alt

Titta på Det: Kapitel 2 2019 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.8
8 307
Betyg
calendar2019
time2h 49m
Tjugosju år efter händelserna under sommaren 1989 kommer Det tillbaka. Losers Club håller sitt löfte och återvänder till Derry för att sätta stopp för ondskan en gång för alla, men vad de inte vet är att Det den här gången är både starkare och grymmare än någonsin.

Skådespelare

Actor Bill Skarsgård

Bill Skarsgård

Actor James McAvoy

James McAvoy

Actor Finn Wolfhard

Finn Wolfhard

Actor Jessica Chastain

Jessica Chastain

Actor Bill Hader

Bill Hader

Actor Jay Ryan

Jay Ryan

Actor Sophia Lillis

Sophia Lillis

Actor Stephen King

Stephen King

Officiell trailer

Siehe auch

Titta på Det: Kapitel 2 online

Är du redo att få skräcken ur livet? Det: Kapitel 2, uppföljaren till 2017 års storfilm Det, hade biopremiär den 4 september 2019. I den här delen får vi åter följa den olycksaliga gänget från smalltown-staden Derry 27 år efter deras första möte med den ondskefulle clownen Pennywise.

När barn försvinner i Derry igen tvingas de nu vuxna offren återvända för att konfrontera sina värsta mardrömmar. Bill, Beverly, Richie, Ben, Eddie och Stanley måste alla ta sig an sina innersta rädslor för att kunna besegra Pennywise en gång för allt.

Missa inte chansen att streama Det: Kapitel 2 online med svenskt tal! Nedan hittar du guiden för hur du kan titta på den här skräckfilmen helt gratis.

Var kan jag streama Det: Kapitel 2 på svenska?

Det finns några olika streamingtjänster där du kan titta på Det: Kapitel 2 med svenskt tal helt gratis:

 • Dreamfilm - Den här populära streamingtjänsten erbjuder Det: Kapitel 2 med svensk text. Det enda du behöver göra är att skapa ett gratiskonto.
 • Swefilmer - Här hittar du filmen i bra kvalitet och med svensk textning. Registrering krävs.

På båda dessa sajter streamas Det: Kapitel 2 helt lagligt och gratis!

Det: Kapitel 2

Strömma Det: Kapitel 2 svenska

Som skräckfan vet du säkert redan att Det-filmerna räknas till de absolut bästa i genren. Den första filmen mottogs mycket väl av både fans och kritiker och drog in hela 700 miljoner dollar globalt.

Även den här uppföljaren har fått fina recensioner sedan biopremiären, med beröm riktat mot skådespeleriet, regi och inte minst de välkonstruerade skräckscenerna.

I rollerna återkommer de unga stjärnorna från första filmen, nu 27 år äldre. Bland annat Bill Skarsgård som den giriga clownen Pennywise, James McAvoy som Bill och Jessica Chastain som Beverly.

En makalös skräckupplevelse som är väl värd att streama för alla fans av Det och the Losers Club.

När utspelar sig handlingen i Det: Kapitel 2?

Handlingen i Den här filmen utspelar sig 27 år efter händelserna i första filmen, som kom ut 2017. Vi får alltså följa karaktärerna som barn respektive vuxna, på 1980-talet och 2010-talet.

Precis som i boken av Stephen King (från 1986) är tidsaspekten central. Det onda som hemsöker Derry återkommer med jämna mellanrum, vilket gör att offren måste återvända för att besegra det en gång för alla.

Kan de nu medelålders förlorarna lyckas där de misslyckades som barn? Streama online och ta reda på hur det går!

Det: Kapitel 2 hela filmen gratis

Vill du se skräckisarna Det och Det: Kapitel 2 men inte hunnit gå på bio? Ingen fara - nu kan du enkelt streama båda filmerna gratis online med bara några enkla knapptryck.

Både på Dreamfilm och Swefilmer erbjuds Det: Kapitel 2 i sin helhet, på över 2,5 timmar. Filmen är indelad i flera delar för smidig streaming.

För att titta gratis behöver du bara skapa ett kostnadsfritt konto. Sedan kan du njuta av skräckupplevelsen i bästa tänkbara kvalitet.

Är det lagligt att streama Det: Kapitel 2 på nätet?

Ja! Streaming av filmer som Det: Kapitel 2 är helt lagligt på sajter som Dreamfilm och Swefilmer.

Dessa streamingtjänster är reklamfinansierade, så du kan titta gratis mot att du får se några annonser. Men du behöver alltså inte oroa dig för att göra något olagligt.

Skapa bara ett konto och börja njuta av skräckisen Det: Kapitel 2 redan idag!

Hur man ser Det: Kapitel 2 med svenskt tal

Är du sugen på att se skräckisen Det: Kapitel 2 men vill slippa läsa undertext? Inga problem - det går utmärkt att streama filmen med svenskt tal helt gratis online.

Både på streamingtjänsterna Dreamfilm och Swefilmer kan du titta på Det: Kapitel 2 med svensk dubbning. Det enda du behöver göra är att skapa ett kostnadsfritt konto.

Med svenskt tal blir skräckupplevelsen ännu mer intensiv när du hör rösterna från karaktärerna tydligt på ditt modersmål. Missa inte den här chansen!

Vad handlar Det: Kapitel 2 om?

I korthet följer vi sju barndomsvänner från staden Derry som 27 år efter sina första möten med den ondskefulle clownen Pennywise återförenas när nya barn börjar försvinna i staden.

Tillsammans måste de nu konfrontera sina värsta mardrömmar och rädslor för att kunna besegra Pennywise en gång för allt. Men det blir ingen lätt match...

Med svensk dubb kan du lättare följa handlingen och njuta av skräckupplevelsen till fullo. Så tveka inte att streama Det: Kapitel 2 på svenska redan idag!

Det: Kapitel 2

Det: Kapitel 2 Dreamfilm HD stream

På streamingtjänsten Dreamfilm kan du se den efterlängtade uppföljaren Det: Kapitel 2 i toppkvalitet och med svensk text. Filmen finns att strömma helt gratis, i HD och på svenska!

För att streama Det: Kapitel 2 på Dreamfilm behöver du skapa ett kostnadsfritt konto. Sedan kan du börja titta direkt via deras smidiga streamingtjänst som fungerar utmärkt på dator, surfplatta och mobil.

Missa inte den här chansen att se skräckisen Det: Kapitel 2 i HD och med svensk text helt gratis på Dreamfilm!

Varför är Det: Kapitel 2 värd att streama?

Det: Kapitel 2 har fått strålande kritik sedan biopremiären med beröm för manuset, skräckscenerna och inte minst skådespeleriet. Jessica Chastain och James McAvoy gör kanonroller som de vuxna versionerna av Beverly och Bill.

Dessutom är filmen ett måste för alla fans av skräck och Det-böckerna av Stephen King. Här får vi äntligen se hur det går för förlorargänget som vuxna när de återvänder till Derry för att konfrontera sina värsta mardrömmar.

Streama Det: Kapitel 2 i HD redan idag och upplev skräcken på nytt!

Det: Kapitel 2 swesub film Swefilmer

På streamingtjänsten Swefilmer kan du nu se skräckfilmen Det: Kapitel 2 med svensk text helt gratis. Det enda du behöver göra är att skapa ett kostnadsfritt konto.

Swefilmer är en utmärkt streamingtjänst med ett stort utbud av nya och gamla filmer. Här streamas allt lagligt och gratis mot att du får se några enstaka reklaminlägg.

Så missa inte chansen att se Den här efterlängtade uppföljaren till skräcksuccén Det från 2017! Klicka dig in på Swefilmer och börja streama Det: Kapitel 2 redan idag.

10 liknande filmer:

 1. Meg, deg & Frank
 2. Deep Fear
 3. The Remaining
 4. Skal - Fight for Survival
 5. Cuando acecha la maldad
 6. Planet Dune
 7. Out of Darkness
 8. Stopmotion
 9. Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2
 10. Saw X
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 8307
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.8 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.8 för Det: Kapitel 2bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

MuriVOD12

Det: Kapitel 2 är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.8 bekräftar detta.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 6.8 tyder på att Det: Kapitel 2 är ett måste för fans av genren.
avatar

avatarKaa

Om betyget 6.8 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 6.8 betyg är en säker sak.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.8 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

KarTofel

Betyget 6.8 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.8 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

superMice

Det: Kapitel 2 Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.8 bekräftar detta.