close icon
page-title
Confidential Informant
Confidential Informant

Detaljer

 • Originaltitel: Confidential Informant
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: BondIt Media Capital

Titta på Confidential Informant 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

star5.9
114Betyg
date2023
date1h 28m

Kommenter

 • avatar

  matixd

  |7 timer siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  RomantikRonja

  |4 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |5 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |7 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  FamiljeFrida

  |9 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |10 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |12 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  blåbärSky

  |13 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  DokisDennis

  |14 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Confidentiellt vittne streama online gratis

Är du redo att streama den senaste actionfilmen Confidentiellt vittne? Denna spännande film hade premiär den 27 juni 2023 och är nu tillgänglig att streama gratis online på dina favoritsidor för swe-filmer.

Confidentiellt vittne utspelar sig i den undre världen och följer ett confidentiellt vittne som tvingas gå under jorden för att undvika att avslöja känslig information om en mäktig knarkkartell. Med maffian hack i hälarna måste vittnet lita till sina instinkter för att överleva och avslöja sanningen.

Filmen lovar att leverera allehanda actionsekvenser och adrenalinstinna jakter då vittnet desperat försöker hålla sig vid liv och samtidigt säkra bevis som kan fälla ledarna för knarkimperiet. Med livet på spel växer insatserna för varje minut.

Confidential Informant

Se Confidentiellt vittne swe-filmer gratis

Är du redo för den mest spännande actionfilmen på länge? I Confidentiellt vittne får du följa med på en adrenalinfylld resa när ett vittne går under jorden för att undvika att avslöja känslig information om en farlig knarkkartell.

Confidentiellt vittne hade världspremiär den 27 juni 2023 och finns nu tillgänglig att streama helt gratis på dina favoritsidor för swe-filmer. Skådespelarna i den här filmen levererar enastående insatser i sina roller som det modiga vittnet respektive de hänsynslösa knarklangarna.

Om du älskar actionfilmer som håller dig på helspänn från start till mål, missa då inte Confidentiellt vittne. Klicka dig in på din favoritsajt för swe-filmer och njut av den här adrenalinfyllda rullen helt gratis.

Titta på Confidentiellt vittne dreamfilm gratis

Den 27 juni 2023 hade den häftiga actionfilmen Confidentiellt vittne premiär och finns nu tillgänglig att streama helt gratisDreamfilm. Har du inte redan sett den? Passa då på att ta del av den spännande historien om ett vittne på flykt undan en mäktig knarkkartell.

I Confidentiellt vittne får vi följa med på en adrenalinfylld färd när huvudpersonen tvingas gå under jorden för att skydda känslig information som kan fälla ledarna för ett internationellt knarkimperium. Livet som på flykt från den hänsynslösa maffian visar sig vara en desperat kamp på liv och död.

Missa inte möjligheten att titta på Confidentiellt vittne gratisDreamfilm. Regissören Daniel Espinosa är känd för att leverera actionfyllda thrillers och den här filmen lovar att hålla dig på helspänn från första stund!

Confidentiellt vittne swesub stream

Den adrenalinfyllda actionrullen Confidentiellt vittne släpptes den 27 juni 2023 och finns nu tillgänglig att streama med swesub helt gratis på dina favoritsidor för film. Har du inte redan sett den? Passa då på att kika på den nu!

Confidentiellt vittne utspelar sig i den undre världen och följer ett vittne som tvingas gå under jorden när ett mäktigt knarkimperium är ute efter att tysta honom för gott. På flykt undan den hänsynslösa maffian tvingas vittnet lita till sina instinkter för att överleva.

Med ett manus skrivet av thriller-experten Darren Lemke och regi av den erfarne actionfilmaren Daniel Espinosa, lovar Confidentiellt vittne att leverera en spännande filmupplevelse från början till slut. Streama den redan idag med swesub och njut av actionthrillern som har hyllats av kritiker världen över.

Confidential Informant

Confidentiellt vittne gratis online film

Confidentiellt vittne är en pulsökande actionrulle du inte vill missa. Streama den gratis redan idag för att få din adrenalinkick!

Den 27 juni 2023 hade den adrenalinfyllda actionfilmen Confidentiellt vittne världspremiär, och den finns nu tillgänglig att streama helt gratis online. Har du inte redan sett den? Passa då på att ta del av den spännande historien om ett vittne på flykt undan en hänsynslös knarkkartell.

I Confidentiellt vittne får vi följa med på en fartfylld resa där huvudpersonen desperat försöker hålla sig vid liv och samtidigt säkra bevis som kan fälla ledarna för ett internationellt knarkimperium. På vägen möter vittnet allehanda livsfarliga situationer som sätter adrenalinet i sjön.

Regissören Daniel Espinosa är känd för att leverera actionspäckade filmer som håller publiken på helspänn. Confidentiellt vittne lovar att inte göra något undantag. Missa inte möjligheten att streama den gratis online redan idag och få din actionthriller-kick!

Se den på nätet Confidentiellt vittne

Är du sugen på att se en riktigt bra actionfilm? I så fall ska du inte missa möjligheten att se Confidentiellt vittne på nätet. Den här adrenalinfyllda thrillern om ett vittne på flykt undan en hänsynslös knarkkartell har kritiker världen över i extas.

Confidentiellt vittne hade premiär den 27 juni 2023 och finns nu tillgänglig att streama helt gratis på dina favoritsidor för film på nätet. Här får du följa med på en fartfylld färd där huvudpersonen måste använda alla sina instinkter för att överleva och samtidigt säkra bevis mot knarkkartellen.

Med ett manus av thriller-specialisten Darren Lemke och regi av actionmästaren Daniel Espinosa, lovar Confidentiellt vittne att leverera en spännande filmupplevelse som håller dig på helspänn. Se den redan idag på nätet och njut av årets bästa actionrulle!

Hela filmen Confidentiellt vittne gratis

 • Adrenalinfylld action om ett vittne på flykt undan en hänsynslös knarkkartell
 • Hade världspremiär 27 juni 2023 och finns nu att streama gratis
 • Spännande manus av thriller-specialisten Darren Lemke
 • Regisserad av actionmästaren Daniel Espinosa
 • Kritiker hyllar filmen för fartfyllda actionscener
 • Streama hela filmen gratis redan idag och få din actionkick!

Den 27 juni 2023 släpptes den efterlängtade actionthrillern Confidentiellt vittne, och nu kan du streama hela filmen gratis på dina favoritsajter. Har du inte redan sett den? Missa då inte möjligheten att uppleva den adrenalinfyllda historien om ett vittne på deperat flykt undan en hänsynslös knarkkartell.

Confidentiellt vittne utlovar en fartfylld färd fylld med livsfarliga situationer, där huvudpersonen tvingas använda alla sina instinkter för att överleva och samtidigt säkra bevis som kan fälla ledarna för knarkimperiet. Med kritiker världen över som hyllar filmens actionscener, är Confidentiellt vittne ett måste för alla thriller- och actionfans.

Så tveka inte att streama hela filmen gratis redan idag och få din efterlängtade adrenalinkick. Confidentiellt vittne levererar spänning från första stund!

5 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 114

Dela