close icon
page-title
Creed II
Creed II

Detaljer

 • Originaltitel: Creed II
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Metro-Goldwyn-Mayer

Titta på Creed II 2018 gratis - Streama Online SweFilmer

star7
5226Betyg
date2018
date2h 10m

Kommenter

 • avatar

  KlassikerKajsa

  |12 timer siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  glödandeStjärna

  |2 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  DokisDennis

  |7 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RealityRasmus

  |7 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  FamiljeFrida

  |11 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  blåbärSky

  |11 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  RomantikRonja

  |12 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |14 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  matixd

  |14 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Vilken är handlingen i Creed II?

Den episka boxningsfilmen Creed II tar vid där den kritikerhyllade föregångaren lämnade oss. Michael B. Jordan återvänder i rollen som Adonis Creed, den unge boxaren som är fast besluten att följa i sin legendariske pappas fotspår, Apollo Creed. Denna gång är Adonis inställd på att hämnas sin fars tragiska död genom en dramatisk match mot Viktor Drago, son till den legendariske ryske boxaren Ivan Drago – samma man som dödade Apollo i ringen år tidigare.

Med sin mentor och andlige guide Rocky Balboa vid sin sida tvingas Adonis konfrontera sitt delade arv och ifrågasätta vad som egentligen är värt att kämpa för. Denna mäktiga fortsättning på Creed-sagan lovar att leverera lika mycket atmosfär, patos och putsade nävar som sin föregångare. Filmen utforskar teman som familjeband, hämnd och att förverkliga sitt fulla potentiell – allt filtrerat genom boxningssportens intensiva prisma.

Creed II tar oss med på en känslomässig resa där Adonis slits mellan att följa sin fars fotspår eller skapa sin egen väg. Med Viktor Dragos hotande närvaro lovar filmen att bli en rafflande, svidande uppgörelse mellan två boxare vars öden är sammanflätade på ett ödesdigert sätt. Spänningen och dramatiken lovar att nå nya höjder när dessa två motståndare slutligen möts i ringen för att avgöra vem som är den sanne mästaren.

Creed II

Finns det olika slut i Creed II?

Som med de flesta storfilmer under modern tid spelades olika alternativa slut in för Creed II för att ge filmskaparna valmöjligheter i klipprummet. Dock har inga detaljer om dessa andra potentiella slut läckt ut officiellt. Det enda kända slutet är det som visas i den slutgiltiga versionen som hade premiär på biograferna.

Utan att avslöja för mycket kan vi säga att slutet på Creed II är både emotionellt och tillfredsställande för handlingen. Det avslutar berättelsebågen för relationen mellan Adonis Creed och Viktor Drago på ett definitivt sätt, samtidigt som det lämnar dörren öppen för potentiella framtida äventyr. Publiken kan se fram emot en storslagen och episk avslutning värdig denna enorma boxningstradition.

Medan några kanske hoppades på ett annorlunda slut eller en mer chockerande vändning, levererar det slutgiltiga slutet på Creed II en njutbar och trovärdig upplösning på den konflikt som drivit handlingen framåt. Boxningsfans och Creed-anhängare kommer utan tvekan känna sig både uppfyllda och ändå sugna på mer när den sista rondens klocka ringer ut.

Var kan man se Creed II stream gratis?

Den mycket efterlängtade Creed II är äntligen ute på biograferna och streamingfans undrar säkert var de kan streama den nya filmen gratis online. Det finns ett antal olika lagliga streamingtjänster där Creed II går att se. En populär och pålitlig källa att streama Creed II gratis på är swe-filmer.se. Detta är en av de ledande streamingtjänsterna i Sverige som erbjuder tusentals filmer och TV-serier gratis för sina användare.

För att se Creed II på swe-filmer.se behöver du bara skapa ett gratis konto och sedan kan du börja streama filmen direkt från din dator, mobil eller TV-apparat. Swe-filmer.se har en stor databas med det senaste innehållet och uppdateras ständigt med nya titlar. Utöver Creed II hittar du mängder av andra populära filmer och serier att njuta av helt kostnadsfritt.

Andra bra alternativ för att streama Creed II gratis online inkluderar tjänster som Viaplay och SF Anytime. Dessa kräver dock vanligtvis en prenumerationskostnad, men erbjuder ofta provperioder där du kan se mycket av deras innehåll gratis under en begränsad tid. Oavsett vilken tjänst du väljer, se till att streama från en pålitlig och laglig källa för att få bästa möjliga upplevelse av Creed II.

Vem spelar huvudrollen i Creed II?

Michael B. Jordan återvänder i den uppskattade huvudrollen som Adonis Creed i Creed II. Den Oscarsnominerade skådespelaren från filmer som Fruitvale Station och Black Panther har blivit vida hyllad för sin kraftfulla och övertygande porträttering av den unge boxartalangen som följer i sin legendariske fars fotspår.

Jordan fångar verkligen essensen av en ambitiös atlet vars passion för sporten drivs av ett djupare personligt arv och ett starkt behov av att förverkliga sin fulla potential. Med sin muskulösa närvaro och intensiva utstrålning ger Jordan liv åt en komplex och mångfacetterad karaktär som publiken lätt kan engagera sig i.

Förutom sin starka fysiska framtoning levererar Jordan också en fin skådespelarinsats där han skickligt porträtterar Adonis Creeds inre resa och känslomässiga utmaningar. Det är en rolltolkning som verkligen cementerar Michael B. Jordan som en av vår tids mest spännande unga filmstjärnor att hålla utkik efter.

Creed II

Vilka skådespelare medverkar i Creed II?

Förutom Michael B. Jordans stjärnroll som Adonis Creed återvänder även Sylvester Stallone som den ikoniska Rocky Balboa i Creed II. Den legendariska skådespelaren och filmikonen spelar återigen Adonis mentor och andlige vägledare när de ställs mot det ryska hotet Viktor Drago.

I rollen som den hotfulle motståndaren Viktor Drago gör den ryske skådespelaren Florian "The Chunk" Munteanu en imponerande filmdebutfilm. Den forne boxaren och världsmästaren i tungvikt gestaltar den brutale Viktor med både fysisk dominans och känslomässigt djup.

Ytterligare viktiga roller i Creed II spelas av Tessa Thompson som Adonis fru Bianca och Phylicia Rashad som hans mamma Mary Anne. Filmen bjuder även på en rad andra stödjande skådespelarinsatser som kompletterar den kraftfulla huvudensemblen. Sammantaget är det en skickligt sammansatt rollbesättning som hjälper att ge Creed II dess episka känsla och härliga boxningsatmosfär.

Kommer det att göras en Creed III?

Även om ingen Creed III ännu är officiellt bekräftad, har det redan börjat spekuleras friskt kring en eventuell tredje film i den framgångsrika Rocky-spinoffserien. Efter Creed II:s både ekonomiska och kritiska framgångar, förefaller det högst sannolikt att vi kommer att få se mer av Adonis Creeds boxningsäventyr på den vita duken.

Både stjärnorna och filmteamet bakom kulisserna har uttryckt stort intresse för att fortsätta utforska Adonis resa. Med öppningen som det nuvarande slutet lämnar, finns det gott om utrymme för en uppföljare att utforska nya utmaningar och motståndare för den unge boxningshjälten.

Exakt vad en eventuell Creed III skulle kunna handla om ligger fortfarande öppet, men ett rimligt antagande är att den skulle fokusera på Adonis nästkommande stora match och den personliga utveckling det skulle innebära. Oavsett vilket, finns det en enorm publik redo att möta upp för nästa runda i den älskade Rocky/Creed-sagan när den väl dyker upp på biograferna.

Sammanfattning

Creed II är en kraftfull och fängslande uppföljare som tar den episka boxningssagan till nya höjder. Med Michael B. Jordans imponerande insats som Adonis Creed, en stjärnspäckad rollbesättning och en mäktig berättelse om hämnd och familjearv, lovar filmen att bli en favorit bland fans och kritikerrosade mästerverk.

Oavsett om du är en inbiten Rocky-anhängare eller bara älskar bra filmunderhållning, kommer Creed II att slå knockout med sin atmosfär, action och hjärtvärmande budskap. Förbered dig på en känslosam och adrenalinfylld resa när den unga Adonis Creed ställs mot sin ödesbestämda rival Viktor Drago i en avgörande match för åratals hämnd.

6 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 5226

Dela