close icon
page-title
Big Mommas hus 2
Big Mommas hus 2

Detaljer

 • Originaltitel: Big Momma's House 2
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Schweiz, USA
 • Regissör: Big Lou House Productions

Titta på Big Mommas hus 2 2006 gratis - Streama Online SweFilmer

star5.8
1536Betyg
date2006
date1h 39m

Kommenter

 • avatar

  matixd

  |4 timer siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  VerklighetenVera

  |5 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  blåbärSky

  |5 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  RomantikRonja

  |8 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |10 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RealityRasmus

  |11 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  glödandeStjärna

  |12 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  DokisDennis

  |13 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |13 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen

Indholdsfortegnelse

Dreamfilm Big Mommas hus 2 streama gratis online

Är du redo att skratta loss ordentligt? Då ska du absolut inte missa komedin Big Mommas hus 2 som hade biopremiär 2006. I filmen får vi återigen följa FBI-agenten Malcolm Turner, spelad av Martin Lawrence, som klär ut sig till den korpulenta Mrs. Big Momma för att lösa ett fall. Den här gången måste Malcolm infiltrera en flickskola där hans tonårsstepson gått och blivit förälskad i en tjej. Förväxlingar, pinsamma situationer och massor av skratt utlovas i denna unterhållande uppföljare till succén Big Mommas hus.

Precis som i första filmen är Malcolm Turners förklädnad som Big Momma extremt övertygande. Med hjälp av avancerad maskering, fylliga kläder och stora silikonbröst förvandlas den smale Malcolm till den kraftiga Mrs. Big Momma. Hans imitation av en medelålders kvinna är så trovärdig att ingen misstänker att det är en man i förklädnad. Det gör att Malcolm kan röra sig fritt på flickskolan och komma närmare fallet han utreder.

Men så klart uppstår många roliga och pinsamma situationer när Malcolm måste spela sin kvinnliga roll och samtidigt lösa utredningen diskret. Speciellt när rektorn och idrottsläraren börjar visa stort intresse för Big Momma. Big Mommas hus 2 innehåller massor av förvecklingar, förväxlingar och slapstickhumor som garanterat får dig att skratta högt.

Precis som originalet är uppföljaren proppad med roliga karaktärer och skådespelare som Paul Giamatti, Zachary Levi och Emmy-vinnaren Octavia Spencer. Martin Lawrence visar även denna gång prov på sin komiska talang och förmåga att gestalta olika karaktärer. Så om du gillade ettan kommer du garanterat att älska Big Mommas hus 2. Missa inte denna humorfest!

Titta på Big Mommas hus 2 swe-filmer helt gratis

Vill du se komedin Big Mommas hus 2 men inte betala för den? Inga problem! Det finns flera sätt att streama Big Mommas hus 2 gratis online via svenska streamingtjänster.

En av de bästa sidorna för att se filmer gratis är Dreamfilm. Här kan du streama Big Mommas hus 2 i hög kvalitet, helt utan att registrera dig eller betala något. Sidan är dessutom fri från irriterande reklam. Allt du behöver göra är att klicka på play och njuta av filmen!

En annan bra sida är Swesub. Här hittar du Big Mommas hus 2 svenska undertexter så du kan följa handlingen även om du inte förstår engelska så bra. Swesub har även filmer i HD-kvalitet. Perfekt för att se komedin med Martin Lawrence på bästa möjliga sätt.

Så skaffa popcorn, slå dig ner i soffan och streama Big Mommas hus 2 online gratis. Det är den perfekta feelgood-filmen att se en kulen helgkveld för att få garanterade skratt!

Big Mommas hus 2

Big Mommas hus 2 svenska undertexter stream

Big Mommas hus 2 är en av de roligaste komedierna på länge. I filmen får vi återse Martin Lawrence i rollen som FBI-agenten Malcolm Turner som förklär sig till den storvuxna Mrs. Big Momma. Den här gången infiltrerar han en flickskola för att lösa ett fall. Som väntat uppstår många halsbrytande och komiska situationer när Malcolm måste spela sin kvinnoroll övertygande.

En av de stora fördelarna med att streama Big Mommas hus 2 är att du kan se den med svenska undertexter. Även om du förstår engelska flytande blir det så mycket roligare att kunna läsa de svenska undertexterna och se hur karaktärer och händelser har översatts. Svenska undertexter gör också att du inte missar några skämt eller nyckeldialog på grund av otydlig dialog eller starka dialekter.

När du streamar Big Mommas hus 2 med svenska undertexter ökar också upplevelsen av att se den tillsammans med vänner eller familj. Då kan alla följa med i handlingen och skratta åt de roliga förvecklingarna, oavsett engelskkunskaper. Så se till att aktivera undertexter innan du streamar för att få ut maximal njutning av komedin!

Se Big Mommas hus 2 svenska stream online

Är du sugen på att se en riktigt bra komedi? Då ska du inte missa succén Big Mommas hus 2 med Martin Lawrence i huvudrollen. I den här uppföljaren till komediklassikern Big Mommas hus får vi återigen se Lawrence i rollen som FBI-agenten Malcolm Turner.

För att lösa ett fall förklär sig Malcolm återigen till den storväxta Mrs. Big Momma och ger sig in i en flickskola. Som väntat händer det en massa roliga och pinsamma saker när Malcolm måste övertyga alla om att han är en medelålders kvinna. Big Mommas hus 2 är proppad med humor, förvecklingar och slapstick som garanterat får dig att skratta högt.

Bästa sättet att se komedin är att streama Big Mommas hus 2 svenska online. Då kan du njuta av filmen i bra kvalitet samtidigt som du får svenska undertexter. Perfekt för en skrattfest tillsammans med vänner eller familj! Kom ihop, poppa popcornen och streama denna humorfest.

Streama Big Mommas hus 2 online gratis på svenska

Letar du efter en riktigt bra komedi att streama? Då rekommenderar jag varmt att du kollar in Big Mommas hus 2 med Martin Lawrence i huvudrollen som FBI-agenten Malcolm Turner. I filmen infiltrerar Malcolm återigen en skola förklädd till den korpulenta Mrs. Big Momma, med massa pinsamma och roliga situationer som följd.

Bäst av allt är att du kan streama Big Mommas hus 2 gratis och på svenska online. På streamingtjänster som Dreamfilm och Swesub hittar du filmen i bra kvalitet och med svenska undertexter. Då kan alla skratta åt de galna förvecklingarna som Malcolm hamnar i som Big Momma, oavsett kunskaper i engelska.

Streama Big Mommas hus 2 gratis och njut av nästan två timmar fyllda med humor, förväxlingar och pinsamheter när Malcolm gör allt för att hålla sin förklädnad övertygande. Perfekt film att se med familj eller vänner en långhelg! Skratt utlovas.

Big Mommas hus 2

Big Mommas hus 2 swesub film gratis på nätet

Är du i behov av att skratta rejält? Då ska du streama komedi succén Big Mommas hus 2 med Martin Lawrence i huvudrollen. I filmen klär FBI-agenten Malcolm Turner ut sig till den korpulenta Mrs. Big Momma för att lösa ett fall på en flickskola.

Det uppstår massor av roliga och pinsamma situationer när Malcolm desperat försöker övertyga alla om att han är en medelålders kvinna. Men hans förklädnad sätts på prov när både rektorn och idrottsläraren visar intresse för Big Momma.

Genom att streama Big Mommas hus 2 swesub får du se komedin gratis online med svenska undertexter. Då behöver du inte oroa dig för att missa skämt och nyckelscener på grund av dålig engelska. Uppföljaren levererar minst lika mycket humor och slapstick som originalet, garanterat skratt!

Så poppa popcornen, samla familjen och vänner och streama Big Mommas hus 2 gratis på nätet. Den här feelgood-komedin är perfekt för en trevlig kväll hemma där ni alla kan skratta ihop åt Martins Lawrence hysteriskt roliga gestaltning.

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 1536

Dela