close icon
page-title
Den gode dinosaurien
Den gode dinosaurien

Detaljer

 • Originaltitel: The Good Dinosaur
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Pixar

Titta på Den gode dinosaurien 2015 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.7
5329Betyg
date2015
date1h 33m

Kommenter

 • avatar

  RealityRasmus

  |2 timer siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  RomantikRonja

  |9 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  DokisDennis

  |10 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |10 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  FamiljeFrida

  |11 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |13 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Den gode dinosaurien 2015 i Sverige

Den gode dinosaurien är en animerad film från 2015 som har blivit en klassiker bland barn och familjer. Filmen utspelar sig i en alternativ verklighet där dinosaurierna aldrig dog ut, och istället utvecklats till sofistikerade varelser som lever sida vid sida med människor. Denna roliga och hjärtvärmande berättelse följer den unga dinosaurien Jakob och hans mänskliga vän Spot, som ger sig ut på ett äventyr fyllt med spänning och ögonblick som får både hjärta och skratt att flöda.

Om du ännu inte har sett Den gode dinosaurien, så har du ett riktigt äventyr att se fram emot. Filmen är producerad av det legendariska Pixar-studion och erbjuder en unik och uppfriskande syn på hur livet kunde ha utvecklats om inte den ödesdigra asteroiden hade träffat jorden för miljontals år sedan. Resultatet är en visuellt bländande och känslomässigt engagerande film som tar oss med på en resa genom vildmarken, där oväntade vänskap och mod ställs på prov.

Som tur är behöver du inte leta länge för att kunna titta på Den gode dinosaurien. Filmen finns nämligen tillgänglig för gratis streaming på den populära plattformen swe-filmer.se. Där kan du njuta av hela den 93 minuter långa filmen i bästa kvalitet, när det passar dig bäst. Oavsett om du vill koppla av en lugn kväll eller underhålla hela familjen, så är Den gode dinosaurien ett utmärkt val.

Utöver den fantastiska historien och de charmiga karaktärerna, så imponerar filmen även med sin visuella prakt. Pixar har som vanligt levererat en animering i absolut världsklass, med detaljrika miljöer och uttrycksfulla figurer som fångar blicken från första stund. Tillsammans med den röda tråden av spänning, äventyr och äkta vänskap, skapar detta en upplevelse som garanterat kommer att fastna i ditt minne långt efter att rulltexterna har rullat.

Den gode dinosaurien

Streama Den gode dinosaurien online gratis

Som tidigare nämnt finns Den gode dinosaurien tillgänglig för gratis streaming på swe-filmer.se. Det är en av de mest populära plattformarna för streaming av film och TV-serier i Sverige, och erbjuder ett brett utbud av titlar inom olika genrer. Besök bara swe-filmer.se, sök efter "Den gode dinosaurien" och du kan omedelbart börja titta på den underbara äventyrsfilmen.

Att titta på Den gode dinosaurien på swe-filmer.se har flera fördelar. Förutom att det är helt gratis, så kan du se filmen när det passar dig bäst, från valfri enhet som är ansluten till internet. Oavsett om du föredrar att titta på din dator, surfplatta eller mobiltelefon, så kan du njuta av den fantastiska berättelsen och de vackra bilderna i bekvämligheten av ditt eget hem.

På swe-filmer.se hittar du inte bara Den gode dinosaurien, utan ett brett utbud av andra populära filmer och TV-serier, både nya och klassiska. Oavsett vad du är sugen på att se, så kommer du garanterat att hitta något som faller dig i smaken. Så vad väntar du på? Gå in på swe-filmer.se nu och börja streama Den gode dinosaurien gratis!

Utöver möjligheten att se filmen gratis online, erbjuder swe-filmer.se även andra praktiska funktioner. Du kan till exempel pausa, spola fram och tillbaka, och anpassa visningsinställningarna efter dina egna preferenser. Dessutom finns det inga bindningar eller avtal att bekymra sig över - du kan titta precis när det passar dig bäst.

Var kan jag titta på Den gode dinosaurien gratis?

Som tidigare nämnt, är swe-filmer.se den perfekta platsen att titta på Den gode dinosaurien gratis. Denna populära streamingtjänst erbjuder inte bara filmen, utan ett heltäckande utbud av filmer och TV-serier för hela familjen. Allt du behöver göra är att besöka swe-filmer.se, söka efter "Den gode dinosaurien" och klicka på "spela upp".

Förutom att kunna se filmen kostnadsfritt, så är upplevelsen på swe-filmer.se också väldigt smidig och användarvänlig. Oavsett om du tittar på din dator, surfplatta eller mobiltelefon, så är gränssnittet lättnavigerat och ger dig full kontroll över din visning. Du kan pausa, spola fram och tillbaka, och även justera kvaliteten för att anpassa efter din internethastighet.

Men det är inte bara Den gode dinosaurien som du kan se gratis på swe-filmer.se. Plattformen har ett enormt utbud av andra populära filmer, TV-serier, dokumentärer och mycket mer. Oavsett vad du är sugen på att titta på, så har swe-filmer.se något att erbjuda för alla smaker. Så vad väntar du på? Besök swe-filmer.se nu och njut av Den gode dinosaurien i hela dess äventyrliga prakt!

Ytterligare en fördel med att se Den gode dinosaurien på swe-filmer.se är att du kan göra det när det passar dig bäst. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt, så du kan starta filmen när som helst, oavsett om det är mitt i veckan eller en helgkväll. Ta dig en avkopplande stund och låt dig förbluffas av den fantastiska berättelsen och de vackra bilderna.

När släpptes Den gode dinosaurien?

Den gode dinosaurien hade sin premiär i biografer världen över under 2015. Filmen producerades av det legendariska Pixar-studion, som har en lång historia av att skapa ikoniska animerade klassiker. Regissörer för Den gode dinosaurien var Peter Sohn och Denise Ream.

I Sverige hade filmen biopremiär den 27 november 2015, och den mottogs med stor entusiasm av både publik och kritiker. Den gode dinosaurien lyckades omedelbart fånga tittarnas hjärtan med sin unika och uppfriskande vinkel på dinosaurietiden, kombinerat med en djupgående och känslosam berättelse om vänskap och mod.

Även om några år har gått sedan premiären, så har Den gode dinosaurien inte tappat en enda del av sin charm. Filmen fortsätter att vara en favorit bland barn och familjer, och nu kan du njuta av den i bekvämligheten av ditt eget hem genom gratis streaming på swe-filmer.se. Så vänta inte längre, utan ge dig ut på ett spännande äventyr tillsammans med den unga dinosaurien Jakob och hans mänskliga vän Spot.

Med sin fantastiska animation, hjärtvärmande historia och karismatiska karaktärer, är Det gode dinosaurien en film som verkligen förtjänar att upptäckas av en ny generation tittare. Oavsett om du är ett stort Pixar-fan eller om du bara letar efter en rolig och underhållande familjefilm, så kommer denna unika titt på en alternativ dinosaurietid att imponera på dig. Strö på lite gratis streaming från swe-filmer.se, och du har en perfekt kväll av filmtittande!

Den gode dinosaurien

Handling och historia i Den gode dinosaurien

Den gode dinosaurien utspelar sig i en alternativ verklighet där dinosaurierna aldrig dog ut, utan istället utvecklades till sofistikerade och samhällsstrukturerade varelser. I denna värld följer vi den unga apatosaurien Jakob, som lever ett bekvämt liv tillsammans med sin familj. Men när en plötslig naturkatastrof separerar honom från sin familj, så tvingas Jakob ut på en farlig resa genom vildmarken.

Under sin resa stöter Jakob på en ung människopojke vid namn Spot, och de två olikartade varelserna tvingas sluta sig samman för att överleva. Tillsammans ger de sig ut på ett spännande äventyr där de ställs inför både fysiska utmaningar och känslomässiga prövningar. Vänskap, mod och tillit sätts på prov när de tar sig an faror som vargar, floder och orättvisa dinosauriesläkter.

Berättelsen i Den gode dinosaurien är inte bara en rolig och spännande historia, utan också en djupgående reflektion över vänskap, familj och vår plats i den stora kedjan av liv. Filmen visar hur två varelser från olika världar kan komma samman och lära av varandra, och hur mod och empati kan övervinna till synes oöverstigliga hinder.

Genom hela resan följer vi Jakobs och Spots växande vänskap, och hur de lär sig att förstå och uppskatta varandras olikheter. Resultatet är en rörande och livgivande historia som garanterat kommer att lämna ett bestående intryck på tittaren. Så vad väntar du på? Streama Den gode dinosaurien nu på swe-filmer.se och ge dig ut på detta fantastiska äventyr!

Rollistan i Den gode dinosaurien

Den gode dinosaurien har en mycket talangfull och karismatisk rollbesättning som hjälper till att ge liv åt de unika karaktärerna. I huvudrollerna som den unge dinosaurien Jakob och hans mänskliga vän Spot hittar vi:

 • Raymond Ochoa som rösten till Jakob
 • Jack Bright som rösten till Spot

I övriga roller ser vi bland andra:

 • Jeffrey Wright som Poppa, Jakobs far
 • Frances McDormand som Momma, Jakobs mor
 • Sam Elliott som Butch, en erfaren dinosaurie-rancher
 • Anna Paquin som Ramsey, en stark och modig apatosaurie
 • A.J. Buckley som Nash, Ramseys kamrat

Alla dessa fantastiska skådespelare ger liv åt en bred uppsättning karaktärer, från de kärleksfulla föräldrarna till de vilda och äventyrliga dinosaurierna som Jakob och Spot stöter på under sin resa. Tillsammans skapar de en levande och minnesvärd värld som drar tittaren djupt in i berättelsen.

Med sina uttrycksfulla röster och skickliga skådespelarprestationer, lyckas rollbesättningen i Den gode dinosaurien förmedla allt från komedi och spänning till djup känslomässig resonans. Oavsett om du faller för den nyfikna och modiga Jakob, den lojala och lekfulla Spot, eller de starka och vänliga dinosaurier de möter på vägen, så kommer du garanterat att bli fängslad av deras öden.

Upptäck den fantastiska äventyrsfilmen Den gode dinosaurien

Om du ännu inte har sett Den gode dinosaurien, så har du verkligen något att se fram emot! Denna underbara animerade film från Pixar utspelar sig i en fascinerande alternativ verklighet där dinosaurierna aldrig dog ut, utan utvecklades till sofistikerade varelser som lever sida vid sida med människor. Följ den unga dinosaurien Jakob och hans mänskliga vän Spot på deras spännande äventyr genom den vilda naturen, där vänskap, mod och tillit sätts på prov. Du kan se hela filmen gratis på den populära streamingtjänsten swe-filmer.se, så vad väntar du på? Ge dig ut på ett magiskt äventyr tillsammans med Den gode dinosaurien och njut av den fantastiska historien, de vackra bilderna och de karismatiska karaktärerna - allt utan att betala en krona!

10 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 5329

Dela