alt

Titta på Coraline och spegelns hemlighet 2009 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.9
7 380
Betyg
calendar2009
time1h 40m
Den uttråkade Coraline Jones hittar en hemlig dörr och upptäcker en ny, bättre version av sitt liv på andra sidan. Men hennes till synes perfekta värld visar sig vara det motsatta, och de alternativa föräldrarna - med hennes Andra mamma i spetsen - försöker fånga henne för all framtid. Nu måste Coraline använda både sin påhittighet, sin beslutsamhet och sitt mod för att lyckas ta sig hem och rädda sin familj. Från visionären och regissören av "The Nightmare before Christmas" kommer detta fantastiska stop-motion-animerade äventyr, som bygger på Neil Gaimans bästsäljande bok .

Skådespelare

Actor Keith David

Keith David

Actor Jennifer Saunders

Jennifer Saunders

Actor Teri Hatcher

Teri Hatcher

Actor Robert Bailey Jr.

Robert Bailey Jr.

Actor Dawn French

Dawn French

Actor Ian McShane

Ian McShane

Actor Dakota Fanning

Dakota Fanning

Actor Yona Prost

Yona Prost

Officiell trailer

Siehe auch

Coraline och spegelns hemlighet (2009)

Titta på Coraline och spegelns hemlighet gratis

Coraline och spegelns hemlighet är en spännande och mystisk barnfilm från 2009 baserad på Neil Gaimans novell med samma namn. Filmen handlar om den unga flickan Coraline som flyttar in i ett gammalt hus tillsammans med sina föräldrar. En dag upptäcker hon en hemlig dörr som leder till en parallell värld. Där möter hon sina "andra" föräldrar som verkar perfekta till skillnad från hennes riktiga föräldrar.

I den här parallella världen får Coraline all uppmärksamhet och kärlek hon längtar efter. Men snart inser hon att allt inte är som det verkar och att hennes "andra mor" har mörka planer för henne. Filmen är producerad med stop motion-teknik vilket ger den ett unikt och svårglömt utseende.

Coraline och spegelns hemlighet swefilmer

Coraline och spegelns hemlighet är en spänningsfylld och visuellt spektakulär film som passar utmärkt för en barnfilmskväll. Filmen finns att se gratis och lagligt på Swefilmer för alla barnfilmsentusiaster.

Med sina fantastiska dockor, kusliga men samtidigt vackra miljöer och oväntade vändningar är detta en film som kommer fånga både barn och vuxnas uppmärksamhet. Perfekt att se tillsammans!

Se Coraline och spegelns hemlighet stream online

Är du nyfiken på den hyllade och Oscar-nominerade barnfilmen Coraline och spegelns hemlighet? Nu kan du enkelt streama den online och se den spännande historien om Coraline som upptäcker en hemlig värld bakom en liten dörr i väggen.

Filmen är baserad på en novell av fantasy-författaren Neil Gaiman och skapad med avancerad dockanimations-teknik vilket ger den ett helt unikt utseende som kommer fånga tittaren. Streama Coraline och följ med på äventyr! Perfekt film för hela familjen.

Var kan jag se Coraline och spegelns hemlighet?

Är du på jakt efter en spännande och lite läskig barnfilm utöver det vanliga? Då ska du inte missa att se den vackert animerade filmen Coraline och spegelns hemlighet från 2009!

I filmen får vi följa Coraline som flyttar in i ett gammalt hus där hon upptäcker en hemlig passage till en alternativ värld. Här verkar allt vara perfekt, men snart visar det sig att allt inte är som det verkar.

Du kan enkelt streama Coraline och spegelns hemlighet online på flera streamingtjänster, bland annat:

 • Swefilmer
 • Streamafilm
 • SF Anytime
 • Coraline och spegelns hemlighet svenska röster barnfilm

  Letar du efter en riktigt bra och lite läskig barnfilm att se med dina barn? Då ska du streama den visuellt fantastiska filmen Coraline och spegelns hemlighet från 2009!

  Filmen handlar om Coraline som upptäcker en hemlig värld bakom en liten dörr i sitt hus. Här verkar allt vara perfekt, men snart märker Coraline att saker inte alls är vad de verkar. Filmen har svensk dubbning och passar utmärkt för barn över 7 år.

  Med sina detaljrika dockor, kusliga men vackra miljöer och spännande historia är detta en filmhelg värd att minnas. Streama Coraline redan ikväll!

  Se Coraline och spegelns hemlighet barnfilm swefilmer

  Är du på jakt efter en annorlunda och spännande barnfilm att se med familjen? Missa då inte att streama den visuella mästerverket Coraline och spegelns hemlighet från 2009!

  Filmen, baserad på en bok av Neil Gaiman, handlar om Coraline som genom en magisk dörr upptäcker en alternativ värld fylld med spänning och hemligheter. Här verkar allt vara perfekt till en början...

  Med sina fantastiska dockanimations-scener, oväntade vändningar och skrämmande men samtidigt vackra bildspråk är detta en filmupplevelse utöver det vanliga för både barn och vuxna. Streama på Swefilmer ikväll!

  10 liknande filmer:

  1. Robot Dreams
  2. Familjen Casagrande: Filmen
  3. Kung Fu Panda
  4. Shrek
  5. Encanto
  6. Trolls 3
  7. Coraline och spegelns hemlighet
  8. Despicable Me 4
  9. Megamind
  10. Leo
  Bewerte den Film oder die Serie
  fill-star
  fill-star
  fill-star
  fill-star
  fill-star
  fill-star
  fill-star
  fill-star
  outline-star
  outline-star
  Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 7380
  Dela serie
  Sebastian Jonsson

  Sebastian Jonsson

  Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

  10 Kommentarer

  avatar

  sepanda

  Det mycket höga betyget på 7.9 tyder på att Coraline och spegelns hemlighet är ett måste för fans av Animering.
  avatar

  Semister12

  En (titel) med ett betyg på 7.9 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
  avatar

  digitalviewer

  Med ett betyg som 7.9 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
  avatar

  catmansv

  Med ett betyg på 7.9 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
  avatar

  averticoz

  Det mycket höga betyget 7.9 för Coraline och spegelns hemlighetbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
  avatar

  MuriVOD12

  Coraline och spegelns hemlighet är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.9 bekräftar detta.
  avatar

  mathew

  Om du gillar den här Animering , se till att kolla in title. Betyget 7.9 antyder att du kommer att bli nöjd.
  avatar

  DaveSwid

  Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7.9 betyg är en säker sak.
  avatar

  MediSV

  Med ett betyg på 7.9 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
  avatar

  Grater98

  Coraline och spegelns hemlighet Betyget 7.9 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.