close icon
page-title
Deadpool
Deadpool

Detaljer

 • Originaltitel: Deadpool
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: 20th Century Fox

Titta på Deadpool 2016 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.6
29819Betyg
date2016
date1h 48m

Kommenter

 • avatar

  DokisDennis

  |11 timer siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  blåbärSky

  |1 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |2 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RomantikRonja

  |3 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |6 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  glödandeStjärna

  |7 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |7 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  matixd

  |10 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  VerklighetenVera

  |12 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Deadpool Dreamfilm Streama Svensk Text

Deadpool är en amerikansk superhjältefilm från 2016 baserad på Marvel Comics-figuren med samma namn. Filmen regisserades av Tim Miller och har Ryan Reynolds i huvudrollen som Wade Wilson/Deadpool. Det är den åttonde filmen i X-Men-serien.

Deadpool släpptes den 9 februari 2016 i Sverige och blev en stor succé. Filmen tjänade in över 780 miljoner dollar globalt och blev den mest inkomstbringande R-märkta filmen någonsin. Kritikerna hyllade filmens humor, actionscener och Reynolds insats i titelrollen.

Nu kan du streama Deadpool svensk text online helt gratis på swefilmer. Om du gillade action och humor i den första Deadpool-filmen kommer du garanterat att älska uppföljaren också.missa inte chansen att se Ryan Reynolds i rollen som den galne antihjälten Deadpool igen!

Streama denna underhållande superhjältefilm nu och njut av explosioner, skämt och hisnande actionscener. Deadpool är perfekt för en skrattfest till helgen!

Deadpool

Titta På Deadpool Online Svenska Swefilmer

Deadpool blev en av de mest omtalade superhjältefilmerna på länge när den hade biopremiär 2016. Filmen var annorlunda från de flesta andra filmer i genren med sitt frispråk, våldsamma inslag och svarta humor. I centrum står Wade Wilson, en före detta lejonsoldat som efter en experimentell behandling får superkrafter och antar alter egot Deadpool.

Ryan Reynolds gör en fantastisk insats i huvudrollen och lyckas balansera Deadpools galna uppförande med mer sårbara sidor av karaktären. Morena Baccarin spelar Deadpools flickvän Vanessa och Leslie Uggams syns i rollen som Deadpools blinda rumskamrat Al.

Regissören Tim Miller lyckades skapa en film som tilltalar både fans av serietidningarna och nykomlingar till Deadpool-världen. Det finns gott om referenser för läsarna samtidigt som filmen står stadigt på egna ben. Actionscenerna och humorn är toppklass!

Nu kan du titta på Deadpool online helt gratis med svensk textswefilmer. Missa inte chansen att se denna unika och underhållande superhjältefilm. Klicka och streama Deadpool redan ikväll!

Var Kan Man Se Deadpool Svensk Text Stream

Deadpool hade premiär 2016 och blev snabbt en av de populäraste Marvel-filmerna genom tiderna. Nu vill många se om den galne antihjälten igen och undrar var man kan se Deadpool med svensk text.

Filmen finns precis som de flesta nya filmer inte tillgänglig på streamingtjänster eller teve ännu. Men det finns ett enkelt sätt att streama Deadpool online - och det helt gratis!

På streaming sajten swefilmer kan du titta på Deadpool med svensk text i hög kvalitet. Swefilmer har det bästa utbudet av nya filmer och du hittar allt från Hollywood-blockbusters som Deadpool till smalare indiefilmer och dolda pärlor.

Registrering krävs inte och streamen är stabil och snabb. Det enda du behöver är en internetuppkoppling så kan du börja streama Deadpool svensk text direkt på swefilmer. Perfekt för filmkvällen!

Deadpool Helfilm Swefilmer 09.02.2016

Deadpool hade biopremiär den 9 februari 2016 och blev snabbt en av årets mest sedda filmer. Nu kan du se hela filmen gratis online på swefilmer!

I Deadpool får vi följa den före detta lejonsoldaten Wade Wilson som genomgår en experimentell behandling som ger honom superkrafter. Han tar alter egot Deadpool och ger sig ut för att hämnas på dem som förstört hans liv.

Ryan Reynolds gör sitt livs roll i huvudrollen som den galne och våldsamma antihjälten Deadpool. Filmen innehåller massor med action och svart humor och vänder på superhjältegenren.

Deadpool helfilm finns nu att streama gratis på swefilmer. Titta på denna unika och roliga superhjältefilm när du vill och var du vill. Perfekt underhållning en tråkig söndag!

Deadpool

Deadpool Swesub Stream Gratis Sverige

Älskar du superhjältefilmer men är trött på alla förutsägbara filmer från Marvel och DC? Då måste du se Deadpool från 2016!

Deadpool är en okonventionell superhjältefilm fylld med explosiv action, grovt språk och absurd humor. Ryan Reynolds är lysande i rollen som den vanställde och sinnessjuke antihjälten Deadpool.

Filmen parodierar och vända upp och ner på superhjältegenren samtidigt som den levererar fantastiska actionscener och en gripande kärlekshistoria. Deadpool är en fräsch vind i genren!

Nu kan du streama Deadpool gratis med swesub i Sverige på swefilmer. Skratta, spänna och låt dig underhållas av denna unika superhjältefilm. Perfekt filmkväll!

Deadpool Swefilmer Gratis Online Svenska

Letar du efter en annorlunda och rolig superhjältefilm? Då ska du streama Deadpool från 2016 med Ryan Reynolds på swefilmer!

Deadpool följer den före detta soldaten Wade Wilson som blir försöksperson i en farlig behandling som ger honom övermänskliga krafter och läkningsförmåga. Han antar alter egot Deadpool och ger sig ut på en våldsam hämndmissión.

Filmen är fylld med explosiv action, grunt humor och har ett snabbklippt och stilrent format som skiljer sig från de flesta andra filmer i genren. Reynolds är lysande i huvudrollen och har kul med rollen.

Deadpool swefilmer gratis online med svenska subtitles. Missa inte denna unika och underhållande superhjältefilm som vänder upp och ner på genren. Streama och njut redan ikväll!

6 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 29819

Dela