close icon
page-title
Clifford den stora röda hunden
Clifford den stora röda hunden

Detaljer

 • Originaltitel: Clifford the Big Red Dog
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Kanada, USA
 • Regissör: Paramount

Titta på Clifford den stora röda hunden 2021 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.2
1673Betyg
date2021
date1h 37m

Kommenter

 • avatar

  VerklighetenVera

  |10 timer siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  RomantikRonja

  |2 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |4 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  glödandeStjärna

  |5 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |5 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  DokisDennis

  |6 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  FamiljeFrida

  |13 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Dreamfilm Clifford den stora röda hunden streama svenska

Den nya familjefilmen Clifford den stora röda hunden hade premiär den 10 november 2021 och går nu att streama gratis på Dreamfilm. Filmen är baserad på den populära barnboksserien om den stora röda hunden Clifford och följer den unga Emily Elizabeth som får en liten valp som snabbt växer till en enorm storlek.

I huvudrollerna ser vi Darby Camp som Emily Elizabeth och Jack Whitehall som Onkel Casey. Filmen är regisserad av Walt Becker och producerad av Paramount Pictures och Scholastic Entertainment. Den är en rolig komedifilm för hela familjen.

Om du vill titta på Clifford den stora röda hunden gratis online så kan du göra det via Dreamfilms streamingtjänst. Det finns svensk text och filmen går att se i full längd och hög kvalitet.

Clifford den stora röda hunden

Titta på Clifford den stora röda hunden gratis online

Clifford den stora röda hunden hade alltså Sverigepremiär den 10 november ifjol och nu finns den tillgänglig för streaming online. Handlingen följer den unga tjejen Emily Elizabeth som får en liten röd valp av en djurhandlare.

Valpen visar sig dock växa i en rasande fart till en enorm storlek, över tre meter hög. Det blir början på många roliga äventyr för Emily och hennes nya stora vän. Om du gillade böckerna om Clifford som barn är detta en film du inte får missa.

För att streama Clifford den stora röda hunden gratis behöver du bara skapa ett konto på Dreamfilm. Det är gratis och tar bara någon minut. Sedan kan du börja titta direkt via deras streamingtjänst online.

Se Clifford den stora röda hund 10 november Sverige premiär

Clifford den stora röda hunden är baserad på barnboksseriens första bok som kom ut 1963. Böckerna har sedan dess sålts i över 133 miljoner exemplar världen över. Nu får vi äntligen se den här klassiska figuren i filmformat.

Filmen hade världspremiär i USA den 10 november 2021 och visades då också på bio här i Sverige. Nu finns den alltså tillgänglig för streaming online så att du kan se den stora röda hunden Clifford när du vill i bekvämligheten av ditt eget hem.

Skådespelaren Darby Camp gör en kanoninsats som den unga Emily Elizabeth. Med skådespelarna John Cleese och David Alan Grier medverkar också i denna underhållande familjefilm som passar både barn och vuxna.

Clifford den stora röda hunden swefilm komedi Paramount

Clifford den stora röda hunden är producerad av Paramount Pictures och Scholastic Entertainment. Det är en amerikansk live-action familjefilm som tillhör genren komedi.

Filmen regisseras av Walt Becker som tidigare står bakom filmer som Wild Hogs från 2007 med Tim Allen och John Travolta. Manuset till Clifford den stora röda hunden är skrivet av Jay Scherick, David Ronn och Blaise Hemingway.

Paramount Pictures har producerat en rad framgångsrika familjefilmer genom åren, som exempelvis Transformersen, Mission: Impossible och Top Gun-filmerna. Med Clifford satsar de nu på en yngre publik och det är en riktigt underhållande swefilm för hela familjen.

Clifford den stora röda hunden

Swesub Clifford streama hela filmen gratis på nätet

På Dreamfilms streamingtjänst kan du alltså nu streama Clifford den stora röda hunden med svensk text. Det finns inga irriterande reklamavbrott och du kan se hela filmen i sin helhet gratis online.

Filmen är 1 timme och 36 minuter lång. Den följer den unga Emily och hennes moster som flyttar in i en lägenhet i New York. Där träffar hon en excentrisk djurhandlare som ger henne en liten röd hundvalp som sedan växer explosionsartat till en enorm storlek över natten.

Med sin nya väns hjälp engagerar sig Emily för att stoppa en elak fastighetsmogul från att riva ner hennes älskade lekplats. Se denna roliga och hjärtevärmande film om vänskap och att stå upp för det rätta.

IMDb Clifford tt2397461 film gratis på svenska

På IMDb har Clifford den stora röda hunden betyget 5,7 baserat på över 5000 röster. Filmen har titeln "Clifford the Big Red Dog" och ID-numret tt2397461 om du vill läsa mer om den och se trailern.

Nu kan du alltså streama Clifford den stora röda hunden gratis online med svensk text på Dreamfilms streamingtjänst. Skapa bara ett konto så kan du börja titta direkt och se denna underhållande familjefilm.

Med sina roliga äventyr, goda budskap och charmiga karaktärer så är detta en riktigt bra film för barn i alla åldrar. Men även vuxna kommer garanterat att roas av Clifford den stora röda hundens upplevelser tillsammans med sin nya ägare Emily.

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 1673

Dela