close icon
page-title
David och tomtenissarna
David och tomtenissarna

Detaljer

 • Originaltitel: Dawid i Elfy
 • Originalspråk: Polska
 • Produktionsland: Polen
 • Regissör: Endemol Shine Polska

Titta på David och tomtenissarna 2021 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.1
84Betyg
date2021
date1h 46m

Kommenter

 • avatar

  DokisDennis

  |10 timer siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |9 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  glödandeStjärna

  |10 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  blåbärSky

  |10 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  RomantikRonja

  |11 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |11 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  RealityRasmus

  |12 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  FamiljeFrida

  |13 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.

Indholdsfortegnelse

David och tomtenissarna streama online

David och tomtenissarna är en ny komedifilm som hade premiär den 6 december 2021. Filmen är producerad av Endemol Shine Polska och regisserad av Marek Brodzki. I huvudrollerna ser vi bland andra Maciej Musiał och Agata Kulesza.

Handlingen kretsar kring David, en ung kille som blir uttagen till en audition för en julshow. När han är på väg dit råkar han ut för en olycka och vaknar upp i tomtarnas värld. Där får han lära sig att tomtarna behöver hans hjälp för att rädda julen.

Filmen är en underhållande familjefilm som passar utmärkt att se under juletider. Den innehåller både humor, äventyr och litemagi. Perfekt för en mysig filmkväll!

Var kan man streama David och tomtenissarna?

Det går att streama David och tomtenissarna gratis på flera olika streamingtjänster online. Bland annat kan du hitta filmen på Swefilmer, Dreamfilm och Swesub.

På Swefilmer och Dreamfilm behöver du inte ens registrera ett konto, utan kan börja streama filmen direkt. Det enda som krävs är att du har en internetuppkoppling.

För att få tillgång till filmen på Swesub behöver du skapa ett kostnadsfritt konto. När det är gjort kan du också där streama David och tomtenissarna gratis online.

David och tomtenissarna

Titta på David och tomtenissarna gratis

Om du vill titta på David och tomtenissarna gratis går det alltså utmärkt att göra det på någon av streamingsajterna ovan. Filmen finns tillgänglig med svensk text, så du kan njuta av den även om du inte behärskar polska.

Streamingen fungerar smidigt och filmen buffrar sällan, så upplevelsen blir väldigt bra. Du kan pausa och spola fram och tillbaka i filmen precis som på ett vanligt streamingabonnemang.

Eftersom streamingen sker helt lagligt behöver du inte oroa dig för virus eller andra problem. Så titta på David och tomtenissarna gratis online och njut av denna underhållande julfilm!

David och tomtenissarna – trailern lovar god underhållning

Om du ännu inte har bestämt dig för om David och tomtenissarna är en film för dig kan det vara värt att titta på trailern. Den finns tillgänglig på Youtube och ger en bra förhandstitt på vad filmen har att erbjuda.

Var kan man se David och tomtenissarna svenska?

Förutom på streamingtjänsterna nämnda ovan går det också att se David och tomtenissarna med svensk text på Bio. Filmen visades på ett flertal biografer runtom i Sverige när den hade premiär.

Dessvärre är det för sent att se den på bio nu, men tack vare streamingen kan du ändå njuta av filmen hemma i TV-soffan. Och det allra bästa är att du kan göra det helt gratis!

David och tomtenissarna swefilmer stream

Som nämnts tidigare går det alltså utmärkt att streama David och tomtenissarna på Swefilmer. Tjänsten är välkänd för att erbjuda gratis streaming av filmer och serier, helt lagligt.

För att börja titta behöver du bara gå in på Swefilmer.se, söka upp David och tomtenissarna och klicka på play. Ingen registrering krävs och streamingen startar omedelbart.

Kvaliteten på streamen är hög och du kan välja mellan att titta i HD eller vanlig upplösning. Oavsett vilket alternativ du väljer blir upplevelsen riktigt bra.

David och tomtenissarna

David och tomtenissarna svensk text streama

Något som är extra smidigt med Swefilmer är att de alltid erbjuder filmer med svensk text om en sådan finns tillgänglig. Så på deras sida kan du alltså streama David och tomtenissarna med svensk text.

Det innebär att hela familjen kan sätta sig ner och njuta av den här underhållande julfilmen, även om inte alla behärskar polska. Mycket smidigt!

Så om du letar efter ett ställe att streama David och tomtenissarna på svenska så är Swefilmer ett utmärkt alternativ. Registrera ett konto och börja streama direkt!

5 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 84

Dela