close icon
page-title
Blue Lagoon: The Awakening
Blue Lagoon: The Awakening

Detaljer

 • Originaltitel: Blue Lagoon: The Awakening
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: PeaceOut Productions

Titta på Blue Lagoon: The Awakening 2012 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.5
1366Betyg
date2012
date1h 25m

Kommenter

 • avatar

  RealityRasmus

  |11 timer siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  VerklighetenVera

  |1 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  glödandeStjärna

  |5 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  DokisDennis

  |6 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  FamiljeFrida

  |8 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RomantikRonja

  |9 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  matixd

  |11 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |14 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  blåbärSky

  |14 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Titta på Blue Lagoon: The Awakening Film gratis streama online

Är du en filmälskare som längtar efter att uppleva den klassiska kärlekshistorien "Blue Lagoon" på ett nytt och modernt sätt? Då är "Blue Lagoon: The Awakening" den perfekta filmen för dig. Denna moderna uppdatering av den ikoniska berättelsen tar dig med på en häpnadsväckande resa fylld med äventyr, romantik och självupplevelse. På swe-filmer.se kan du streama denna underbara film gratis online.

Med sin fantastiska skådisensemble och vackra miljöer kommer "Blue Lagoon: The Awakening" att fängsla dig från första stund. Följ med två high school-elever som oväntat blir strandade på en tropisk paradisö, där de måste lära sig att överleva med endast naturens gåvor. Utan föräldrar, mobiltelefoner eller internet får de en unik chans att utforska livet bortom den moderna världens begränsningar.

På swe-filmer.se kan du enkelt streama "Blue Lagoon: The Awakening" gratis online när det passar dig bäst. Njut av den spännande handlingen och de vackra bilderna i denna film som utforskar temat mognad och uppvaknande på ett nytt och fräscht sätt. Låt dig dras in i protagonisternas resa mot vuxenblivande och upptäck den allt djupare kärlek som börjar gro i deras hjärtan.

Vare sig du är en gammal fans av originalfilmen eller en nyfiken filmälskare, så kommer "Blue Lagoon: The Awakening" att ge dig en upplevelse utöver det vanliga. Strunta i att ladda ner eller köpa filmen – på swe-filmer.se kan du streama den gratis online när och var du vill. Gör dig redo för ett äventyr som du sent kommer att glömma!

Blue Lagoon: The Awakening

Blue Lagoon: The Awakening Sverige releaseår 2012

År 2012 fick den svenska biopubliken en spännande present – en modern uppdatering av den ikoniska kärleksfilmen "Blue Lagoon". "Blue Lagoon: The Awakening", som hade premiär i Sverige samma år, gav en fräsch tvist på den klassiska berättelsen och fångade tittarnas hjärtan på nytt.

Denna gång följer filmen två high school-elever som av en slump hamnar strandsatta på en avlägsen tropisk ö. Utan några moderna bekvämligheter som mobiltelefoner eller internet tvingas de lära sig att överleva med endast öns naturliga resurser. I denna vilda och vackra miljö börjar de också utveckla en allt djupare förståelse och kärlek för varandra.

Med "Blue Lagoon: The Awakening" fick det svenska folket en modern tolkning av den älskade berättelsen, fylld med äventyr, romantik och en hyllning till naturens skönhet. Filmen fick ett varmt mottagande av kritiker och publik, som uppskattade dess vackra miljöer, äkta skådespelarprestationer och budskap om mognad och självupplevelse.

Idag, nästan ett decennium senare, är "Blue Lagoon: The Awakening" fortfarande en populär filmupplevelse för svenska tittare. På swe-filmer.se kan du streama den när du vill och uppleva denna underbara film på nytt eller för första gången. Låt dig svepas med i berättelsen om två unga människors resa mot vuxenhet och kärlek på en tropisk paradisö.

Blue Lagoon: The Awakening Gratis streama på svenska

För alla filmälskare i Sverige finns det en underbar möjlighet att streama den älskade filmen "Blue Lagoon: The Awakening" gratis på svenska. Denna moderna uppdatering av den klassiska kärlekshistorien tar dig med på en oförglömlig resa fylld med äventyr, romantik och självupplevelse – allt tillgängligt på swe-filmer.se.

I "Blue Lagoon: The Awakening" följer vi två high school-elever som oväntat blir strandsatta på en avlägsen tropisk ö. Utan några moderna bekvämligheter som mobiltelefoner eller internet måste de lära sig att överleva med endast naturens gåvor. Men mitt i denna vilda och vackra miljö börjar de också utveckla en allt djupare förståelse och kärlek för varandra.

 • Njut av "Blue Lagoon: The Awakening" gratis på svenska när och var du vill på swe-filmer.se.
 • Ingen registrering eller prenumeration krävs – bara en stabil internetuppkoppling.
 • Låt dig svepas med i den spännande berättelsen och de fantastiska miljöbilderna.
 • Upplev en modern tolkning av en ikonisk kärlekshistoria – gratis på swe-filmer.se.

Vare sig du är en gammal fans av originalfilmen eller en nyfiken filmälskare, så kommer "Blue Lagoon: The Awakening" att ge dig en oförglömlig upplevelse. Strunta i att ladda ner eller köpa filmen – på swe-filmer.se kan du streama den bekvämt och gratis på svenska. Fördjupa dig i protagonisternas resa mot mognad och kärlek på en tropisk paradisö.

Rollistan Blue Lagoon: The Awakening skådespelare

I "Blue Lagoon: The Awakening" får vi följa med två högpresterande high school-elever på en livsomvälvande resa. Bakom dessa karaktärer finns två unga och talangfulla skådespelare som ger liv åt berättelsen med sina övertygande prestationer. Låt oss presentera rollistan för denna älskade film:

Indiana Evans, med sitt charmiga utseende ochsin naturliga talang, gestaltar den ambitiösa och intelligenta Emma på ett övertygande sätt. Hon fångar perfekt hennes karaktärs resa från en blyg tonåring till en självsäker och mogen ung kvinna.

Brenton Thwaites, med sitt uttrycksfulla ansikte och sin närvaro på duken, skildrar Dean med en sårbarhet och charm som kommer att röra ditt hjärta. Hans prestation fångar processen då hans karaktär mognar från en osäker tonåring till en ung man fylld av styrka och visdom.

Tillsammans skapar dessa två unga talanger en elektrisk kemi som driver berättelsen framåt. Deras djupa anslutning och den spirande romantiken mellan deras karaktärer kommer att hålla dig fängslad och längta efter mer. Utan tvekan är Indiana Evans och Brenton Thwaites det perfekta valet för att återuppliva den odödliga berättelsen om "Blue Lagoon" på ett modernt och äkta sätt.

Blue Lagoon: The Awakening

Sammanfattning: Upplev den moderna klassikern "Blue Lagoon: The Awakening" på swe-filmer.se

Käre filmvänner, har ni längtat efter att återuppleva den älskade klassikern "Blue Lagoon" på ett modernt och fräscht sätt? Då har ni tur, för på swe-filmer.se kan ni streama "Blue Lagoon: The Awakening" gratis online när det passar er bäst. Denna underbara film tar er med på en oförglömlig resa fylld av äventyr, romantik och självupplevelse. Följ med två högpresterande high school-elever, Emma och Dean, när de oväntat blir strandsatta på en tropisk paradisö. Utan moderna bekvämligheter som mobiltelefoner och internet måste de lära sig att överleva med endast naturens gåvor. Men mitt i denna vilda och vackra miljö börjar också en allt djupare kärlek gro mellan dem. Missa inte chansen att titta på "Blue Lagoon: The Awakening" Film gratis på swe-filmer.se och upplev denna modern tolkning av en ikonisk kärleksberättelse.

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 1366

Dela