close icon
page-title
Black Emanuelle
Black Emanuelle

Detaljer

 • Originaltitel: Emanuelle nera
 • Originalspråk: Italienska
 • Produktionsland: Italien, Spanien
 • Regissör: San Nicola Produzione Cinematografica

Titta på Black Emanuelle 1975 gratis - Streama Online SweFilmer

star4.9
81Betyg
date1975
date1h 36m

Kommenter

 • avatar

  MuriVOD12

  |13 timer siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  matixd

  |2 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  glödandeStjärna

  |7 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RomantikRonja

  |8 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |9 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |10 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  DokisDennis

  |11 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |12 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  blåbärSky

  |12 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  RealityRasmus

  |14 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Indholdsfortegnelse

Svarta Emanuelle streama online gratis

Svarta Emanuelle är en dramafilm från 1975 som nu går att streama gratis online med svensk text. Filmen hade världspremiär den 27 november 1975 och har nu blivit tillgänglig för fans att titta på gratis.

I filmen får vi följa den vackra fotomodellen Emanuelle, spelad av Laura Gemser, som reser till Afrika för ett fotouppdrag. Där dras hon in i en värld av passion, erotik och farliga äventyr.

Med sina vågade erotiska scener blev Svarta Emanuelle en av de mest omtalade filmerna på 70-talet. Än idag har den en stark kultstatus bland fans av genren. Nu har du chansen att streama Svarta Emanuelle gratis online med svensk text.

Black Emanuelle

Titta Svarta Emanuelle dreamfilm gratis

Vill du titta på Svarta Emanuelle gratis? Nu går den klassiska 70-talsfilmen att streama online helt utan kostnad på Dreamfilm.

Svarta Emanuelle är den första filmen i en lång serie om den vågade fotomodellen Emanuelle. Här får vi se hur hennes resa till Afrika för att fotografera en storstilad safari vänder upp och ner på hennes liv.

Skådespelerskan Laura Gemser gör succé i huvudrollen som Emanuelle. Hennes utstrålning och sensuella närvaro på duken bidrog starkt till att göra filmen till en sådan framgång.

Svarta Emanuelle swesub stream

Svarta Emanuelle från 1975 går nu att streama med svensk text helt gratis på nätet. Denna klassiska exploitationfilm har nu blivit tillgänglig online med swesub för alla fans.

I filmen får vi följa fotomodellen Emanuelle, spelad av skådespelerskan Laura Gemser, på ett fotouppdrag i Afrika. Där dras hon in den lokala kulturen och inleder passionerade förhållanden med både män och kvinnor.

Tack vare den svenska texten kan du nu njuta av alla vågade scener och intimi dialogerna i Svarta Emanuelle. Streama denna kultklassiker online och se hur Emanuelles sexualitet väcks till liv under hennes tid i Afrika.

Svarta Emanuelle gratis på svenska

Den legendariska filmen Svarta Emanuelle från 1975 går nu att streama gratis och helt på svenska. Skådespelerskan Laura Gemsers genombrottsroll som den vågade fotomodellen Emanuelle finns nu tillgänglig online för alla fans.

I filmen reser Emanuelle till Kenya för ett stort fotojobb ute på savannen. Där dras hon in den lokala kulturen och inleder flera passionerade förhållanden, både med män och kvinnor.

Tack vare den svenska dubbningen kan du nu njuta av filmens vågade scener och intimi dialogerna utan problem. Se hur Emanuelle utforskar sin egen sexualitet i detta drama från 1975.

Black Emanuelle

Svarta Emanuelle 1975 swe-filmer

Den första filmen om fotomodellen Emanuelle, med titeln Svarta Emanuelle, hade biopremiär 1975. Nu kan du streama Svarta Emanuelle gratis på SweFilmer.

I filmen får vi följa Emanuelle, spelad av skådespelerskan Laura Gemser, som reser till Kenya för ett fotouppdrag. Där inleder hon flera relationer, både med män och kvinnor, samtidigt som hon dras in i den lokala kulturen.

Tack vare SweFilmer kan du nu se denna klassiker från 1975 gratis online. Upplev de vågade scenerna och den sensuella stämningen i 70-tals succén Svarta Emanuelle.

Svarta Emanuelle streama gratis online

Är du nyfiken på att se 70-talets mest omtalade erotiska drama? Nu kan du streama Svarta Emanuelle helt gratis online. Filmen som gjorde Laura Gemser till en stjärna finns nu tillgänglig på nätet.

I centrum av historien står fotomodellen Emanuelle som reser till Kenya för att fotografera en stor safari. Där dras hon in den lokala kulturen och inleder flera passionerade relationer som väcker hennes egen sexualitet.

Upplev de vågade scenerna och den sensuella stämningen i denna klassiker från 1975. Streama Svarta Emanuelle gratis redan idag!

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 5 Antal stemmer: 81

Dela