close icon
page-title
Caligula
Caligula

Detaljer

 • Originaltitel: Caligola
 • Originalspråk: Italienska
 • Produktionsland: Italien, USA
 • Regissör: Penthouse Films International

Titta på Caligula 1979 gratis - Streama Online SweFilmer

star6
791Betyg
date1979
date2h 36m

Kommenter

 • avatar

  glödandeStjärna

  |10 timer siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  FamiljeFrida

  |5 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RomantikRonja

  |7 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  DokisDennis

  |8 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |9 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  VerklighetenVera

  |10 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  blåbärSky

  |10 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  RealityRasmus

  |12 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  matixd

  |14 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD

Indholdsfortegnelse

Caligula 1979 i Sverige

Filmen Caligula från 1979 är en av de mest kontroversiella och omtalade filmerna genom tiderna. Den skildrar den excentriske romerske kejsaren Caligulas bisarra och brutala styre, och har länge ansetts vara en av de mest provocerande och utmanande filmerna någonsin gjorda. Även om den ursprungligen möttes av kontroverser och censur, finns den nu tillgänglig för alla att se på swe-filmer.se, en av de ledande streamingsajterna för film och TV-serier i Sverige.

Caligula 1979 är en dramatisk skildring av den galne och despotiske romerske kejsaren som regerade från 37 till 41 e.Kr. Filmen visar Caligulas grymmhet, perversitet och vansinne på ett mycket grafiskt sätt, och har blivit känd för sina explicitacitiska sexscener och våldsamma våldsinslag. Trots dess kontroversiella natur är Caligula 1979 en film som fortfarande väcker stort intresse och diskussion bland filmintresserade.

Om du gillar historiska dramafilmer och är intresserad av att se en av de mest omtalade och provocerande filmerna genom tiderna, så rekommenderar jag varmt att du tittar på Caligula 1979 på swe-filmer.se. Oavsett om du är ute efter en provokativ upplevelse eller bara vill se en klassisk och kontroversiell film, så kommer du inte att bli besviken.

Caligula 1979 är en film som definitivt lämnar ett starkt intryck, och den är ett måste för alla som är intresserade av filmhistoria och kontroversiell cinema. Så vad väntar du på? Gå in på swe-filmer.se och se den legendariska filmen Caligula 1979 redan idag!

Caligula

Caligula 1979 - Streama online gratis

Om du vill se Caligula 1979 online utan att behöva betala något, finns det goda nyheter - du kan streama filmen gratis på swe-filmer.se! Denna ledande streamingsajt erbjuder ett brett utbud av klassiska och moderna filmer, däribland den kontroversiella Caligula-filmen från 1979.

Att titta på Caligula 1979 gratis online är ett utmärkt sätt att uppleva denna ikoniska film utan att behöva investera några pengar. Swe-filmer.se har ett intuitivt och användarvänligt gränssnitt som gör det enkelt att hitta och streama filmer, inklusive Caligula.

Oavsett om du är en hardcore-filmfan som vill se en av de mest omtalade filmerna genom tiderna, eller om du bara är nyfiken på att uppleva den kontroversiella Caligula, så är swe-filmer.se den perfekta platsen att göra det på. Med deras gratis streaming-alternativ kan du titta på Caligula 1979 när och var du vill, helt utan kostnad.

Så vad väntar du på? Gå in på swe-filmer.se och börja strömma Caligula 1979 redan idag - det är en unik filmupplevelse du inte vill missa!

Var kan man se Caligula 1979 gratis?

Om du är på jakt efter var du kan se Caligula 1979 gratis, har du tur - den legendariska filmen finns tillgänglig för gratis streaming på swe-filmer.se! Som en av Sveriges ledande streamingplattformar erbjuder swe-filmer.se ett brett utbud av både moderna och klassiska filmer, inklusive den kontroversiella men högst intressanta Caligula-filmen.

Att kunna se Caligula 1979 gratis online är en unik möjlighet att uppleva denna historiska och mycket omtalade film utan att behöva betala något. Swe-filmer.se har gjort det enkelt att hitta och titta på filmen - allt du behöver göra är att besöka webbplatsen och starta streaming.

Oavsett om du är en filmfantast som länge velat se denna klassiker, eller om du bara är nyfiken på att uppleva den kontroversiella Caligula, så kan du nu göra det helt gratis. Swe-filmer.se erbjuder ett tryggt och lättanvänt sätt att streama filmen direkt i din webbläsare eller på din mobila enhet.

Vad väntar du på? Besök swe-filmer.se redan idag och börja titta på Caligula 1979 gratis - det är en unik möjlighet att se en av filmhistoriens mest ikoniska och provocerande verk!

Titta på Caligula 1979 online

Om du vill uppleva den legendariska och kontroversiella filmen Caligula 1979, behöver du inte leta längre - du kan titta på den online direkt på swe-filmer.se! Som en av Sveriges ledande streamingplattformar erbjuder swe-filmer.se möjligheten att strömma Caligula 1979 i sitt helhet, oavsett var du befinner dig eller vilken enhet du använder.

Att titta på Caligula 1979 online är ett utmärkt sätt att upptäcka denna ikoniska och mycket omtalade film. Swe-filmer.se har gjort det enkelt att komma åt filmen - du behöver bara besöka webbplatsen, logga in och starta streamingen. Oavsett om du tittar på din dator, surfplatta eller smartphone, så kommer du att kunna se Caligula 1979 i hög kvalitet.

Filmen Caligula 1979 är känd för sina kontroversiella scener och dess skildring av den excentriske romerske kejsarens bisarra styre. Även om den kan vara utmanande att se, är det en film som har lämnat ett starkt avtryck inom filmhistorien. Genom att titta på Caligula 1979 online på swe-filmer.se kan du själv uppleva denna legendariska filmskapelse.

Så vad väntar du på? Besök swe-filmer.se idag och börja streama Caligula 1979 - upplev en av filmhistoriens mest omtalade och provocerande filmer direkt i din webbläsare eller på din mobila enhet!

Caligula

Handlingen i Caligula 1979

Caligula 1979 är en dramatisk och uppseendeväckande skildring av den excentriske romerske kejsaren Caligulas styre från 37 till 41 e.Kr. Filmen följer Caligulas gradvisa mentala nedbrytning och hur hans eventuella vansinne och grymhet leder till ett totalitärt och brutalt styre över det Romerska riket.

Filmen börjar med Caligulas uppstigning till makten efter sin företrädare Tiberius död. Caligula framställs från början som charmig och karismatisk, men efterhand visar han allt mer tecken på mental instabilitet och ett utsvävande, perverst beteende. Hans relationer till familjemedlemmar och hovresidens urartar och han börjar använda våld och terror för att behålla makten.

Genom grafiska och detaljrika scener av Caligulas excentriska livsföring, sexuella utsvävningar och grymma handlingar, ger filmen tittaren en chockerande inblick i den romerske kejsarens brutala och vanvettigaindelstyre. Handlingen byggs upp mot ett klimax där Caligulas despotiska styre till slut leder till ett uppror och hans slutgiltiga fall.

Caligula 1979 är en filmatisering som inte lämnar någon oberörd. Den skildrar på ett detaljerat och obarmhärtigt sätt den psykologiskt instabile Caligulas färd mot total maktfullkomlighet och gallenskap, och är en ruskig resa genom den romerska historiens mörkaste kapitel.

Rollistan för Caligula 1979

Caligula 1979 har en stjärnspäckad rollbesättning som verkligen gör rättvisa åt den kraftfulla och kontroversiella filmen. I huvudrollen som den excentriske kejsaren Caligula ser vi Malcolm McDowell, som ger en mästerlig och chockerande tolkning av den mentalt instabile härskaren.

 • Malcolm McDowell - Kejsar Caligula
 • Helen Mirren - Caesonia
 • Peter O'Toole - Tiberius
 • John Gielgud - Nerva
 • Teresa Ann Savoy - Drusilla

Övriga framträdande roller i filmen spelas av skådespelare som Teresa Ann Savoy, Guido Mannari och Giancarlo Badessi. Tillsammans skapar de en tät och koncentrerad ensemble som verkligen bär upp den tunga, grafiska och ofta brutala handlingen.

Caligula 1979 är en film som kräver mycket av sina skådespelare, och rollfigurerna måste hantera allt från sexuella utsvävningar till gräslig våldsamhet. Rollbesättningen gör dock ett fantastiskt jobb med att gestalta denna tunga och kontroversiella material på ett trovärdigt och övertygande sätt.

Om du vill uppleva Caligula 1979 i all sin grafiska och chockerande prakt, är den stjärnspäckade rollbesättningen en av filmens stora styrkor. Besök swe-filmer.se för att se denna legendariska och ikoniska film i sin helhet.

Sammanfattning av Caligula 1979

Letar du efter en riktigt provocerande och omtalad film från filmhistorien? Då bör du titta på Caligula från 1979! Denna ikoniska film skildrar den excentriske och galne romerske kejsaren Caligulas brutala styre på ett grafiskt och chockerande sätt. Oavsett om du är en filmfantast som länge velat se denna klassiker, eller om du bara är nyfiken på att uppleva en av filmhistoriens mest kontroversiella verk, så kan du nu streama Caligula gratis och på begäran på swe-filmer.se - en av Sveriges ledande streamingsajter för film och TV-serier. Filmen har en stjärnspäckad rollbesättning med skådespelare som Malcolm McDowell, Helen Mirren och Peter O'Toole, och lovar en oförglömlig upplevelse. Så vad väntar du på? Gå in på swe-filmer.se och upptäck den legendariska filmen Caligula 1979 redan idag!

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 791

Dela