Titta på De åtta bergen 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.7
586
Betyg
calendar2022
time2h 27m
Pietro och Bruno lär känna varandra under barndomens somrar i en italiensk bergsby. De har sina olikheter, men bland karga sluttningar och grönskande ängar växer en djup vänskap fram. Ödet skiljer dem åt och sammanför dem inte förrän många år senare. Nu är de vuxna, men för evigt sammanlänkade av sina minnen och en orubblig längtan till bergen. De åtta bergen bjuder på hisnande naturbilder och en gripande berättelse om vänskap – allt ackompanjerat av Daniel Norgrens vemodigt vackra melodier.

Skådespelare

Actor Elena Lietti

Elena Lietti

Actor Filippo Timi

Filippo Timi

Actor Gualtiero Burzi

Gualtiero Burzi

Actor Luca Marinelli

Luca Marinelli

Actor Alessandro Borghi

Alessandro Borghi

Actor Cristiano Sassella

Cristiano Sassella

Actor Surakshya Panta

Surakshya Panta

Actor Andrea Palma

Andrea Palma

Officiell trailer

Siehe auch

De åtta bergen streama online gratis

De åtta bergen är en ny svensk dramafilm som hade premiär den 21 december 2022. Filmen är baserad på romanen med samma namn och handlar om två pojkars vänskap genom åren. Med sina vackra alpmiljöer och starka skådespelarinsatser är De åtta bergen en film som är värd att streama online gratis.

På Dreamfilm kan du titta på De åtta bergen helt gratis. Streama denna Swe-film med svenska undertexter i full längd. Regissören Felix van Groeningen har verkligen fångat naturens skönhet och vänskapens djup i den här filmatiseringen.

Var streamar man filmen gratis?

Förutom på Dreamfilm går det även att streama De åtta bergen gratis på Streama Film och SweFilmer. Dessa streamingtjänster erbjuder filmen med svenska undertexter så att du kan följa handlingen även om du inte förstår italienska.

De åtta bergen

Titta på De åtta bergen dreamfilm gratis

Som nämnts är Dreamfilm den bästa platsen för att titta på De åtta bergen online helt gratis. Tjänsten fungerar smidigt, har hög bild- och ljudkvalitet och inga irriterande reklamavbrott.

Handlingen i De åtta bergen utspelar sig under många år, från barndomen på 1950-talet till 2000-talet. Vi får följa de bästa vännerna Pietro och Bruno från deras första möte i alperna till deras återförening som vuxna män.

Drama med vacker natur

Regissören Felix van Groeningen lyckas fånga den italienska alpnaturens skönhet på ett fantastiskt sätt. Alpmiljöerna blir nästan som en tredje huvudroll i filmen. Perfekt film att titta på för alla som gillar wacker italiensk drama och vacker natur.

De åtta bergen svenska subtitles watch online

Är du inte så bra på italienska? Ingen fara - på de flesta streamingtjänster kan du välja svenska subtitles när du tittar på De åtta bergen. Då följer du handlingen precis som om filmen var på svenska.

Watch online är smidigt eftersom du kan starta och stoppa när du vill. Perfekt om du vill ta pauser eller behöver avbryta tittandet. Filmen sparas där du slutade så att du kan återuppta streamen senare.

Hög bildkvalitet trots gratis streaming

Även fast du streamar De åtta bergen gratis på nätet så behöver du inte oroa dig för dålig bildkvalitet. De flesta streamingtjänster erbjuder HD eller till och med 4K upplösning. Så du kan njuta av de vackra alpmiljöerna i högsta kvalitet!

Den som gillar film i Bergman-stil med starka karaktärer och naturskildringar kommer garanterat att uppskatta "De åtta bergen".

De åtta bergen Swe-filmer streama film gratis

Är du sugen på att se en riktigt bra svensk film? Då ska du streama De åtta bergen som hade biopremiär i Sverige så sent som i december 2022.

Filmen är baserad på romanen med samma namn och skildrar två pojkars vänskap från barndomen och framåt. Med sitt drama i alpmiljö och starka rollprestationer så är detta en Swe-film som är väl värd att streama gratis.

Var hittar man filmen gratis?

Det enklaste sättet att streama film gratis är att använda streamingtjänster som Dreamfilm, SweFilmer eller Streama Film. Dessa sidor erbjuder De åtta bergen helt utan kostnad, ofta med svenska undertexter.

 • Registrering krävs inte
 • Inga dolda avgifter

De åtta bergen

De åtta bergen swesub film gratis online

På streamingtjänsten Dreamfilm kan du se De åtta bergen med svensk text, så kallad swesub. Det innebär att du kan följa handlingen i filmen även om du inte förstår italienska.

Eftersom Dreamfilm streamar filmer gratis online så slipper du dessutom betala något för att se De åtta bergen. Perfekt om du vill se den här uppmärksammade svenska filmen men inte har råd att köpa eller hyra den.

Hög bildkvalitet trots gratis streaming

Gratis streaming betyder inte dålig kvalitet. Dreamfilm erbjuder filmer i full HD, ibland till och med 4K. Så du kan njuta av De åtta bergens vackra naturbilder i hög upplösning samtidigt som du sparar pengar!

De åtta bergen gratis film swe-sub

Är du sugen på att se en riktigt bra svensk film helt gratis? Då ska du streama De åtta bergen som släpptes så sent som i december 2022.

Filmen bygger på en populär roman och utspelar sig i den italienska alpmiljön. Här får vi följa två barndomsvänners öden från 1950-talet och framåt. Ett drama fyllt av vacker natur, vänskap och livets vändningar.

På streamingtjänster som Dreamfilm kan du se De åtta bergen gratis med swe-sub. Den svenska textningen gör att du kan följa handlingen även om du inte förstår italienska.

Så om du gillar svenska filmer och vacker filmfotografi ska du absolut inte missa att streama De åtta bergen online!

10 liknande filmer:

 1. Kitbull
 2. Snöns brödraskap
 3. The Holdovers
 4. Saltburn
 5. Fifty Shades of Grey
 6. Interstellar
 7. Gran Turismo
 8. Killers of the Flower Moon
 9. Titanic
 10. Napoleon
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 586
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7.7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7.7 bevisar De åtta bergen att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En De åtta bergen med ett 7.7 betyg är en säker sak.
avatar

universalz

Betyget 7.7 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7.7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter De åtta bergen. Betyget 7.7 bekräftar bara detta
avatar

damVod1

De åtta bergen med ett betyg på 7.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 2h 27m. Rekommenderas varmt.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

ganDi1243

De åtta bergen med medelbetyget 7.7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!