alt

Titta på Beast 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.7
1 361
Betyg
calendar2022
time1h 33m
Den nyblivne änklingen Nate Samuels återvänder till Sydafrika, där han en gång träffade sin fru, tillsammans med sina döttrar på en sedan länge planerad resa till ett viltreservat. Reservatet sköts av naturbiologen Martin Battles, en gammal vän till familjen. Men det som börjar som en läkande resa förvandlas plötsligt till en skräckfylld kamp för överlevnad när ett lejon som har överlevt blodtörstiga tjuvjägare och nu ser alla människor som fiender börjar förfölja dem.

Skådespelare

Actor Iyana Halley

Iyana Halley

empty-image

Chris Gxalaba

Actor Idris Elba

Idris Elba

Actor Sharlto Copley

Sharlto Copley

Actor Leah Sava Jeffries

Leah Sava Jeffries

Actor Liyabuya Gongo

Liyabuya Gongo

Actor Martin Munro

Martin Munro

Actor Thapelo Sebogodi

Thapelo Sebogodi

Officiell trailer

Siehe auch

ドラゴンボール超 スーパーヒーロー

Se Beast online gratis

Den nya actionfilmen Beast med Idris Elba i huvudrollen har nu premiär och går att streama helt gratis på nätet. Filmen utspelar sig i Sydafrika där Elbas karaktär tillsammans med sina två döttrar blir jagade av ett blodtörstigt lejon.

Beast är regisserad av Baltasar Kormákur som tidigare gjort spännande filmer som Everest och Contraband. Manuset är skrivet av Ryan Engle som ligger bakom blockbustern Rampage med Dwayne Johnson. Förvänta dig en adrenalinfylld upplevelse!

Var kan jag streama Beast gratis?

Du kan streama Beast med Idris Elba gratis på Dreamfilm. Filmen finns tillgänglig med svensk text så att hela familjen kan njuta.

Beast

Streama Beast svenska 2022

Älskar du spännande actionfilmer? Då ska du streama Beast från 2022 med Idris Elba i huvudrollen. Filmen utspelar sig på en safariresa i Sydafrika som vänder fruktansvärt fel då ett blodtörstigt lejon börjar jaga Elbas familj.

Med sin erfarenhet från filmer som The Dark Tower och Fast & Furious Hobbs & Shaw vet Idris Elba precis hur man levererar action. Och i Beast får han verkligen visa vad han går för när han ensam måste bekämpa lejonet för att rädda sina döttrar.

Idris Elba visar prov på riktigt rå styrka och athletiska förmågor i sin jakt på lejonet.

Var streamar man Beast 2022?

Den bästa platsen att streama Beast på är utan tvekan Dreamfilm. Filmen finns med svensk text och går att se helt gratis bara genom att skapa ett kostnadsfritt konto.

Titta på Beast swefilmer gratis

Swefilmer är den självklara platsen för att titta på Beast gratis online. Den spännande actionthrillern med Idris Elba i huvudrollen finns nu att streama med svensk text helt utan kostnad.

Handlingen utspelar sig i Sydafrika där Elbas karaktär Mick tillsammans med sina två tonårsdöttrar blir jagade av ett blodtörstigt lejon under en safariresa. Nu måste Mick använda all sin smartness och råstyrka för att rädda sina döttrar undan besten.

 • Spännande jaktscener med lejonet
 • Idris Elba visar prov på athletiska förmågor

Swefilmer streamar Beast gratis

Swefilmer kan du streama Beast med svensk text helt utan kostnad. Skapa bara ett gratiskonto så kan du börja titta direkt.

Beast med Idris Elba streama film

Är du sugen på att streama en riktigt adrenalinfylld thriller? Då ska du kolla in Beast, den nya actionfilmen med Idris Elba. Här får han visa prov på både athletisk förmåga och skådespelartalang när han ensam måste rädda sina döttrar från ett jagande lejon ute i vildmarken.

Beast är regisserad av Baltasar Kormákur (Everest, Contraband) och manus är skrivet av Ryan Engle (Rampage). Med andra ord kan du förvänta dig en film fylld med spänning och action!

Det här är en av Idris Elbas bästa actionroller hittills. Han är helt magnifik som den desperata pappan.

Var kan jag streama Beast online?

Den bästa platsen att streama Beast med Idris Elba är utan tvekan på Dreamfilm. Filmen finns tillgänglig med svensk text och helt gratis efter registrering.

Beast

Se Beast dreamfilm gratis

Den spännande actionthrillern Beast med Idris Elba går nu att se gratis på Dreamfilm. Filmen utspelar sig på en safariresa i Sydafrika som slutar i ren skräck när Elbas familj blir jagad av ett aggressivt lejon.

Tillsammans med sina två tonårsdöttrar hamnar Idris Elba i ett dödligt gatlopp där enda utvägen är att döda besten. Filmen innehåller massor med spänning och adrenalinfyllda actionscener som får pulsen att rusa.

 • Blodtörstigt lejon jagar familjen
 • Idris Elba visar atletiska förmågor

Dreamfilm streamar Beast svenska gratis

Dreamfilm kan du streama den spännande actionfilmen Beast med svensk text helt gratis. Registrera dig och börja titta direkt!

Swesub Beast actionfilm 2022

Är du sugen på att se en riktigt spännande actionfilm? Då ska du kolla in Beast från 2022 med Idris Elba i huvudrollen. Filmen utspelar sig i Sydafrika där Elba och hans familj blir jagade av ett aggressivt lejon under en safariresa.

Tillsammans med sina två tonårsdöttrar hamnar Idris Elba i ett blodigt gatlopp med lejonet. Nu måste han använda all sin list och styrka för att rädda sina barn. Missa inte den häftiga actionupplevelsen!

Beast är en pulshöjande thriller fylld med adrenalinfyllda actionscener. Idris Elba är som klippt och skuren för rollen.

Swesub på Beast gratis online

Den spännande actionfilmen Beast går att se med svensk text på Dreamfilm. Registrera dig gratis på streamingtjänsten så kan du börja njuta av filmen redan idag.

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 1361
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 6.7 inte övertygar dig om att titta på Beast, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Beast med betyget 6.7, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Beast. Betyget 6.7 talar för sig själv
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Beast. Betyget 6.7 bekräftar bara detta
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 33m att titta på den från början till slut.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 6.7 tyder på att Beast är ett måste för fans av genren.
avatar

mukasso

En Beast med ett betyg på 6.7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.7 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

FilmTitel

Beast Titel med ett betyg på 6.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Black Panther: Wakanda Forever

Shockwave: Countdown to Disaster

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Apornas planet: Uppgörelsen

Transformers: Rise of the Beasts

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One