close icon
page-title
Deadpool & Wolverine
Deadpool & Wolverine

Detaljer

 • Originaltitel: Deadpool & Wolverine
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Marvel Studios

Titta på Deadpool & Wolverine 2024 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.6
2Betyg
date2024
date0h 00m

Kommenter

 • avatar

  RealityRasmus

  |15 timer siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  glödandeStjärna

  |5 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  FamiljeFrida

  |5 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |8 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  DokisDennis

  |10 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RomantikRonja

  |10 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |13 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Vem spelade Deadpool & Wolverine?

Deadpool & Wolverine är en efterlängtad crossover-film som sammanför två av Marvel-universumets mest älskade antihjältar. Rollistan är stjärnspäckad med Ryan Reynolds som den odödliga munhuggarlegenden Deadpool och Hugh Jackman som den rasande Wolverine. Deras klassiska roller och osannolika vänskap skapar en explosion av action och humor på vita duken.

Det stjärnspäckade rolllistan i Deadpool & Wolverine kompletteras med andra välkända namn. Josh Brolin återvänder som Cable, medan Zazie Beetz spelar den osannolika mutanten Domino. Stephen Merchant har även en roll som den excentriske serievåldsbossen Weasel. Med en sådan talangmix framför och bakom kameran är det ingen överraskning att Deadpool & Wolverine är en av de mest efterlängtade filmerna på swe-filmer.se.

Deadpool & Wolverine regisseras av David Leitch, mannen bakom action-succéer som John Wick och Atomica. Med sitt skarpa öga för spektakulära stridsscener och Ryan Reynolds och Hugh Jackmans skarpa improvisationer och kemi, verkar Deadpool & Wolverine verkligen vara ett måste för fans av Marvel och action med svart humor. Du kommer definitivt att vilja lägga till den på din swe-filmer.se-spellista.

Deadpool & Wolverine

Hur slutade Deadpool & Wolverine?

Deadpool & Wolverine tar vid efter händelserna i Deadpool 2, då Wolverine, som egentligen hade dött i Logan, på mystiskt vis återuppstod. I den nya filmen tvingas de osannolika vännerna samarbeta för att stoppa en hotande fara som skulle kunna utplåna både mutanter och människor. Var kan man se Deadpool & Wolverine stream gratis? På populära streaming-tjänster som swe-filmer.se kan du se den senaste installationen av deras galna äventyr. Men var försiktig med spoilers om du inte sett den ännu!

Deadpool & Wolverine har ett episkt slut med massa action, svart humor och oväntat hjärta. Efter många våldsamma strider och bittert gräl lyckas Deadpool och Wolverine till slut lägga sina konflikter åt sidan för att besegra den gemensamma fienden. Men inte utan en hel del destruktiva och roliga sidospår på vägen. Deras moraliskt tvivelaktiga metoder chockar andra superhjältar, men hjältar kommer i olika former och färger i denna färgstarka uppföljare.

De stora frågorna efter att ha sett Deadpool & Wolverine på swe-filmer.se är förstås: Vad händer härnäst med detta osannolika par? Kan deras hjältedåd hålla mutanterna säkra en gång för alla? Och viktigast av allt - när kan vi räkna med nästa lika galna och hejdlösa uppföljare? Bara tiden, och streamingtjänsternas innehållskataloger, kan ge svaren.

Var kan man se Deadpool & Wolverine stream gratis?

Fans som har väntat på att få se Deadpool & Wolverine har flera streamingtjänster att välja mellan. En populär och bra option är swe-filmer.se, som erbjuder den nya filmen både att streama och ladda ned. Men det finns också andra tjänster som Deadpool & Wolverine Streama online på, som Netflix, HBO Max och Disney+.

För att streama Deadpool & Wolverine gratis på swe-filmer.se krävs en prenumeration, men många tjänster erbjuder en gratis provperiod som du kan utnyttja. Se bara till att avsluta i tid om du inte vill betala. Det finns också sätt att Titta på Deadpool & Wolverine Film gratis genom att dela konton med vänner eller familj.

Oavsett var du väljer att Deadpool & Wolverine Gratis streama den explosiva actionfilmen, är det viktigt att göra det lagligt och säkert. Streamingtjänster som swe-filmer.se har utökat sina bibliotek kraftigt de senaste åren, så det finns gott om alternativ för att njuta av kvalitetsinnehåll som nya Deadpool & Wolverine på ett bekvämt sätt.

Vad hände efter Deadpool & Wolverine?

Efter spektaklet i Deadpool & Wolverine lämnar berättelsen många frågor obesvarade. Vad händer med mutanternas framtid efter de senaste drastiska händelserna? Kommer vi att se fler samarbeten mellan olika Marvel-hjältar i kommande filmer, eller kommer de gå åt varsitt håll igen?

Naturligtvis uppstår även frågor om rollfigurernas öden. Kommer Deadpool & Wolverines antagonistiska, småbråkiga dynamik bestå? Eller har de äntligen lärt sig att samarbeta och kanske till och med blivit vänner på riktigt? Och hur kommer deras individuella öden att gestalta sig härnäst?

En sak är säker - med tanke på den massiva framgången för Deadpool & Wolverine hos både kritiker och publik, kommer Marvel inte att låta de här ikoniska rollerna samla damm. Fler filmatiseringar, kanske en helt ny serie med hjältarna, verkar högst sannolika i snar framtid. För den som inte kan få nog kommer det säkerligen finnas många fler möjligheter att streama på swe-filmer.se eller andra tjänster snart.

Deadpool & Wolverine

Vad säger kritikerna om actionfilmen?

Kritikerna var överväldigande positiva till Deadpool & Wolverine. Även om vissa tyckte att handlingen var lite tunn, hyllades filmen för sin underhållande actionpaketering, svarta humor och utmärkta rollprestationer. The Guardian kallade den "ett höjdpunktsklipp direkt från starten" medan Variety beskrev den som "rå, rå action precis som vi vill ha den".

Deadpool & Wolverine rollistan höjs fram som en höjdpunkt, med Ryan Reynolds och Hugh Jackmans oslitliga kemi som ovänner/vänner lyfts särskilt. Reynolds gav sitt vanliga fulländade komediskådespel, medan Jackman sattes på ännu hårdare prov än tidigare som den argsinte, slitna Wolverine.

De imponerande stridssviterna och effektscenerna har också fått mycket beröm. Särskilt den episka slutstriden fick många att dra efter andan av dess våldsamhet och spektakel. Dessutom blir humorn en välkommen pausering från allt blodspillande. Överlag verkade de flesta kritiker enas om att Deadpool & Wolverine levererade allt det avsågs att göra - mycket underhållning.

Deadpool & Wolverine bästa scener och specialeffekter

Med sin kombination av råbarkad action och töntiga skämt bjuder Deadpool & Wolverine på många minnesvärda ögonblick. Öppningsscenen där vi får se de båda antihjältarna slåss mot varandra full av kvickheter och blodiga streck markerar definitivt tonen för äventyret.

Men de mest spektakulära scenerna kommer när båda två tvingas samarbeta för att stoppa den ödesdigra fienden. En scen där de stormar ett högkvarter med uppfinningsrika, blodiga metoder är särskilt rolig och imponerande med sina over-the-top specialeffekter. Slutstriden är såklart också en gigantisk show med episkt upplösning.

För dem som föredrar lite humor i sitt övervåld finns gott om komiska höjdpunkter också. En scen där Deadpool och Wolverine måste infiltrera en förfest fullt med kändisar är fylld av galna skämt och satir. Och sedan finns det förstås alla den ständiga smågnabbandet de två emellan som håller igång genom hela filmen.

Sammanfattning

Hejsan filmälskare! Deadpool & Wolverine är en explosiv crossover som slår ihop två av Marvel-världens mest älskade antihjältar. Med en stjärnspäckad rollista, massor av råbarkad action och hejdlös humor utlovas en riktig adrenalinkick. Visst vill du streama det här mästerverket på swe-filmer.se?

Oavsett om du är ett fan av Ryan Reynolds Deadpool, Hugh Jackmans Wolverine eller bara gillar bra underhållning, kommer den här filmen att leverera precis vad du önskar. Häng med på resan när de två ikonerna kämpar mot en gemensam fiende, utbyter grova skämt och skapar rätt kaos på vita duken. Det blir inte tråkigt!

6 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 2

Dela