alt

Titta på ¡Bukraken! 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating4.5
10
Betyg
calendar2023
time1h 10m

Skådespelare

Actor Antonio Mayans

Antonio Mayans

Actor Rubén Trujillo Yranzo

Rubén Trujillo Yranzo

empty-image

Dani Ultares

empty-image

Ferran Arís

Actor Paula Coiz

Paula Coiz

empty-image

Tomás Álvarez

empty-image

Nuria Ferrer

empty-image

Elyre Ross

¡Bukraken! Swe-filmer 2023

Den nya komedin ¡Bukraken! hade premiär den 15 maj 2023 efter att ha väntat på bio de senaste månaderna. Filmen är producerad av La Vereda Producciones och regisseras av Álex de la Iglesia, känd för filmer som Perdita Durango och 800 balas.

¡Bukraken! utspelar sig i en fiktiv spansk kuststad där invånarna plötsligt börjar bete sig konstigt. Det visar sig att en jättebläckfisk simmat in i viken och börjat kontrollera människors sinnen med sina tentakler. Kaos utbryter när Bukraken tar kontrollen över staden.

I huvudrollerna ser vi Javier Cámara som den excentriske professorn Olaya och Carmen Machi som borgmästaren Concha Pasamar. Tillsammans försöker de stoppa Bukraken innan hela staden går under. Det blir många roliga och bisarra situationer när invånarna agerar som zombier under bläckfiskens kontroll.

Var kan man streama ¡Bukraken! gratis?

Just nu går det att streama ¡Bukraken! gratisSwefilmer. Där kan man titta på filmen med svensk text utan att behöva skapa konto eller betala. Det är bara att klicka på play och njuta av denna spännande komedi.

Swefilmer är den bästa sidan för att streama nya filmer gratis på svenska. Där hittar man alltid de senaste bioaktuella titlarna kort efter biopremiär. Sajten fungerar smidigt på dator, surfplatta och mobil och erbjuder HD-kvalitet.

Hela ¡Bukraken! svensk text på Dreamfilm

På Dreamfilm går det också att se ¡Bukraken! med svensk text i helhet. Sidan liknar Swefilmer och erbjuder tusentals filmer och serier gratis online. Biträdande professor Olaya och hans kamp mot jättebläckfisken Bukraken går att följa från första till sista minuten.

Dreamfilm har funnits i många år och är väletablerad bland filmentusiaster i Sverige. Här streamas de flesta nyheter snabbt med bra undertext och bildkvalitet. Perfekt för den som vill se ¡Bukraken! gratis utan nedladdning eller registrering.

Streama Bukraken från La Vereda Produktion

Produktionsbolaget La Vereda står bakom succén ¡Bukraken! Det är samma bolag som gjort flera av Álex de la Iglesias tidigare filmer. Bland annat den ovannämda Perdita Durango med Javier Bardem och Rosie Perez i huvudrollerna.

La Vereda Produktion grundades 1992 och har hunnit producera ett tjugotal bioaktuella titlar. Flera av dessa finns att streama online för den som vill bekanta sig mer med bolaget. Bland annat den surrealistiska komedin Balada triste de trompeta från 2010 med Santiago Segura.

För den som gillade galenskaperna i ¡Bukraken! är det såklart extra kul att kolla in fler filmer från samma produktionsbolag. Så håll utkik efter La Vereda och deras säregna filmer framöver!

Komedi swe-filmer 15 maj

¡Bukraken! kom ut på bio den 15 maj efter en lång produktionstid. Filmen sågs av många som sommarens stora komediblockbuster i Spanien. Humorn är svart och absurt med en stor dos galenskap - typiskt för regissören Álex de la Iglesia.

Nu finns alltså chansen att streama ¡Bukraken! gratis med svensk text på sajter som Swefilmer. Perfekt underhållning för den som gillar skruvade komedier i Pedro Almodóvar-anda. Missa inte Javier Cámara och Carmen Machi i sina hysteriskt roliga huvudroller!

¡Bukraken! är streck i räkningen för den som vill skratta gott åt en galen film fylld med svart humor och bisarra inslag. Regissören levererar återigen!

10 liknande filmer:

  1. Robot Dreams
  2. Papá o Mamá
  3. Skal - Fight for Survival
  4. She Came to Me
  5. Flykten från kycklingfabriken
  6. Shrek 2
  7. Megamind och Undergångssyndikatet
  8. Monsters, Inc.
  9. Encanto
  10. Kung Fu Panda 2
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 5 Anzahl der Stimmen: 10
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 4.5 inte övertygar dig om att titta på ¡Bukraken!, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En ¡Bukraken! med ett 4.5 betyg är en säker sak.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 4.5 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 10m att titta på den från början till slut.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 4.5 tyder på att ¡Bukraken! är ett måste för fans av genren.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 4.5 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 4.5, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 4.5 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

RevJace

¡Bukraken! Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 4.5 talar för sig själv.
avatar

FilmTitel

¡Bukraken! Titel med ett betyg på 4.5 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!