrillern Nightcrawler, har med Battle for Saipan verkligen lyckats åstadkomma en film som både ärar de som stred och dog på Saipan, samtidigt som den levererar action och drama i världsklass.

Se Battle for Saipan svenskt tal stream

Är du sugen på att se en riktigt bra krigs- och actionfilm? Då ska du inte missa att streama Battle for Saipan online! Denna nya film som hade biopremiär i november 2022 utspelar sig mitt under några av andra världskrigets mest intensiva strider, nämligen på ön Saipan i Stilla havet.

Battle for Saipan skildrar striderna på Saipan ur vanliga fotsoldaters perspektiv. Vi får följa amerikanska och japanska soldater som kastas in det fruktansvärda slaget om den lilla ön, som båda sidorna insåg var oerhört strategiskt viktig.

Filmen är regisserad av James Marsh som tidigare gjort spännande filmer som Nightcrawler och Hell or High Water. I rollerna ser vi bland andra Tom Hardy, Benedict Cumberbatch och Nicholas Hoult. Du kan streama Battle for Saipan med svenskt tal på Dreamfilm!

Strider på Saipan swefilmer dreamfilm

Är du sugen på att se en actionfylld och dramatisk film om andra världskriget? Då ska du streama den nya filmen Battle for Saipan som just nu går att se gratis online på Swefilmer och Dreamfilm!

Battle for Saipan utspelar sig på ön Saipan i Stilla havet, där några av krigets blodigaste strider utkämpades 1943. Ön var strategiskt oerhört viktig för både USA och Japan under kriget. I filmen får vi följa fotsoldater på båda sidor mitt under de fruktansvärda stridigheterna.

Med sin starka skådespelarensemble och sin välrenommerade regissör levererar Battle for Saipan både action, drama och en respektfull skildring av krigets fasor. Perfekt för dig som gillar krigs- och actionfilmer!

 • Tom Hardy som barsk amerikansk soldat
 • Benedict Cumberbatch som japansk officer
 • Regisserad av James Marsh (Nightcrawler)

Streama Battle for Saipan gratis på swefilmer eller dreamfilm redan idag! Filmen släpptes på bio i november 2022 och går nu att se online.

Battle for Saipan

Slagfält Saipan swesub streama film

Den nya action- och krigsfilmen Battle for Saipan som hade biopremiär i höstas går nu att streama gratis online med swesub. Filmen utspelar sig på ön Saipan i Stilla havet och skildrar några av andra världskrigets mest intensiva strider mellan USA och Japan.

På Saipan stod ett slag som kom att bli avgörande för krigets utgång. Ön var oerhört viktig strategiskt för båda parter. I filmen får vi följa fotsoldater på båda sidor under de fruktansvärda striderna.

Med skådespelare som Tom Hardy, Benedict Cumberbatch och Nicholas Hoult levererar Battle for Saipan både starka skådespelarinsatser och actionfyllda stridssekvenser. Streama Battle for Saipan på Dreamfilm med swesub!

Ett krigsdrama som visar upp krigets fasor utan att tumma på vare sig action eller underhållning.

Regissören James Marsh (känd från Nightcrawler och Woman in Gold) har med Battle for Saipan skapat ett respektfullt krigsdrama som både underhåller och berör. Missa inte att se den!

Stridigheter Saipan gratis onlinefilm

Den nya storfilmen Battle for Saipan som skildrar några av andra världskrigets mest intensiva strider går nu att streama gratis online! Filmen utspelar sig på ön Saipan i Stilla havet, där amerikanska och japanska styrkor utkämpade ett blodigt slag som skulle visa sig bli avgörande för krigets utgång.

I filmen får vi uppleva striderna på Saipan ur vanliga fotsoldaters perspektiv. Vi får följa gruppen av unga, oerfarna amerikanska soldater samtidigt som vi får inblickar i en japansk officersfamiljs lidande. Ett krigsdrama som visar krigets fasor från flera håll.

Med skådespelare som Tom Hardy, Benedict Cumberbatch och Nicholas Hoult utlovar Battle for Saipan både starka skådespelarinsatser och actionfyllda stridssekvenser. Missa inte att streama Battle for Saipan gratis online på Dreamfilm eller Swefilmer!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 67
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 5.8 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

universalz

Betyget 5.8 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 5.8 för Battle for Saipanbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

MuriVOD12

Battle for Saipan är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 5.8 bekräftar detta.
avatar

mathew

Om du gillar den här Action , se till att kolla in title. Betyget 5.8 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

damVod1

Battle for Saipan med ett betyg på 5.8 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 5.8 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 5.8 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

KarTofel

Betyget 5.8 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 5.8 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!