close icon
page-title
Den lilla sjöjungfrun
Den lilla sjöjungfrun

Detaljer

 • Originaltitel: The Little Mermaid
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Walt Disney Pictures

Titta på Den lilla sjöjungfrun 1989 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.4
7611Betyg
date1989
date1h 23m

Kommenter

 • avatar

  RomantikRonja

  |7 timer siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |5 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |6 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RealityRasmus

  |8 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  DokisDennis

  |11 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  VerklighetenVera

  |12 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  glödandeStjärna

  |13 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Den lilla sjöjungfrun streama online gratis

Vill du uppleva magin under ytan tillsammans med den lilla sjöjungfrun Ariel? Nu kan du streama den klassiska Disney-filmen Den lilla sjöjungfrun från 1989 helt gratis online. Den här älskade animerade musikalen följer den envisa och nyfikna sjöjungfrun Ariel på hennes äventyr ovanför havsytan, där hon förälskar sig i en människa.

Ariel är inte som de andra sjöjungfrurna - hon längtar efter att utforska världen bortom havet. När hon räddar och förälskar sig i prins Eric bestämmer hon sig för att ge allt för att få vara med honom. Med hjälp av havshäxan Ursula ingår Ariel ett farligt avtal för att få människoben. Nu måste hon få prinsen att kyssa henne innan det är för sent.

Upplev den här klassiska och älskade Disney-filmen igen och igen. Titta på Den lilla sjöjungfrun online gratis när som helst. Det är den perfekta filmen för hela familjen med catchiga sånger, fantastisk animation och en rörande kärlekshistoria.

Den lilla sjöjungfrun

Titta på Den lilla sjöjungfrun swe-filmer 17.11.1989

Den lilla sjöjungfrun är en tecknad favorit som har underhållit generationer sedan den hade biopremiär 17:e november 1989. Det är en klassisk Disney-film som alla älskar att titta på om och om igen. Men nu behöver du inte vänta på att den ska visas på TV eller leta fram en gammal DVD!

Nu kan du enkelt streama Den lilla sjöjungfrun när du vill på datorn, mobilen eller surfplattan. Det är den perfekta filmen att unna dig själv med en nostalgikick, eller att visa dina barn eller barnbarn för första gången.

Upplev musiken och magin med Ariel, Flundran, Kalle och alla de andra underbara karaktärerna igen. Se den här älskade animerade musikalen från 1989 och återupplev Disney-klassikern Den lilla sjöjungfrun online!

Se musikalisk animerad film online

Den lilla sjöjungfrun är en riktig musikalisk pärla som har sjungits i årtionden av barn och vuxna. Listor som "Under the Sea" och "Part of Your World" har blivit klassiker som vi alla har sjungit med i.

Det är dags att återupptäcka musiken och sjunga med igen - streama Den lilla sjöjungfrun online!

Den animerade Disney-succén från 1989 följer den musikaliska sjöjungfrun Ariel i hennes jakt på äkta kärlek bland människorna. Tillsammans med sina sjödjursvänner sjunger hon ikoniska låtar på sin resa för att bli människa.

Med sina fångande melodier, färggranna tecknade karaktärer och en innerlig berättelse är Den lilla sjöjungfrun en riktigt magisk musikupplevelse för hela familjen. Streama den online och ha ett musikaliskt Disney-party!

Den lilla sjöjungfrun stream svenska gratis

Är du redo att dyka ner i en fantastisk värld under havet med Ariel och hennes vänner? Nu kan du streama Den lilla sjöjungfrun med svensk dubb helt gratis online.

Följ med den envisa lilla sjöjungfrun Ariel när hon ger allt för kärleken till prins Eric. Tillsammans med sina trogna vänner Flundran och Kalle ger hon sig ut på ett musikaliskt äventyr i jakten på en plats bland människorna.

Ursula, den sluga havshäxan, står mellan Ariel och hennes drömmar. Men med hjälp av sina vänner kan den lilla sjöjungfrun kanske ändå få sin önskan uppfylld. Se denna klassiska animerade film från 1989 med svenskt tal och upplev magin med Ariel och hennes vänner under havet.

 • Musikalisk Disney-favorit älskad av generationer
 • Streama kostnadsfritt med svensk dubb online
 • Fängslande äventyr under havsytan med Ariel

Titta på Den lilla sjöjungfrun gratis och på svenska - en tecknad favorit för hela familjen!

Den lilla sjöjungfrun

Upplev magi under vattnet hos Ariel

Den lilla nyfikna sjöjungfrun Ariel vågar trotsa sin stränge pappa kung Triton och ger sig ut på äventyr ovanför havsytan. Nu har du chans att följa med under ytan och uppleva magin i Ariels värld!

Tillsammans med sina bästa vänner sjöborren Flundran och fisken Kalle upptäcker Ariel spännande platser och ting från människornas värld. Men när hon räddar prins Eric och blir kär bestämmer hon sig för att göra allt för att få vara med honom.

Streama den här älskade Disney-klassikern och följ med Ariel på hennes färgstarka musikaliska undervattensäventyr!

Upplev magin och musiken på nytt när Ariel trotsar allt och alla i jakten på kärleken. Titta på Den lilla sjöjungfrun gratis online och njut av den fantastiska animerade världen under havsytan tillsammans med Ariel och hennes vänner!

Den lilla sjöjungfrun hela filmen dreamfilm

Är du redo att sjunka ner i en sagovärld under havet? Nu kan du streama hela den animerade Disney-succén Den lilla sjöjungfrun från 1989 gratis online i bästa kvalitet.

Följ med den envisa sjöjungfrun Ariel när hon ger allt för sin dröm att bli en del av människornas värld. Tillsammans med sina trofasta vänner Flundran och Kalle ger hon sig ut på ett fartfyllt musikaliskt äventyr för att vinna hjärtat på den stilige prins Eric.

Men den sluga havshäxan Ursula står ivägen för Ariels drömmar. Kan kärleken besegra allt? Se hela den magiska Disney-klassikern och följ med Ariels resa från de mörkaste djupen till ljuset ovanför havsytan.

Streama Den lilla sjöjungfrun gratis online och upplev hela den musikaliska sagovärlden med Ariel och alla dina favoritkaraktärer!

7 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 7611

Dela