alt

Titta på Borat Subsequent Moviefilm 2020 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.5
2 396
Betyg
calendar2020
time1h 36m

Skådespelare

Actor Tom Hanks

Tom Hanks

Actor Sacha Baron Cohen

Sacha Baron Cohen

Actor Maria Bakalova

Maria Bakalova

Actor Dani Popescu

Dani Popescu

Actor Rudolph Giuliani

Rudolph Giuliani

empty-image

Miroslav Tolj

Actor Mike Pence

Mike Pence

Actor Alin Popa

Alin Popa

Officiell trailer

Borat Subsequent Moviefilm 2020 i Sverige

Äntligen är den här - Borat Subsequent Moviefilm, den efterlängtade uppföljaren till den legendariska filmen Borat från 2006. Denna gång följer vi den kazakiska journalisten Borat Sagdiyev på hans uppdrag att resa till USA och leverera en gåva till den dåvarande presidenten Donald Trump. Precis som i den första filmen blir det en vild och oförutsägbar resa full av skratt, kontroverser och oväntade vändningar.

Trots att det har gått 14 år sedan den första Borat-filmen, har Sacha Baron Cohen lyckats fånga samma unika humor och samhällskritik som gjorde den första filmen så omtalad och kontroversiell. Borat Subsequent Moviefilm är en perfekt blandning av komeди, satir och skruvad dokumentärfiktion som lyfter viktiga frågor om rasism, sexism och politisk polarisering i dagens USA.

Som svensk tittare kan man inte låta bli att följa med på denna vilda resa och se hur Borat navigerar sig genom det amerikanska samhället. Filmen ger en raljant och bitsk skildring av det politiska klimatet i USA under Trumps sista år vid makten, samtidigt som den lyckas vara både rolig och tankeväckande.

Oavsett om du är bekant med Borat sedan tidigare eller om du är ny för den här världen, så är Borat Subsequent Moviefilm ett måste-se för alla som gillar udda, gränsöverskridande humor och samhällskritik. Filmen har redan blivit en snackis och kommer garanterat att väcka starka reaktioner.

Borat Subsequent Moviefilm

Streama Borat Subsequent Moviefilm 2020 online gratis

Är du sugen på att se Borat Subsequent Moviefilm? Bra, för nu har du chansen att streama filmen gratis online. På swe-filmer.se kan du hitta Borat Subsequent Moviefilm och tusentals andra filmer och tv-serier att titta på utan kostnad.

Swe-filmer.se är en av de största och mest populära streamingsajterna i Sverige när det kommer till gratis film- och tv-utbud. Här kan du hitta allt från nyutsläppta blockbustrar till klassiska favoritfilmer, allt tillgängligt direkt i din webbläsare eller mobilapp.

Vad väntar du på? Gå in på swe-filmer.se och hitta Borat Subsequent Moviefilm så att du kan njuta av den udda och humoristiska skildringen av dagens USA. Streamingen är gratis och du behöver varken betala eller registrera dig - bara klicka och titta!

Med Borat Subsequent Moviefilm på swe-filmer.se får du en perfekt kombination av underhållning och samhällskritik. Så vad väntar du på? Ta chansen att uppleva den här oförglömliga resan med Borat helt gratis.

Titta på Borat Subsequent Moviefilm 2020 utan kostnad

Vill du se Borat Subsequent Moviefilm utan att behöva betala något? Då har du tur, för på swe-filmer.se kan du titta på filmen helt gratis. Det enda du behöver göra är att besöka hemsidan och klicka på filmens titel för att komma igång.

Swe-filmer.se erbjuder ett enormt utbud av filmer och tv-serier som du kan titta på helt utan kostnad. Oavsett om du är ute efter de senaste blockbusterfilmerna eller klassiska favoriter, finns det något för alla smaker.

Borat Subsequent Moviefilm är såklart en av de filmer som du kan hitta på swe-filmer.se. Här får du chansen att se den kontroversiella och hyllade uppföljaren till Borat-filmen från 2006 utan att behöva betala en enda krona.

Så vad väntar du på? Besök swe-filmer.se idag och börja titta på Borat Subsequent Moviefilm direkt. Det är din chans att uppleva den senaste äventyret med den osannolika journalisten Borat Sagdiyev helt gratis.

När lanserades Borat Subsequent Moviefilm 2020?

Borat Subsequent Moviefilm hade premiär den 23 oktober 2020, vilket var hela 14 år efter den ursprungliga Borat-filmen från 2006. Förväntan inför uppföljaren var förstås enorm, särskilt efter den stora succén och kultstatus som den första filmen uppnått.

Trots den långa väntetiden lyckades Sacha Baron Cohen och resten av teamet bak Borat Subsequent Moviefilm leverera en lika underhållande, kontroversiell och samhällskritisk uppföljare. Filmen mottogs väl av både kritiker och publik och har sedan premiären blivit en stor snackis.

Lanseringen skedde mitt under coronapandemin, vilket säkert bidrog till filmens popularitet då många sökte efter goda skratt och underhållning under en annars tung period. Borat Subsequent Moviefilm blev därmed en perfekt ventil för de som längtade efter Borats unika blandning av komedi och samhällskritik.

Även om det tagit lång tid att få en uppföljare, så var det definitivt värt väntan. Borat Subsequent Moviefilm blev en stor succé och befäste Borats ställning som en av de mest ikoniska komedikaraktärerna genom tiderna. Nu kan du se filmen gratis på swe-filmer.se!

Borat Subsequent Moviefilm

Borat Subsequent Moviefilm 2020 - Filmen i korthet

Borat Subsequent Moviefilm är en uppföljare till den kontroversiella men hyllade komedifilmen Borat från 2006. Filmen följer den kazakiska journalisten Borat Sagdiyev på en ny resa till USA, där hans mål är att leverera en gåva till dåvarande president Donald Trump.

Under sin resa stöter Borat på allt från rasistiska konspirationsteoretiker till Trumps före detta advokat Rudy Giuliani. Han hamnar i otaliga absurda situationer som blottar det amerikanska samhällets fördomar och polarisering. Trots det lyckas han, med hjälp av sin dotter Tutar, också hitta de goda och vänliga sidorna hos människor.

Filmen är en blandning av dokumentärfiktion och oväntade, osannolika stunts. Precis som i den första Borat-filmen utnyttjar Sacha Baron Cohen sin förmåga att provocera och få människor att agera på ett sätt som avslöjar deras fördomar och brister. Resultatet är en humoristisk, skruvad och samtidigt skarp samhällskritik.

Oavsett om du är bekant med Borat sedan tidigare eller om du är ny för karaktären, så är Borat Subsequent Moviefilm ett måste-se. Filmen är lika underhållande som den är tankeväckande, och den kommer garanterat att få dig att både skratta och fundera.

Skådespelarna i Borat Subsequent Moviefilm 2020

Precis som i den första Borat-filmen är det Sacha Baron Cohen som axlar huvudrollen som den oförglömlige kazakiske journalisten. Baron Cohen är känd för sina udda och provocerande karaktärer, och som Borat lyckas han återigen skapa något riktigt unikt.

 • Sacha Baron Cohen - Borat Sagdiyev
 • Maria Bakalova - Tutar, Borats dotter
 • Rudy Giuliani - Sig själv
 • Jim Russell - Senator Mike Pence
 • Tom Hanks - Sig själv (cameo)

I rollen som Borats dotter Tutar gör den bulgariska skådespelerskan Maria Bakalova en fantastisk insats. Hennes kemistäLega med Baron Cohen är central för filmens framgång och hon bidrar stort till de humoristiska och tankeväckande scenerna.

Även tidigare president Donald Trumps före detta advokat Rudy Giuliani spelar sig själv i filmen, vilket leder till en av de mest omtalade och kontroversiella scenerna. Filmen lyckas på så sätt dra in riktiga kändisar och politiker för att förstärka sin satiriska udd.

Utöver dessa nyckelroller finns det även flera andra kända skådespelare och kändisar som medverkar i mindre roller eller cameos. Bland annat gör Tom Hanks en kort men minnesvärd framträdande. Sammantaget är rollbesättningen i Borat Subsequent Moviefilm riktigt stark.

Upptäck Borat Subsequent Moviefilm gratis på swe-filmer.se

Är du sugen på att se den hyllade och kontroversiella uppföljaren till Borat-filmen från 2006? På swe-filmer.se kan du streama Borat Subsequent Moviefilm 2020 helt gratis. Här hittar du inte bara denna unika komedi, utan även tusentals andra filmer och tv-serier att välja mellan. Oavsett om du är en gammal Borat-fan eller ny för karaktären, så bjuder Borat Subsequent Moviefilm på en oförglömlig upplevelse full av skratt, provokation och samhällskritik. Klicka dig in på swe-filmer.se redan idag och njut av denna satiriska och underhållande film helt utan kostnad.

10 liknande filmer:

 1. Robot Dreams
 2. Papá o Mamá
 3. Skal - Fight for Survival
 4. She Came to Me
 5. Flykten från kycklingfabriken
 6. Shrek 2
 7. Megamind och Undergångssyndikatet
 8. Monsters, Inc.
 9. Encanto
 10. Kung Fu Panda 2
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 2396
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Borat Subsequent Moviefilm med ett 6.5 betyg är en säker sak.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Borat Subsequent Moviefilm med betyget 6.5, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 36m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Komedi.
avatar

KarTofel

Betyget 6.5 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

ChillChalle

Så besviken på Borat Subsequent Moviefilm
avatar

KomediKalle

Borat Subsequent Moviefilm visar att film fortfarande kan överraska oss
avatar

KultKlara

Borat Subsequent Moviefilm är ok men saknar det där lilla extra
avatar

SuperhjälteSune

Varför pratar inte alla om Borat Subsequent Moviefilm?! Så bra!
avatar

SpänningSune

Borat Subsequent Moviefilm hade sina ögonblick men kändes lite upprepande
avatar

UppföljareUlla

Borat Subsequent Moviefilm lyckas med att vara både hjärtvärmande och rolig