alt

Titta på Cruella 2021 gratis - Streama Online SweFilmer

rating8
8 756
Betyg
calendar2021
time2h 14m
Möt Cruella de Vil som du aldrig sett henne förut! Äntligen kommer här hela historien om hur hon blev den rebelliska, eleganta och hämndlystna Cruella. Följ med till 1970-talets London i en berättelse full av punkrock, normbrytande attityd och ikoniskt mode - och med en överraskande vändning som kommer att förändra allt som du trodde att du visste om Cruella de Vil.

Skådespelare

Actor Emily Beecham

Emily Beecham

Actor Mark Strong

Mark Strong

Actor Emma Thompson

Emma Thompson

Actor Emma Stone

Emma Stone

Actor Joel Fry

Joel Fry

Actor Paul Walter Hauser

Paul Walter Hauser

Actor Kayvan Novak

Kayvan Novak

Actor Kirby Howell-Baptiste

Kirby Howell-Baptiste

Officiell trailer

Siehe auch

The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Spider-Man: No Way Home

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Dreamfilm Cruella 2021 Full HD Stream Swe-filmer

Cruella har äntligen fått sin svenska premiär och alla som gillade den tecknade Disney-filmen om den legendariska skurken kan nu se den nya versionen med Emma Stone i huvudrollen. Filmen är en origin story som utforskar Cruellas bakgrund och hur hon blev den elaka figur vi alla känner. Här får vi följa henne från att vara en flicka med stora drömmar till att bli modeikonen med de svartvita håret. Det är en rolig och annorlunda historia som ger oss en ny syn på den klassiska Disneyskurken.

Cruella hade biopremiär i maj 2021 och har nu släppts digitalt för att streama online.Den går att se helt gratis på Swefilmer med svensk text. Vi rekommenderar att streama den i full HD för bästa tittarupplevelse. Det är bara att trycka play och njuta av historien om hur Cruella de Vil blev den hon är. Perfekt film att se med familjen en mysig helg!

Cruella är ingen vanlig Disneyfilm och passar därför bäst för lite större barn och vuxna. Humorn är lite fräckare än i de flesta Disneyfilmer men samtidigt charmig och rolig. Skådespelarna gör fantastiska insatser, inte minst Emma Stone i huvudrollen. Hennes tolkning av Cruella är både galen, rolig och medryckande. Det är lätt att hålla på henne trots att man vet att hon kommer bli en superskurk.

Sammanfattningsvis är detta en riktigt underhållande feelgood-film som är perfekt underhållning en regnig dag. Titta på Cruella gratis online på Dreamfilm och följ med på hennes resa från söt flicka till grym Disney-skurk. En modern klassiker för hela familjen!

Cruella

Cruella (2021) Helfilm Gratis På Svenska Swe-filmer

Älskar du Disneys klassiska skurkar? Då kan du inte missa chansen att se origin storyn om den legendariska Cruella de Vil. Nu kan du streama hela filmen gratis på svenska och följa med på hennes resa från oskyldig flicka till grym modefurie.

I filmen får vi träffa Cruella som Estella, en ambitiös ung tjej i 60-talets London. Trots att hon drömmer om en karriär inom modebranchen hamnar hon i trubbel med lagen efter ett busstreck. Då bestämmer sig Estella för att ta sig in i societeten under sitt nya alter ego Cruella. Snart dras hon in i en maktkamp mot den berömda Baronessen von Hellman.

Emma Stone är fantastisk i huvudrollen som Cruella/Estella. Hon fångar perfekt figurens dubbla natur och visar både hennes mjuka och grymma sidor. Även Emma Thompson är lysande som den hänsynslösa Baronessen. Det är två starka kvinnliga huvudroller som bärs upp av skådespelarnas begåvning.

Regissören Craig Gillespie har skapat en rolig och stilig film som känns helt rätt för denna ikoniska Disneyskurk. Kläderna och den visuella stilen är superb och filmen andas verkligen 60-tal. Perfekt film att se för alla mode- och Disneysfans!

Cruella 2021 Svenska Undertexter Swesub Swe-filmer

Den som inte har möjlighet att se Cruella dubbad till svenska kan istället streama filmen med svenska undertexter, så kallad swesub. Det går utmärkt att följa med i handlingen även med textning istället för dubbning.

Cruella utspelar sig i London på 60-talet och mycket av dialogen är på engelska, även om Emma Stone och Emma Thompson båda gör brittiska accenter. Genom att läsa undertexterna kan man ta del av alla roliga repliker och det snabba, smarta manuset.

Fördelen med textning är att man får uppleva skådespelarnas röster i original. Särskilt Emma Stones peppiga och karaktäristiska röst passar Cruella perfekt. Även musiken och låtarna i filmen får behålla den äkta känslan från originalinspelningen.

Så även om en textad version kräver lite mer koncentration är det ett utmärkt alternativ för att se den här underhållande Disneyfilmen. På Swefilmer går det alldeles utmärkt att streama Cruella gratis med swesub om man hellre ser den textad än dubbad.

Gratis Cruella (2021) Stream Sverige Swe-filmer

Den som inte hann se Cruella på bio har nu möjlighet att streama den helt gratis online. Swefilmer erbjuder filmen utan kostnad för alla filmfans i Sverige.

Cruella hade premiär på bio i maj 2021. Nu har den digitala premiären skett och filmen går att se på nätet, bland annat på Swefilmer. Här kan du streama den lagligt och gratis.

För att streama Cruella gratis behöver du inte ens registrera dig eller skapa konto. Det är bara att klicka på playknappen så kommer filmen igång. Enkelt och smidigt!

Passa på att se denna origin story om Disneys kända skurk helt utan kostnad. Emma Stone är lysande i rollen som den unga Cruella i 60-talets Swinging London. Underhållande film som passar både vuxna och lite större barn.

Cruella

Se Cruella (2021) Svenska Helfilm Online Dreamfilm

På streamingtjänsten Dreamfilm kan du se hela den svenska versionen av Disneyfilmen Cruella med Emma Stone. En riktigt underhållande origin story om en av våra mest kända skurkar.

Filmen utspelar sig i 60-talets London och följer den unga Estella som drömmer om en karriär inom modevärlden. Efter ett busstreck bestämmer hon sig för att börja om på nytt under alter egot Cruella. Snart dras hon in i en fejd med Baronessen, spelad av Emma Thompson.

Båda skådespelerskorna gör fantastiska insatser i sina roller och det höga tempot och den coola 60-talsstilen gör Cruella till en riktigt rolig filmupplevelse. Perfekt för en myskväll framför TV:n!

På Dreamfilm hittar du Cruella i full längd med svensk dubbning. Bara att klicka på play och njuta av denna origin story i über-cool Disneytappning. Missa inte chansen att streama en av förra årets bästa filmer!

Cruella (2021) Hela Filmen Svenska Swe-filmer

Den som gillade Disneyfilmen 101 Dalmatiner från 1996 kommer garanterat uppskatta den nya filmen Cruella från 2021. Här får vi se hela historien om den legendariska skurken Cruella de Vil och hur hon blev den hon är.

Filmen börjar i 60-talets London där vi möter den unga Estella, en flicka med stora drömmar om en framtid inom modevärlden. Efter ett busstreck bestämmer hon sig för att börja om på nytt under det nya alter egot Cruella. Snart dras hon in i en maktkamp med Baronessen, spelad av Emma Thompson.

Det är en rolig, stilig och annorlunda Disneyfilm med två starka kvinnliga huvudroller. Både Emma Stone och Emma Thompson gör fantastiska prestationer som de dualistiska karaktärerna. Manuset är snabbt och humoristiskt med många roliga vändningar.

Regissören Craig Gillespie har verkligen fångat 1960-talets London på ett levande sätt, med cool retro-mode och ett rebelliskt soundrack. Cruella är helt klart en av de bästa live-action-filmerna från Disney på länge.

Streama hela den svensk-dubbade versionen på Swefilmer och följ med på Cruellas resa från söt flicka till elak superskurk. En underhållande och annorlunda Disneyfilm för hela familjen!

10 liknande filmer:

  1. Craig Before the Creek
  2. Next Goal Wins
  3. Lift
  4. Monsters, Inc.
  5. Röd
  6. Shazam! Fury of the Gods
  7. Ghettoblaster
  8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
  9. Ted
  10. Shrek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 8756
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 8 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Komedi. Ett måste!
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Cruella med ett 8 betyg är en säker sak.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 8 för Cruellabör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

MuriVOD12

Cruella är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 8 bekräftar detta.
avatar

damVod1

Cruella med ett betyg på 8 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 14m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 8 tyder på att Cruella är ett måste för fans av genren.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 8 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

ganDi1243

Cruella med medelbetyget 8 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

FilmTitel

Cruella Titel med ett betyg på 8 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Storken Richard och den mystiska juvelen