alt

Titta på Diabelska edukacja 1995 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.3
10
Betyg
calendar1995
time0h 29m

Skådespelare

Actor Adam Ferency

Adam Ferency

Actor Anna Dymna

Anna Dymna

Actor Marek Kondrat

Marek Kondrat

Actor Renata Dancewicz

Renata Dancewicz

Actor Stanisław Brudny

Stanisław Brudny

Diabelska edukacja på Dreamfilm

Är du redo att streama den Oscarsvinnande klassikern Diabelska edukacja gratis online? Denna svensktextade film från 1995 med Daniel Day-Lewis och Emma Thompson i huvudrollerna är ett absolut måste för alla filmälskare.

Streama nu Diabelska edukacja i hög kvalitet på Dreamfilm. I denna tidlösa dramatiska film får vi följa den unge adelsmannen Conor som full movie romantiserar det pastorala livet på den irländska landsbygden på 1800-talet. Menverkligheten visar sig vara betydligt mörkare än han föreställt sig.

Diabelska edukacja

Streama Oscar-vinnaren gratis online

Diabelska edukacja vann hela tre Oscar för Bästa film, Bästa manliga huvudroll och Bästa kvinnliga biroll. Filmen är baserad på en roman av Edna O'Brien och utspelar sig i Irland på 1800-talet.

Genom att streama Diabelska edukacja gratis får du uppleva skådespelartalanger som Daniel Day-Lewis och Emma Thompson när de var som allra bäst. Deras fantastiska skådespeleri för dig rakt in i filmens värld.

Se den svensktextade filmen från 1995

Diabelska edukacja hade biopremiär 1995 och blev en stor succé. Filmen är dramatisk och romantisk med inslag av mörka hemligheter. Perfekt underhållning för en mysig filmafton!

På Dreamfilm kan du streama Diabelska edukacja med svensk text. Missa inte chansen att se denna Oscar-vinnande klassiker från 90-talet bekvämt från hemmets trygga vrå.

Upplev Daniel Day-Lewis i huvudrollen

Daniel Day-Lewis gör en magisk rolltolkning i huvudrollen som Conor i Diabelska edukacja. Hans karismatiska och mångfacetterade skådespeleri förgyller varenda scen.

Day-Lewis vann en väl förtjänt Oscar för Bästa manliga huvudroll för sin insats i filmen. Genom att streama Diabelska edukacja på Dreamfilm får du uppleva en av vår tids största manliga skådespelare på höjden av sin karriär.

Diabelska edukacja

Emma Thompsons stjärnroll i klassikern

Även Emma Thompson lyser starkt i sin biroll som Conors förtrogna och rådgivare. Hennes varma och nyanserade tolkning gör rollen levande.

Thompson belönades med en Oscar för Bästa kvinnliga biroll. Hennes och Day-Lewis fantastiska kemi på vita duken är en stor del av filmens dragningskraft. Se dem lysa tillsammans genom att streama Diabelska edukacja gratis.

Den mörka historien bakom filmen avzslajtare

Diabelska edukacja baseras på Edna O'Briens skandalomsusade roman från 1991. Boken möttes av stark kritik i Irland på grund av sina explicita skildringar av sexuella övergrepp mot kvinnor.

Filmen tonar ned de mest kontroversiella inslagen men bibehåller romanens centrala teman om förtryck och hyckleri i det irländska samhället på 1800-talet. Streama nu och se hur skickligt regissören Neil Jordan fört över O'Briens djärva berättelse till vita duken.

10 liknande filmer:

  1. Kitbull
  2. Snöns brödraskap
  3. The Holdovers
  4. Saltburn
  5. Fifty Shades of Grey
  6. Interstellar
  7. Gran Turismo
  8. Killers of the Flower Moon
  9. Titanic
  10. Napoleon
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 10
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 6.3 inte övertygar dig om att titta på Diabelska edukacja, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.3 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Drama. Ett måste!
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.3 bevisar Diabelska edukacja att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Diabelska edukacja med ett 6.3 betyg är en säker sak.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.3 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

catmansv

Med ett betyg på 6.3 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

damVod1

Diabelska edukacja med ett betyg på 6.3 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 0h 29m
avatar

avatarKaa

Om betyget 6.3 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.3 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.

Produktioner av liknande genrer

Apornas planet: Uppgörelsen

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire