alt

Titta på Bullet Train 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.5
5 294
Betyg
calendar2022
time2h 07m
Ladybug är en otursförföljd lönnmördare som efter flera urspårade jobb är fast besluten att utföra sitt jobb på ett fredligt sätt. Ödet har dock andra planer. Under Ladybugs senaste uppdrag hamnar han på kollisionskurs med dödliga motståndare från hela världen, alla med sammanlänkade men motstridiga mål, ombord på världens snabbaste tåg. Slutstationen är bara början på en vild, spännande färd genom dagens Japan.

Skådespelare

Actor Zazie Beetz

Zazie Beetz

Actor Ryan Reynolds

Ryan Reynolds

Actor Sandra Bullock

Sandra Bullock

Actor Brad Pitt

Brad Pitt

Actor Channing Tatum

Channing Tatum

Actor Joey King

Joey King

Actor Aaron Taylor-Johnson

Aaron Taylor-Johnson

Actor Hiroyuki Sanada

Hiroyuki Sanada

Officiell trailer

Siehe auch

Bullet Train streama gratis

Bullet Train är den senaste actionfilmen med Brad Pitt i huvudrollen som precis har haft premiär på bio. Filmen handlar om fem lönnmördare som hamnar på samma tåg med konflikterande uppdrag, och nu kan du streama Bullet Train gratis online.

Bullet Train hade premiär den 3 augusti 2022 och har redan hunnit bli en stor succé över hela världen. Nu har den äntligen kommit till Sverige och går att streama med svensk text. Älskar du spännande actionfilmer är detta definitivt en film du inte vill missa!

Bullet Train

Bullet Train swesub stream

I Bullet Train får vi följa fem olika lönnmördare ombord på det snabbaste tåget i Japan. Alla har de olika uppdrag att utföra men upptäcker snart att de alla är ute efter samma sak. Kaos utbryter när de inser att de måste konkurrera mot varandra för att lyckas med sina uppdrag, samtidigt som tåget susar fram i hisnande fart.

Brad Pitt gör en av sina bästa roller på länge som den otursförföljda lönnmördaren Ladybug. Trots att han bara vill utföra sitt jobb och sen pensionera sig dras han ständigt in i våldsamma konfrontationer med de andra karaktärerna på tåget.

Titta på Bullet Train Sverige

Förutom Brad Pitt medverkar även Sandra Bullock, Aaron Taylor-Johnson, Joey King och Brian Tyree Henry. Manuset är skrivet av Zak Olkewicz baserat på boken "Maria Beetle" av Kôtarô Isaka.

Bullet Train är en riktigt underhållande actionrulle med manga-inspirerad stil och galet tempo. Perfekt film att streama gratis en fredagskväll!

Regissören är David Leitch som tidigare har gjort actionfilmer som Atomic Blonde och Deadpool 2. Han levererar återigen en film fylld med adrenalinstinn action och explosiva fightscener när karaktärerna kämpar mot varandra i det framrusande tåget.

Bullet Train gratis online 2022

 • Speltid: 2 timmar 6 minuter
 • Genre: Action, thriller
 • Premiär: 3 augusti 2022

Om du gillar spännande actionfilmer i stil med John Wick eller Atomic Blonde är Bullet Train ett måste att se. Filmens manga-inspirerade stil ger den ett unikt uttryck med överdrivna, blodiga fightscener som aldrig tar slut. Perfekt film att streama online!

Så missa inte chansen att titta på Bullet Train gratis. Filmen går att streama med svensk text på flera streamingtjänster online. Bara att sätta igång och njuta av den adrenalinfyllda actionen och Brad Pitts coola karaktär!

Bullet Train

Bullet Train hela filmen swesub

Bullet Train är den coolaste och blodigaste actionrullen på länge! Filmen utspelar sig ombord på ett tåg i Japan, där fem lönnmördare med olika uppdrag tvingas korsa varandras vägar.

Kaos och våldsamma slagsmål utbryter när karaktärerna kommer i konflikt med varandra. Samtidigt ökar farten för det snabba tåget mot sitt slutgiltiga mål. Bullet Train är fylld med adrenalinstinn action från början till slut!

Huvudrollen som den otursförföljde lönnmördaren Ladybug spelas av Brad Pitt, som levererar en riktigt bra insats. Men även birollerna är välskådespelade, med bland andra Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry och Joey King.

Bullet Train streama film svenska

Regissören David Leitch, som tidigare har gjort John Wick och Deadpool 2, levererar åter igen med den här tempofyllda actionrullen. Med manga-inspirerad stil och överdrivna fightscener så låter Bullet Train aldrig tempot sakta ner.

Så missa inte att streama Bullet Train på svenska redan idag! Det är garanterat en av årets bästa actionfilmer som är ett måste för alla fans av explosionsfyllda thrillers i stil med Atomic Blonde och John Wick.

Streama eller ladda ner Bullet Train gratis med svensk text!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 5294
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7.5 bevisar Bullet Train att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 07m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

mukasso

En Bullet Train med ett betyg på 7.5 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7.5 betyg är en säker sak.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.5 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

KarTofel

Betyget 7.5 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 7.5 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

RevJace

Bullet Train Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7.5 talar för sig själv.
avatar

ganDi1243

Bullet Train med medelbetyget 7.5 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

FilmTitel

Bullet Train Titel med ett betyg på 7.5 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

Aquaman and the Lost Kingdom

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Transformers: Rise of the Beasts