alt

Titta på Big Mommas hus 2000 gratis - Streama Online SweFilmer

rating5.8
2 192
Betyg
calendar2000
time1h 38m
FBI-agenten Malcolm Turner är tuff, smart och en mästare på förklädnader. Han får i uppdrag att skydda en ensamstående mamma, Sherry, och hennes son från en förrymd fånge. För att dölja sin identitet tvingas Malcolm klä ut sig till den stora vresiga sydstatsdamen Big Momma. Som om saker inte vore nog komplicerade blir Malcolm dessutom förälskad i Sherry. Malcolm/Big Momma måste nu komma ett sätt att både fånga sin man - och snärja sin kvinna.

Skådespelare

Actor Paul Giamatti

Paul Giamatti

Actor Martin Lawrence

Martin Lawrence

Actor Anthony Anderson

Anthony Anderson

Actor Terrence Howard

Terrence Howard

Actor Octavia Spencer

Octavia Spencer

Actor Nia Long

Nia Long

Actor Cedric the Entertainer

Cedric the Entertainer

Actor Aldis Hodge

Aldis Hodge

Siehe auch

Big Mommas hus streama online gratis

Är du sugen på att se komedin Big Mommas hus? Nu kan du streama filmen gratis online! Utför FBI-agenten Malcolm Turner måste gå undercover som den äldre kvinnan Big Momma för att fånga en farlig brottsling. Det blir många roliga och pinsamma situationer när Malcolm försöker smälta in i rollen som Big Momma.

Missa inte chansen att streama Big Mommas hus gratis! Med svensk text och bra bildkvalitet kan du njuta av denna underhållande komedi helt utan kostnad. Perfekt film att titta på med familj och vänner en fredagskväll!

Var kan jag se Big Mommas hus gratis online?

Det finns några olika sätt du kan streama Big Mommas hus på. Bland annat på Swefilmer och Dreamfilm hittar du filmen med svensk text och bra stream. Det är helt gratis och du behöver inte ens registrera dig. Bara att klicka igång och njuta!

Ett annat alternativ är att leta efter Big Mommas hus på olika streamingtjänster. Ibland dyker filmen upp gratis på C More, Viaplay eller liknande. Så håll utkik och passa på om du ser den!

Big Mommas hus

Titta på Big Mommas hus online Swe-filmer

Är du sugen på skratt? Då ska du titta på komedin Big Mommas hus från 2000 med Martin Lawrence och Nia Long. Lawrence spelar FBI-agenten Malcolm som tvingas gå undercover som den tjocka tanten Big Momma för att lösa ett fall.

Missa inte att se Big Mommas hus gratis på nätet! På Swefilmer och Dreamfilm kan du streama filmen online med svensk text. Perfekt att koppla av med på kvällen eller ha filmkväll med vännerna.

Handlingen i Big Mommas hus

När en farlig mördare rymmer från fängelset blir det upp till FBI-agenten Malcolm att fånga honom. För att närma sig mördaren bestämmer sig Malcolm för att utge sig för att vara dennes ex-flickväns mormor, Big Momma. Men att smälta in i rollen som tjock tant visar sig inte vara så lätt...

Martin Lawrence briljerar som den kvicktänkta och roliga Malcolm/Big Momma. Filmen bjuder på massor av pinsamma och underhållande situationer när Malcolm försöker anpassa sig efter livet som Big Momma. Ett måste för alla komedifans!

Streama Big Mommas hus gratis 31.05.2000

Är du sugen på en riktigt rolig komedi? Streama Big Mommas hus gratis redan ikväll! Filmen hade biopremiär 2000 med Martin Lawrence i huvudrollen som FBI-agenten Malcolm. För att lösa ett fall tvingas Malcolm klä ut sig till kvinnan Big Momma. Och det blir många komiska situationer när den smale Malcolm försöker passa in i rollen som storvuxen tant.

Missa inte att skratta dig igenom denna underhållande film ikväll! Med svensk text och bra stream på Swefilmer och Dreamfilm.

I rollerna ser vi bland andra Martin Lawrence, Nia Long, Paul Giamatti och Terrence Howard. Big Mommas hus är en amerikansk actionkomedi i långfilmsformat med en speltid på knappt 2 timmar. Perfekt längd för en trevlig filmkväll!

Big Mommas hus dreamfilm svenska gratis

Letar du efter en riktigt rolig film att titta på? Då rekommenderar vi den amerikanska komedin Big Mommas hus från 2000. I huvudrollen ser vi komikern Martin Lawrence som FBI-agenten Malcolm. För att lösa ett fall tvingas Malcolm klä ut sig till den storvuxna tanten Big Momma, vilket leder till många humoristiska och ibland pinsamma situationer.

 • Filmens originaltitel är Big Momma's House
 • Regisserad av Raja Gosnell
 • Genre: Action/komedi

Se Big Mommas hus gratis och lagligt på Dreamfilm! Denna underhållande komedi går att streama online med svensk text på Dreamfilm och Swefilmer. Perfekt film att koppla av med själv eller tillsammans med vänner en fredagskväll.

Big Mommas hus

Se Big Mommas hus swesub stream

Är du sugen på en riktigt bra komedi? Se då Big Mommas hus online med svensk text! Filmen hade biopremiär 2000 och är med Martin Lawrence i huvudrollen som FBI-agenten Malcolm Turner.

För att lösa ett fall tvingas Malcolm klä ut sig till den äldre, storvuxna kvinnan Big Momma. Och det uppstår många roliga och ibland genanta situationer när den smale Malcolm försöker passa in i rollen som Big Momma. En riktigt underhållande film som garanterat får dig att skratta högt!

Titta på Big Mommas hus gratis online med svensk text på Swefilmer eller Dreamfilm. Perfekt komedi att streama en fredagskväll!

Utöver Martin Lawrence ses bland andra Nia Long, Paul Giamatti och Terrence Howard i rollistan. Missa inte att få dig ett gott skratt med denna roliga film - se Big Mommas hus online redan ikväll!

Big Mommas hus gratis film swe-filmer

Är du sugen på en riktigt bra komedifilm? Då ska du se Big Mommas hus från 2000 med Martin Lawrence i huvudrollen. Lawrence spelar FBI-agenten Malcolm Turner som för att lösa ett fall tvingas klä ut sig till den överviktiga tanten Big Momma.

Se Big Mommas hus gratis online! På streamingtjänster som Swefilmer och Dreamfilm kan du titta på filmen med svensk text helt utan kostnad. Perfekt film att se på själv en fredagskväll eller tillsammans med familj och vänner.

Handlingen kretsar kring FBI-agenten Malcolm som för att komma åt en farlig brottsling bestämmer sig för att utge sig för att vara dennes mormor Big Momma. Men att leva som kvinna visar sig inte vara så enkelt som Malcolm trott...

Underhållande komedi med garanterat många skratt! Se Big Mommas hus gratis på nätet redan ikväll.

10 liknande filmer:

 1. Robot Dreams
 2. Papá o Mamá
 3. Skal - Fight for Survival
 4. She Came to Me
 5. Flykten från kycklingfabriken
 6. Shrek 2
 7. Megamind och Undergångssyndikatet
 8. Monsters, Inc.
 9. Encanto
 10. Kung Fu Panda 2
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 2192
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 5.8 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Pandasv1

Om betyget 5.8 inte övertygar dig om att titta på Big Mommas hus, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 5.8 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Big Mommas hus. Betyget 5.8 talar för sig själv
avatar

mathew

Om du gillar den här Komedi , se till att kolla in title. Betyget 5.8 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 38m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Komedi.
avatar

mukasso

En Big Mommas hus med ett betyg på 5.8 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 5.8 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 5.8, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

MovieFilmer

Big Mommas hus Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 5.8 antyder att du kommer att bli nöjd.