close icon
page-title
Don't Breathe 2
Don't Breathe 2

Detaljer

 • Originaltitel: Don't Breathe 2
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Ghost House Pictures

Titta på Don't Breathe 2 2021 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.1
2390Betyg
date2021
date1h 38m

Kommenter

 • avatar

  KlassikerKajsa

  |7 timer siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  FamiljeFrida

  |4 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  blåbärSky

  |6 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |8 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  VerklighetenVera

  |9 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  DokisDennis

  |10 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RomantikRonja

  |12 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  RealityRasmus

  |13 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Don't Breathe 2 2021 Sverige

Få filmer har slagit ned på bioduken som Don't Breathe 2 2021. Denna skräckfilm, som utspelar sig flera år efter händelserna i den första filmen, har fångat fantasy-filmälskares uppmärksamhet över hela världen. Få filmer lyckas skapa en så intensiv och suggestiv atmosfär som detta mästerliga verk.

I Don't Breathe 2 får vi återse den blinda hantverkaren Rocky, som nu lever ett lugnt liv med sin adoptivdotter. Men precis som i den första filmen, så kommer hemsökelserna att återvända - och denna gång är hotet större än någonsin. Don't Breathe 2 är en obönhörlig, nerv-pirrande thriller som kommer att hålla dig klistrad framför skärmen från första scenen till den sista.

Var kan du se Don't Breathe 2? Gå inte miste om denna mästerliga uppföljare - streama den nu på swe-filmer.se! På vår sajt kan du hitta den senaste Don't Breathe 2-filmen i HD-kvalitet, och dessutom gratis. Vad väntar du på? Sätt dig bekvämt, stäng av allt ljus och bered dig på en otrolig resa in i skräckens innersta vrår.

Låt dig uppslukas av Don't Breathe 2:s spänningsfyllda handling, fantastiska skådespeleri och skrämmande stämning. Streama den nu på swe-filmer.se och se vad alla pratar om!

Don't Breathe 2

Don't Breathe 2 Streama online

Att streama Don't Breathe 2 online är det enklaste sättet att ta del av denna otroliga skräckupplevelse. På swe-filmer.se kan du se filmen i bästa kvalitet utan att behöva lämna soffan. Oavsett om du föredrar att titta på datorn, surfplattan eller mobilen, så har vi den perfekta lösningen för dig.

Gå inte miste om chansen att uppleva Don't Breathe 2 i all sin skräckinjagande ära. Denna film är ett riktigt mäster-verk inom genren, och kommer helt säkert att lämna ett outplånligt intryck hos dig som tittare. Streama den nu på swe-filmer.se och bli en del av den intensiva resan!

Vad väntar du på? Låt dig förföras av Don't Breathe 2:s kusliga atmosfär och oförglömliga karaktärer. Streama filmen på swe-filmer.se och njut av en upplevelse du sent kommer att glömma.

Titta på Don't Breathe 2 online - det enda du behöver göra är att besöka swe-filmer.se. Där kan du streama filmen i bästa kvalitet, helt gratis. Låt dig svepas med in i denna rysliga, men spännande historia. Don't Breathe 2 är en film som kommer att lämna spår i ditt minne länge efter att credits har rullat!

Don't Breathe 2 Gratis streama

Vill du se Don't Breathe 2 men vill inte betala för det? Då är swe-filmer.se platsen för dig! På vår sajt kan du strömma Don't Breathe 2 helt gratis, utan några som helst dold kostnad eller krångel.

Njut av den läskiga, men spännande uppföljaren till Don't Breathe utan att behöva öppna plånboken. Swe-filmer.se erbjuder dig möjligheten att ta del av detta skräckfilms-mästerverk helt kostnadsfritt. Allt du behöver göra är att besöka vår hemsida och börja streama.

Vänta inte längre - upplev den ultragryma Don't Breathe 2 gratis på swe-filmer.se. Njut av den intensiva stämningen, de fantastiska skådespelarinsatserna och den obönhörliga handlingen utan att behöva betala en enda krona. Streama nu på vår sajt och bli en del av den mörka, suggestiva upplevelsen.

Har du inte sett den första Don't Breathe-filmen? Inga problem! Swe-filmer.se har både originalet och uppföljaren tillgängliga för gratis streaming. Så vad väntar du på? Bege dig in i denna rysliga, men fascinerande filmvärld helt utan kostnad!

Titta på Don't Breathe 2

Är du redo för att bli uppslukad av Don't Breathe 2? Denna hänsynslösa, nerv-pirrande uppföljare är en måste-se för alla fans av spännande skräckfilmer. Oavsett om du redan sett den första filmen eller inte, kommer Don't Breathe 2 att fängsla dig från första sekund till sista.

Följ med in i denna mörka, kusliga värld där ingenting är som det verkar. Huvudpersonen Rocky, som vi lärde känna i den första filmen, kämpar nu för att beskydda sin adoptivdotter från ett nytt, hotfullt hot. Spänningen byggs upp scen för scen och du kommer att sitta på nålar ända tills sista rullen.

Titta på Don't Breathe 2 på swe-filmer.se och upplev en av de bästa skräckfilmerna på senare år. Här kan du se filmen i hög kvalitet och dessutom helt gratis. Vad väntar du på? Sätt dig bekvämt tillrätta och låt dig uppslukas av denna otroliga filmupplevelse.

Don't Breathe 2 är en riktigt stark uppföljare som gör allt rätt. Den bygger vidare på den första filmens framgångar och bjuder på ännu mer intensiv skräck och spänning. Titta på den nu på swe-filmer.se - du kommer inte att ångra dig!

Don't Breathe 2

Don't Breathe 2 Film gratis

Är du sugen på att se Don't Breathe 2 men vill undvika extra kostnader? Då har du tur - på swe-filmer.se kan du strömma filmen helt gratis! Vår sajt erbjuder Don't Breathe 2 i bästa kvalitet, utan några som helst avgifter eller abonnemang.

Njut av denna spännande skräckupplevelse utan att behöva öppna plånboken. Swe-filmer.se har allt du behöver för att kunna ta del av den mörka, kusliga historien om Rocky och hennes kamp för att skydda sin adoptivdotter. Streama nu och upplev den intensiva stämningen helt kostnadsfritt!

Don't Breathe 2 är en verklig höjdpunkt inom genren, och nu kan du se den gratis på swe-filmer.se. Låt dig uppslukas av den suggestiva skräcken, de fantastiska skådespelarinsatserna och den välskrivna, obönhörliga berättelsen. Vad väntar du på? Börja streama nu!

Har du sett den första Don't Breathe-filmen? I så fall vet du hur grymt bra den här uppföljaren är. Och om du inte har sett den första delen? Inga problem - swe-filmer.se erbjuder båda filmerna gratis för dig att strömma. Upptäck denna mästerliga skräckfranchise utan att behöva betala en enda krona!

Rollistan Don't Breathe 2

 • Stephen Lang som Norman Nordstrom
 • Brendan Sexton III som Bobby
 • Madelyn Grace som Phoenix
 • Rocci Williams som Pete
 • Adam Young som Jim Bob
 • Steffan Rhodri som Hernandez

Don't Breathe 2 drivs framåt av en fantastisk ensemble skådespelare, ledd av Stephen Lang i huvudrollen som den blinde, hemske Norman Nordstrom. Tillsammans skapar de en intensiv, suggestiv stämning som håller tittaren fängslad från början till slut.

Utöver Langs minst sagt imponerande insats, ser vi även framstående prestationer från bland andra Brendan Sexton III, Madelyn Grace och Rocci Williams. Varje rollfigur är intressant och väl utarbetad, vilket gör Don't Breathe 2 till en riktigt välgjord, karaktärsdriven skräckfilm.

Skådespelarnas passion och engagemang är uppenbar i varje scen, och bidrar starkt till filmens skrämmande, men ändå tragiska ton. Don't Breathe 2 är utan tvekan en av de bästa skräckfilmerna på senare år, mycket tack vare den talangfulla ensemblen.

Vill du se dessa fantastiska skådespelare i aktion? Streama Don't Breathe 2 nu på swe-filmer.se och låt dig förtrollas av deras minnesvärda prestationer!

Upplev Don't Breathe 2 - en nerv-pirrande skräckupplevelse!

Don't Breathe 2 är en mästerlig uppföljare till den populära skräckfilmen från 2016. Följ med in i den kusliga världen där den blinda hantverkaren Rocky kämpar för att beskydda sin adoptivdotter från nya, hotfulla krafter. Streama denna intensiva thriller på swe-filmer.se helt gratis och upplev en av de bästa skräckfilmerna på senare år. Med ett fantastiskt skådespeleri och en suggestiv, nervkittlande stämning kommer Don't Breathe 2 att fängsla dig från första sekund till sista. Vad väntar du på? Titta på Don't Breathe 2 online nu och bli en del av denna mörka, otäcka upplevelse!

10 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 2390

Dela