Titta på Coco 2017 gratis - Streama Online SweFilmer

rating8.2
18 429
Betyg
calendar2017
time1h 45m
Miguel är en ung pojke som drömmer om att bli lika bra på gitarr som sin idol Ernesto de la Cruz, Mexikos mest berömda musiker. Men Miguels familj har helt förbjudit musik i generation efter generation. Miguel trotsar förbudet, och upptäcker då ett gammalt släktmysterium vilket leder till att hans familj återförenas på ett både extraordinärt och överraskande sätt.

Skådespelare

Actor Gael García Bernal

Gael García Bernal

Actor Benjamin Bratt

Benjamin Bratt

Actor Alanna Ubach

Alanna Ubach

Actor Jaime Camil

Jaime Camil

Actor Gabriel Iglesias

Gabriel Iglesias

Actor Edward James Olmos

Edward James Olmos

Actor Alfonso Arau

Alfonso Arau

Actor Montse Hernandez

Montse Hernandez

Officiell trailer

Siehe auch

Dreamfilm Coco swe-filmer streama gratis

Älskar du animerade filmer? Då kommer du älska den nya animerade filmen Coco som släppts på bio den 27 oktober 2017. Coco är en fartfylld och färgglad film som utspelar sig i Mexiko och handlar om den unga killen Miguel som drömmer om att bli musiker, trots att hans familj har förbjudit all musik. När Miguel hamnar i de dödas rike på den mexikanska helgdagen De dödas dag måste han lista ut hur han ska ta sig tillbaka till de levandes värld.

Pixar står bakom den här fina animerade filmen och med sitt fantastiska animeringsteam har de verkligen fångat Mexikos färger och livfulla kultur på ett fantastiskt sätt. Musiken och sångerna i filmen bidrar också till känslan och stämningen.

Coco

Coco svenska swe-filmer gratis online

Om du inte har möjlighet att se Coco på bio så behöver du inte misströsta! Filmen går att streama och se helt gratis på nätet om du vet var du ska leta. På streamingtjänsten Dreamfilm kan du se Coco med svenskt tal (swesub) i full längd och helt utan kostnad.

Dreamfilm är perfekt för alla filmsugna som vill kunna streama de senaste filmerna direkt hemifrån soffan. Tjänsten fungerar smidigt och enkelt på dator, surfplatta eller mobil och du behöver ingen registrering för att komma igång. Du kan börja streama Coco redan idag!

Dreamfilm är den ultimata streamingtjänsten för den som älskar film och vill kunna se de senaste filmerna helt gratis online.

Coco svenska på Dreamfilm gratis

Dreamfilms streamingsida för Coco hittar du all information du behöver om filmen innan du börjar titta. Här kan du läsa mer om handlingen, se trailers och produktionsinformation. Filmen är 106 minuter lång så här får du veta precis hur mycket tid du behöver avsätta för att se den från början till slut utan avbrott.

När du väljer att streama filmen så startas uppspelningen direkt och du kan börja njuta av äventyret! Coco finns endast i svenskt tal på Dreamfilm så du slipper irritationen med textning eller dubbning. Bara att luta sig tillbaka och följa med i historiens vändningar!

Coco stream svenska gratis sverige

Att streama film gratis online går givetvis inte överallt. Många streamingtjänster kräver medlemskap och kostar pengar varje månad vilket kan bli dyrt i längden. Men på Dreamfilm streamar du alla dina favoritfilmer helt gratis! Allt du behöver är en internetuppkoppling och en enhet att streama på.

Eftersom Dreamfilm är baserad i Sverige så går det extra smidigt och snabbt att streama för svenska tittare. Filmerna kommer inte behöva buffras lika länge och uppspelningskvaliten blir högre. Så streama Coco redan idag och njut av högsta kvalité helt gratis!

 • Ingen registrering krävs
 • Streams i full HD-kvalité
 • Filmer med svenskt tal
 • Spela upp på valfri enhet

Coco

Coco swe-filmer stream online free

Coco är en riktig feelgood-film fylld med musik, färg och känslor. Huvudkaraktären Miguel är en otroligt sympatisk liten kille som alla kommer att älska. Hans äventyr i de dödas rike där han träffar sina förfäder och lär känna sin familjs historia är både spännande, rolig och rörande.

Musiken i filmen, både sånger och den fina instrumentala filmmusiken, bidrar verkligen till känslan i varje scen. De olika miljöerna och karaktärerna i de dödas värld är så kreativt designade med härliga mexikanska influenser. Allt som allt en riktigt njutbar och underhållande filmupplevelse för hela familjen!

Pixar visar ännu en gång att de är mästare på att berätta engagerande historier fyllda med värme, humor och storslagen animation.

Coco gratis film swe-filmer 27.10.2017

Coco är en av de bästa animerade filmer som kommit på senare år. Inte konstigt att den vann två Oscars för Bästa animerade film och Bästa sång 2018. Mexikos färgstarka kultur skildras fantastiskt vackert i filmen samtidigt som historien om Miguel berör och engagerar.

Skulle absolut rekommendera att se den här fina och underhållande filmen om du inte redan har gjort det. Och kom ihåg - på Dreamfilm kan du streama Coco gratis och helt utan kostnad när det passar dig! Perfekt för en mysig filmmaraton i soffan en regnig dag.

10 liknande filmer:

 1. Monsters, Inc.
 2. Sing 2
 3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
 4. Flykten från kycklingfabriken
 5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
 6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
 7. Shrek
 8. Kitbull
 9. Storken Richard och den mystiska juvelen
 10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
Bewertung: 9 Anzahl der Stimmen: 18429
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Coco med ett 8.2 betyg är en säker sak.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 8.2 för Cocobör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Coco. Betyget 8.2 talar för sig själv
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 45m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 8.2 tyder på att Coco är ett måste för fans av genren.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 8.2 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 8.2, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

KarTofel

Betyget 8.2 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 8.2 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

Grater98

Coco Betyget 8.2 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.