alt

Titta på Bird Box 2018 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.9
9 448
Betyg
calendar2018
time2h 04m
När en mystisk kraft börjar utrota världens befolkning är det bara en sak som är säker: du dör om du får syn på den. När Malorie ställs inför det okända hittar hon kärlek, hopp och en ny början – men snart faller allt isär. Hon tvingas fly med sina två barn nerför en förrädisk flod som leder till den enda plats där trygghet finns. Men för att överleva måste de ge sig ut på den farliga tvådagarsresan med ögonbindel.

Skådespelare

Actor Sandra Bullock

Sandra Bullock

Actor John Malkovich

John Malkovich

Actor Rosa Salazar

Rosa Salazar

Actor Sarah Paulson

Sarah Paulson

Actor Danielle Macdonald

Danielle Macdonald

Actor David Dastmalchian

David Dastmalchian

Actor BD Wong

BD Wong

Actor Trevante Rhodes

Trevante Rhodes

Officiell trailer

Siehe auch

Se Bird Box dreamfilm svenska

Bird Box är en spännande dramafilm från 2018 med Sandra Bullock i huvudrollen. Filmen hade premiär den 13 december 2018 och har nu släppts för streaming på Dreamfilm och Swefilmer helt gratis och med svensk text. Handlingen kretsar kring Malorie som tvingas fly med sina två barn efter en mystisk händelse som får människor att begå självmord när de ser på vissa saker.

Filmen är regisserad av Susanne Bier och har fått positiva recensioner för sitt starka drama och sin spännande handling. Speltiden är 2 timmar 4 minuter så det är en riktigt långfilm som ger ordentligt med underhållning. Genren är främst drama och thriller.

Förutom Sandra Bullock medverkar bland andra Trevante Rhodes, John Malkovich och Sarah Paulson. Filmen är inspelad i USA och producerad av Bluegrass Films för Netflix. Originaltiteln är just Bird Box.

Vill du streama Bird Box gratis online med svensk text? Följ då länken här nedanför för att starta streamingen direkt via Dreamfilm!

Bird Box

Streama Bird Box swefilmer gratis

Som nämnts ovan så går det alltså att streama Bird Box gratis online med svensk text via streamingtjänsten Dreamfilm. Filmen släpptes på bio här i Sverige för bara någon månad sedan, den 13 december 2018, så nu har den äntligen blivit tillgänglig för gratis online-streaming!

Bird Box är absolut en film som är värd att se för alla som gillar spännande thrillers och drama. Handlingen är väldigt spännande och det händer mycket hela tiden, samtidigt som karaktärerna är välskrivna och intressanta.

Förutom på Dreamfilm så kan filmen även streamas gratis och med svensk text på Swefilmer. Båda dessa streamingtjänster erbjuder tusentals filmer och serier gratis online, det enda som krävs är att du skapar ett kostnadsfritt konto.

Så tveka inte, tryck på play och börja titta på Bird Box redan ikväll! Det är garanterat en filmupplevelse du inte kommer att ångra.

Bird Box helfilm online free sverige

Som nämnt går det alltså att se hela filmen Bird Box gratis online om du använder streamingtjänster som Dreamfilm eller Swefilmer. Båda dessa tjänster erbjuder tusentals filmer och serier gratis, det enda som krävs är att du skapar ett kostnadsfritt konto.

När du väl har skapat ditt konto och loggat in är det bara att söka upp Bird Box och trycka på play. Hela filmen med en speltid på 2 timmar 4 minuter kommer då att streamas med svensk text helt gratis!

Förutom på dator går det även att streama gratis online på mobila enheter som mobiltelefoner och surfplattor. Swefilmer och Dreamfilm har appar som gör det smidigt att titta var du än befinner dig.

Så om du inte har möjlighet att gå på bio eller inte vill betala för att hyra filmen online, är gratis streaming det absolut smidigaste och bästa alternativet. Sveriges främsta streamingtjänster Swefilmer och Dreamfilm gör det möjligt att se Bird Box med Sandra Bullock helt gratis!

Titta på Bird Box swesub stream

När du streamar Bird Box på Swefilmer eller Dreamfilm får du alltså se hela filmen med svensk text (swesub). Det innebär att alla repliker är översatta till svenska samtidigt som skådespelarnas röster hörs på originalspråket engelska.

Många föredrar att titta på engelsktalande filmer med swesub då det ger en mer autentisk känsla. Dessutom anses ofta de svenska röstskådespelarna vara sämre än originalrösterna. Så genom att streama med swesub får du det bästa av två världar!

Utöver Bird Box finns det förstås tusentals andra filmer och serier att streama gratis med svensk text på Swefilmer och Dreamfilm. Några exempel är titlar som Avengers: Infinity War, Game of Thrones och The Walking Dead.

Så skapa ett konto och börja streama gratis redan idag! Det är både smidigt och helt kostnadsfritt.

Bird Box

Bird Box swefilmer streama gratis

Som tidigare nämnts ett flertal gånger är alltså Bird Box med Sandra Bullock tillgänglig för gratis streaming med svensk text på Swefilmer. Filmen släpptes på bio så sent som i december 2018 och har nu äntligen blivit tillgänglig online.

Förutom Bird Box finns det som sagt tusentals andra filmer och serier att streama gratis på Swefilmer. Några exempel är The Nun, Venom, Bohemian Rhapsody, A Star is Born med flera. Så det finns garanterat något för alla smaker!

Det enda du behöver göra för att komma igång med gratis streaming på Swefilmer är att skapa ett kostnadsfritt konto. Sedan kan du börja streama direkt via deras hemsida eller apps. Superenkelt och smidigt!

Så tveka inte, skapa konto och börja streama Bird Box med Sandra Bullock ikväll. Det är en spännande thriller du inte vill missa!

Se drama filmen Bird Box svenska 2018

Bird Box från 2018 är alltså en amerikansk drama/thrillerfilm med den välkända skådespelaren Sandra Bullock i huvudrollen. Filmen regisserades av den danska regissören Susanne Bier och är baserad på en roman med samma namn från 2014.

Handlingen utspelar sig i en dystopisk framtid där en mystisk kraft gör att människor begår självmord så fort de ser på vissa saker. Huvudpersonen Malorie tvingas fly med sina två barn samtidigt som de har ögonbindel över ögonen för att inte se.

Filmen är över 2 timmar lång och innehåller många spännande vändningar och scener som får pulsen att stiga. Samtidigt finns det ett starkt fokus på rollfigurerna och relationerna dem emellan vilket skapar ett starkt drama. Så Bird Box är absolut en film som är värd att se!

Glöm inte att du kan streama Bird Box med svensk text helt gratis på Swefilmer och Dreamfilm. Skapa bara ett konto så kan du börja titta direkt. Perfekt filmunderhållning en regnig kväll hemma i soffan!

10 liknande filmer:

  1. The Zone of Interest
  2. PERFECT DAYS
  3. Todos los nombres de Dios
  4. Jesus
  5. Nowhere
  6. Insidan ut
  7. Trunk - Locked In
  8. After Everything
  9. Gran Turismo
  10. Ben-Hur
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 9448
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 6.9 tyder på att Bird Box är ett måste för fans av Drama.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.9 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Drama. Ett måste!
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Bird Box med betyget 6.9, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Bird Box. Betyget 6.9 talar för sig själv
avatar

Patricktexas

Bird Box med medelbetyget 6.9 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 2h 04m att titta på den från början till slut.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 04m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 6.9 betyg är en säker sak.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.9 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

ganDi1243

Bird Box med medelbetyget 6.9 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!