close icon
page-title
Den onda dockan
Den onda dockan

Detaljer

 • Originaltitel: Child's Play
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: United Artists

Titta på Den onda dockan 1988 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.7
2810Betyg
date1988
date1h 27m

Kommenter

 • avatar

  KlassikerKajsa

  |4 timer siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RealityRasmus

  |5 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  glödandeStjärna

  |7 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  FamiljeFrida

  |9 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  DokisDennis

  |10 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RomantikRonja

  |11 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Den onda dockan 1988 - Titta streama filmen online gratis

Är du en riktig skräckfilmsfantast? Då har du kommit rätt! Den onda dockan från 1988 är en skräckklassiker som varje skräckfantast måste se. Den här kultfilmen från United Artists bjuder på rysningar och ren skräck från start till mål. Och det bästa av allt? Du kan streama Den onda dockan online gratis på swe-filmer.se!

Vem hade kunnat ana att en liten söt "Good Guy-docka" skulle bli så här livsfarlig? Andy, den lilla 6-åriga huvudpersonen, fick den onda dockan som present på sin födelsedag. Men vad Andy och hans mamma Karen inte visste var att den här dockan var besatt av den onda anden från en seriemördare. Den onda dockan börjar snart hämnas och inte ens Andys mamma är säker.

Den här skräckfilmen från 1988 är verkligen inget för barn eller för dig som är klen på grann. Men om du älskar att bli ordentligt skrämd och få kickar av rysningar längs ryggraden så får du inte missa Den onda dockan. Streama filmen online gratis på swe-filmer.se och upplev den osannolika skräckhistorien om en galen docka på morduppdrag.

Vågar du utmana dig själv? Låt då inte denna skräckfilmsklassiker från 1988 passera obemärkt. Swe-filmer.se ger dig chansen att streama Den onda dockan online gratis. Bekvämt, tryggt och utan extra kostnader för dig. Samla mod, tänd lampan och ställ dig beredd på 87 minuter av skrikmunnen vidöppen!

 • En kultklassiker från 1988 som alla skräckfans måste uppleva
 • Streama Den onda dockan online gratis på swe-filmer.se
 • En besatt docka på morduppdrag - hur läskigt kan det bli?
 • Vågar du utmana dig själv och se Den onda dockan?

Den onda dockan

Den onda dockan Sverige - Smygonline streama filmen

Visst kan vi i Sverige vara lite extra känsliga när det gäller skräckfilmer? Den onda dockan från 1988 har verkligen chockat oss svenskar genom åren. Men om du gillar att bli rejält skrämd så ska du inte missa den här kultfilmen! På swe-filmer.se kan du streama Den onda dockan online, när du vill och vart du vill i Sverige.

Handlingen följer den lilla 6-åriga Andy som blir mordhotad av sin egen presentdocka. Men det är ingen vanlig docka, utan en besatt av ande från en seriemördare med liv och vilja att döda. Mamman Karen hamnar också i den onda dockans skotthåll när den börjar mörda för att ta över Andys kropp. Trots sin ålder på över 30 år så är Den onda dockan fortfarande en riktigt skrämmande upplevelse.

Många av oss svenskar känner igen rysningskicken när Chucky, den onda dockan, kommer åkande på sin lilla dockvagn. Eller den scenen när han larvar sig genom ett hål i väggen, jagar Andy i korridoren och dundrar mot dörren... Kalla kårar, eller hur? Nu kan du smyga för att streama Den onda dockan online när och var du vill i Sverige via swe-filmer.se.

Ta dig igenom den här skräckfilmsklassikern i din egen takt. Paus när du blir för skrämd. Spola tillbaka för återigen njuta av den läskiga stämningen. På swe-filmer.se streamas Den onda dockan online utan krångel. Perfekt för skräckälskaren som vill få möjlighet att njuta av den legendariska skräckfilmen i lugn och ro hemifrån.

Den onda dockan Streama online - Se filmen gratis online

Saknar du tillgång till en streamingtjänst med bra utbud av skräckfilmer? Inga problem - på swe-filmer.se kan du streama Den onda dockan online helt gratis! Den här kultklassikern från 1988 är en riktig måste att se för alla skräckälskare. Nu behöver du inte längre vänta eller betala dyra avgifter för att uppleva den.

Handlingen i Den onda dockan från 1988 är minst sagt bisarr men desto mer läskig. En chockad 6-åring blir hotad av sin egen födelsedagspresent - en besatt docka med ande från en seriemördare. Dockan lever och vill ta över den lilla pojkens kropp genom mord. När dockan börjar röra på sig och prata uppslukas du omedelbart av den kusliga och läskiga stämningen.

Drogs du med av våra senaste skräckhöjdare som Terrifier 2 och Östervägen? Då har du fullkomligt rätt inställning för att också uppskatta Den onda dockan från 1988. Streama filmen online gratis på swe-filmer.se för en rejäl dos ryslig och ruggig skräck. Ljud, bild och undertextning serveras smidigt utan krångel eller avgifter.

Ingen prenumerationsavgift, ingen reklamtjat - bara ren skräckfilm när du vill! På swe-filmer.se kan du streama Den onda dockan online helt gratis utan något skrämmande lurande i bakgrunden. Upplev årets kanske läskigaste filmupplevelse enligt många - i din egen takt, på dina villkor. Ta dig ett rejält skräckryck och se 1988 års mardröm Den onda dockan!

 • Streama skräckklassikern Den onda dockan online gratis på swe-filmer.se
 • En larvig och ryslig skräckfilm från 1988 som fått en kultstatus
 • En besatt mördardocka vill ta över en 6-årings kropp
 • Se Den onda dockan utan krångel, avgifter eller reklamavbrott

Den onda dockan Gratis streama - Var kan man titta online?

2022 blev året då svenska folket äntligen fick chansen att streama den legendariska skräckfilmen Den onda dockan gratis online. Många har frågat sig var man kan se den här kultfilmen från 1988. Svaret är enkelt - på swe-filmer.se förstås! Här kan du streama Den onda dockan helt gratis utan andra kostnader, krångel eller störande reklam.

Den onda dockan

Sammanfattning: Den onda dockan - skräckupplevelsen du inte får missa

Älskar du skräckfilmer som verkligen får dig att rämna av skräck? Då får du inte missa kultklassikern Den onda dockan från 1988! På swe-filmer.se kan du streama Den onda dockan online gratis och se hur en liten söt "Good Guy-docka" blir en riktigt mardröm. Dockan visar sig vara besatt av en seriemördares ande och vill ta över den lilla 6-åriga huvudpersonen Andys kropp. Handlingen är rapp, ruggig och riktigt läskig - perfekt för skräckälskaren! Se Den onda dockan Sverige gratis, var du än befinner dig. Streama filmen på swefilmer.se utan krångel och njut av skräckupplevelsen från start till mål.

7 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 2810

Dela