alt

Titta på Clifford den stora röda hunden 2021 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.2
1 646
Betyg
calendar2021
time1h 37m
När mellanstadieeleven Emily Elizabeth träffar en magisk djurräddare som ger henne en liten röd valp, förväntar hon sig inte att vakna och hitta en gigantisk hund på över tre meter i sin lilla lägenhet i New York City. Medan hennes ensamstående mamma är borta med jobbet, drar Emily och hennes rolige men impulsive farbror Casey ut på ett New York-äventyr som kommer att få dig att sitta på helspänn. Den stora röda hunden Clifford kommer att lära världen hur man älskar stort!

Skådespelare

Actor Sienna Guillory

Sienna Guillory

Actor John Cleese

John Cleese

Actor Jack Whitehall

Jack Whitehall

Actor Kenan Thompson

Kenan Thompson

Actor Tony Hale

Tony Hale

Actor Paul Rodríguez

Paul Rodríguez

Actor Rosie Perez

Rosie Perez

Actor Russell Wong

Russell Wong

Officiell trailer

Siehe auch

Dreamfilm Clifford den stora röda hunden streama svenska

Den nya familjefilmen Clifford den stora röda hunden hade premiär den 10 november 2021 och går nu att streama gratis på Dreamfilm. Filmen är baserad på den populära barnboksserien om den stora röda hunden Clifford och följer den unga Emily Elizabeth som får en liten valp som snabbt växer till en enorm storlek.

I huvudrollerna ser vi Darby Camp som Emily Elizabeth och Jack Whitehall som Onkel Casey. Filmen är regisserad av Walt Becker och producerad av Paramount Pictures och Scholastic Entertainment. Den är en rolig komedifilm för hela familjen.

Om du vill titta på Clifford den stora röda hunden gratis online så kan du göra det via Dreamfilms streamingtjänst. Det finns svensk text och filmen går att se i full längd och hög kvalitet.

Clifford den stora röda hunden

Titta på Clifford den stora röda hunden gratis online

Clifford den stora röda hunden hade alltså Sverigepremiär den 10 november ifjol och nu finns den tillgänglig för streaming online. Handlingen följer den unga tjejen Emily Elizabeth som får en liten röd valp av en djurhandlare.

Valpen visar sig dock växa i en rasande fart till en enorm storlek, över tre meter hög. Det blir början på många roliga äventyr för Emily och hennes nya stora vän. Om du gillade böckerna om Clifford som barn är detta en film du inte får missa.

För att streama Clifford den stora röda hunden gratis behöver du bara skapa ett konto på Dreamfilm. Det är gratis och tar bara någon minut. Sedan kan du börja titta direkt via deras streamingtjänst online.

Se Clifford den stora röda hund 10 november Sverige premiär

Clifford den stora röda hunden är baserad på barnboksseriens första bok som kom ut 1963. Böckerna har sedan dess sålts i över 133 miljoner exemplar världen över. Nu får vi äntligen se den här klassiska figuren i filmformat.

Filmen hade världspremiär i USA den 10 november 2021 och visades då också på bio här i Sverige. Nu finns den alltså tillgänglig för streaming online så att du kan se den stora röda hunden Clifford när du vill i bekvämligheten av ditt eget hem.

Skådespelaren Darby Camp gör en kanoninsats som den unga Emily Elizabeth. Med skådespelarna John Cleese och David Alan Grier medverkar också i denna underhållande familjefilm som passar både barn och vuxna.

Clifford den stora röda hunden swefilm komedi Paramount

Clifford den stora röda hunden är producerad av Paramount Pictures och Scholastic Entertainment. Det är en amerikansk live-action familjefilm som tillhör genren komedi.

Filmen regisseras av Walt Becker som tidigare står bakom filmer som Wild Hogs från 2007 med Tim Allen och John Travolta. Manuset till Clifford den stora röda hunden är skrivet av Jay Scherick, David Ronn och Blaise Hemingway.

Paramount Pictures har producerat en rad framgångsrika familjefilmer genom åren, som exempelvis Transformersen, Mission: Impossible och Top Gun-filmerna. Med Clifford satsar de nu på en yngre publik och det är en riktigt underhållande swefilm för hela familjen.

Clifford den stora röda hunden

Swesub Clifford streama hela filmen gratis på nätet

På Dreamfilms streamingtjänst kan du alltså nu streama Clifford den stora röda hunden med svensk text. Det finns inga irriterande reklamavbrott och du kan se hela filmen i sin helhet gratis online.

Filmen är 1 timme och 36 minuter lång. Den följer den unga Emily och hennes moster som flyttar in i en lägenhet i New York. Där träffar hon en excentrisk djurhandlare som ger henne en liten röd hundvalp som sedan växer explosionsartat till en enorm storlek över natten.

Med sin nya väns hjälp engagerar sig Emily för att stoppa en elak fastighetsmogul från att riva ner hennes älskade lekplats. Se denna roliga och hjärtevärmande film om vänskap och att stå upp för det rätta.

IMDb Clifford tt2397461 film gratis på svenska

På IMDb har Clifford den stora röda hunden betyget 5,7 baserat på över 5000 röster. Filmen har titeln "Clifford the Big Red Dog" och ID-numret tt2397461 om du vill läsa mer om den och se trailern.

Nu kan du alltså streama Clifford den stora röda hunden gratis online med svensk text på Dreamfilms streamingtjänst. Skapa bara ett konto så kan du börja titta direkt och se denna underhållande familjefilm.

Med sina roliga äventyr, goda budskap och charmiga karaktärer så är detta en riktigt bra film för barn i alla åldrar. Men även vuxna kommer garanterat att roas av Clifford den stora röda hundens upplevelser tillsammans med sin nya ägare Emily.

10 liknande filmer:

  1. Craig Before the Creek
  2. Next Goal Wins
  3. Lift
  4. Monsters, Inc.
  5. Röd
  6. Shazam! Fury of the Gods
  7. Ghettoblaster
  8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
  9. Ted
  10. Shrek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 1646
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.2 tyder på att Clifford den stora röda hunden är ett måste för fans av Komedi.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Clifford den stora röda hunden med ett 7.2 betyg är en säker sak.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Clifford den stora röda hunden med betyget 7.2, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 7.2 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7.2 för Clifford den stora röda hundenbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 37m. Rekommenderas varmt.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 37m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7.2 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KarTofel

Betyget 7.2 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

superMice

Clifford den stora röda hunden Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.2 bekräftar detta.

Produktioner av liknande genrer

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller

The Wolf of Wall Street