close icon
page-title
Benjamin Buttons otroliga liv
Benjamin Buttons otroliga liv

Detaljer

 • Originaltitel: The Curious Case of Benjamin Button
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Paramount

Titta på Benjamin Buttons otroliga liv • Sverige Gratis • Stream Online

star7.6
12354Betyg
date2008
date2h 46m

Kommenter

 • avatar

  DokisDennis

  |8 timer siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  FamiljeFrida

  |3 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |5 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  RomantikRonja

  |6 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |7 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  glödandeStjärna

  |9 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |9 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Indholdsfortegnelse

Benjamin Buttons otroliga liv 2008 - Upplev en exceptionell berättelse

Filmen "Benjamin Buttons otroliga liv" från 2008 är en sann klassiker som borde hamna på din måste-se-lista. Denna storslagna berättelse, baserad på en novell av F. Scott Fitzgerald, tar dig med på en resa genom den extraordinära livet av Benjamin Button, som föds som en äldre man och åldras bakåt. Med sin unika och fascinerande handling, enastående skådespeleri och visuella effekter, skapar filmen en oförglömlig upplevelse för tittaren.

Oavsett om du föredrar att streama filmen online eller se den gratis, finns det många alternativ för dig att uppleva denna magiska berättelse. På swe-filmer.se kan du både hitta möjligheter att streama "Benjamin Buttons otroliga liv" online och även se den gratis. Sajten erbjuder ett brett utbud av filmer, så du kan enkelt hitta och titta på denna klassiska titel när du vill.

Filmen utspelar sig i ett Sverige där Benjamin Button föds som en äldre man och upplevelser livet på ett omvänt sätt. Hans resa genom åren är både berörande och humoristisk, där han får uppleva världen på ett sätt som få andra gör. Berättelsen tar oss med på en känslomässig resa fylld av kärlek, förlust och självförverkligande.

Rollistan i "Benjamin Buttons otroliga liv" är otroligt talangfull, med Brad Pitt i titelrollen som Benjamin Button. Pitt levererar en minnesvärd prestation, där han på övertygande sätt skildrar Benjamins fysiska och känslomässiga förvandling genom åren. Övriga viktiga roller spelas av skådespelare som Cate Blanchett, Tilda Swinton och Julia Ormond, vilka alla bidrar till att göra filmen till en riktig pärla.

 • Upplev Benjamin Buttons otroliga resa genom livet
 • Se en av de mest omtalade filmerna från 2000-talet

Oavsett om du är en erfaren filmtittare eller bara letar efter något nytt att upptäcka, kommer "Benjamin Buttons otroliga liv" att fängsla och beröra dig. Gå in på swe-filmer.se och se denna enastående film - du kommer inte att ångra det!

Benjamin Buttons otroliga liv

Benjamin Buttons otroliga liv Streama online

För den som föredrar att streama filmer online finns "Benjamin Buttons otroliga liv" tillgänglig på swe-filmer.se. Här kan du enkelt och bekvämt se denna klassiska berättelse när det passar dig bäst. Swe-filmer.se har ett brett utbud av filmer, så du kan utforska andra spännande alternativ efter att ha sett "Benjamin Buttons otroliga liv".

Streama-upplevelsen på swe-filmer.se är smidig och okomplicerad. Du behöver bara registrera dig på sajten för att få tillgång till ett stort bibliotek av filmer att välja mellan. Sedan är det bara att luta dig tillbaka och njuta av "Benjamin Buttons otroliga liv" i bekvämligheten av ditt eget hem.

Oavsett om du tittar på filmen på din dator, surfplatta eller smartphone, kommer du att få en fantastisk visningsupplevelse på swe-filmer.se. Sajten är optimerad för att ge dig en strömning av hög kvalitet, så att du kan njuta av varje detalj i Benjamins resa.

Förutom bekvämligheten att kunna streama filmen online, erbjuder swe-filmer.se även möjligheten att se "Benjamin Buttons otroliga liv" gratis. Detta ger dig en unik chans att uppleva denna klassiska berättelse utan att behöva betala något. Så varför inte ge det ett försök och se vad du tycker om denna otroliga film?

 • Streama "Benjamin Buttons otroliga liv" när det passar dig bäst
 • Njut av en högkvalitativ upplevelse på swe-filmer.se
 • Se filmen gratis på sajten

Benjamin Buttons otroliga liv Gratis streama

Förutom möjligheten att streama "Benjamin Buttons otroliga liv" online, finns det även ett alternativ att se filmen gratis på swe-filmer.se. Detta ger dig chansen att uppleva denna klassiska berättelse utan att behöva betala någonting.

Att kunna se "Benjamin Buttons otroliga liv" gratis på swe-filmer.se är fantastiskt för den som vill upptäcka nya filmer utan att behöva riskera något. Sajten erbjuder ett brett utbud av gratis filmer, så du kan utforska olika genrer och titlar utan extra kostnad.

Oavsett om du är en filmälskare som letar efter nya skatter att upptäcka eller om du bara vill se en klassiker som "Benjamin Buttons otroliga liv" igen, så är swe-filmer.se den perfekta platsen att göra det. Du kan enkelt hitta filmen och börja titta direkt, utan någon som helst förpliktelse.

Gratis streaming på swe-filmer.se ger dig också möjligheten att dela upplevelsen av "Benjamin Buttons otroliga liv" med vänner och familj. Samla era favoritsnacks, kanske en filt och njut tillsammans av denna fantastiska film - allt utan att behöva betala någonting.

 • Se "Benjamin Buttons otroliga liv" gratis på swe-filmer.se
 • Upptäck fler gratis filmer på sajten
 • Dela upplevelsen med vänner och familj

Titta på Benjamin Buttons otroliga liv

Oavsett om du föredrar att streama "Benjamin Buttons otroliga liv" online eller se den gratis, finns det gott om möjligheter på swe-filmer.se att uppleva denna klassiska berättelse. Sajten erbjuder en mängd olika alternativ för att titta på filmen, så du kan välja det som passar dig bäst.

För den som vill se filmen bekvämt från hemmet är strömning online ett utmärkt alternativ. På swe-filmer.se kan du enkelt hitta "Benjamin Buttons otroliga liv" och starta strömningen direkt. Upplevelsen är smidig och du kan njuta av filmen i hög kvalitet.

Föredrar du att se filmen gratis har du även den möjligheten på swe-filmer.se. Sajten erbjuder ett stort utbud av gratis filmer, inklusive "Benjamin Buttons otroliga liv". Detta ger dig chansen att upptäcka denna pärla utan att behöva betala något.

Oavsett om du väljer att streama filmen online eller se den gratis, kommer du utan tvekan att bli fängslad av berättelsen om Benjamin Button. Följ hans resa genom livet, upplev de känslomässiga momenten och låt dig imponeras av de fantastiska visuella effekterna. "Benjamin Buttons otroliga liv" är en film som kommer att stanna kvar i ditt minne länge.

Benjamin Buttons otroliga liv

Rollistan Benjamin Buttons otroliga liv

Bakom "Benjamin Buttons otroliga liv" står en imponerande rollista full av talangfulla skådespelare. I titelrollen som Benjamin Button ser vi Brad Pitt, som på ett övertygande sätt skildrar Benjamins fysiska och känslomässiga förvandling genom åren.

Pitt levererar en minnesvärd prestation och fångar på ett fantastiskt sätt Benjamins unika livsresa. Hans samspel med Cate Blanchett, som spelar hans stora kärlek Daisy, är en av filmens höjdpunkter. Blanchett ger liv åt Daisys karaktär med både styrka och sårbarhet.

Tilda Swinton övertygar också i rollen som Elizabeths, Benjamins moderfigur. Hon ger djup och komplexitet åt sin karaktär, vilket ytterligare berikar berättelsen. Även Julia Ormond, som spelar Jennies, gör en strålande insats och bidrar till filmens emotionella djup.

Tillsammans skapar dessa fantastiska skådespelare en oförglömlig upplevelse för tittaren. Deras samspel och förmåga att levandegöra de olika karaktärerna är avgörande för hur framgångsrik "Benjamin Buttons otroliga liv" blir. Filmen är verkligen ett lysande exempel på hur otroligt talang och skicklighet kan förena sig på vita duken.

Filmens handling och Benjamin Buttons otroliga liv

I "Benjamin Buttons otroliga liv" följer vi den extraordinära berättelsen om en man som föds som en äldre, skröplig individ och sedan åldras baklänges. Baserad på en novell av F. Scott Fitzgerald, tar filmen oss med på en emotionell resa genom Benjamins unika livserfarenheter.

Från att vara en svag äldre man, förvandlas Benjamin gradvis till att bli allt yngre. Vi ser hur han upplever livet på ett sätt som få andra gör, samtidigt som han kämpar med de utmaningar och konsekvenser som hans omvända åldrande för med sig.

Filmens kärnpunkt är Benjamin och Daisys kärlekshistoria, som spänner över flera decennier. Deras relation skildras med stor känslomässig styrka, och vi följer deras upp- och nedgångar allteftersom Benjamins fysiska ålder förändras.

Berättelsen är både humoristisk och hjärtskärande, och erbjuder tittaren en unik inblick i vad det skulle innebära att åldras baklänges. Genom exceptionella visuella effekter och en skickligt berättad historia, skapar filmen en oförglömlig upplevelse som lämnar ett bestående intryck.

Upptäck Benjamin Buttons otroliga liv på swe-filmer.se

Oavsett om du föredrar att streama "Benjamin Buttons otroliga liv" online eller se den gratis, har du massor av möjligheter på swe-filmer.se. Denna fascinerande film baserad på en novell av F. Scott Fitzgerald tar dig med på en resa genom Benjamin Buttons unika livsberättelse - från hans födelse som en svag äldre man till hur han åldras bakåt. På swe-filmer.se kan du enkelt hitta och titta på denna klassiker, antingen genom bekväm strömningstjänst eller genom att se den helt gratis. Oavsett vilket alternativ du väljer, kommer du att bli fängslad av den fantastiska berättelsen, det imponerande skådespeleriet och de visuella effekterna som gör "Benjamin Buttons otroliga liv" till en sann filmupplevelse.

8 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 12354

Dela